KALAS OCH JULSTÖK

 
Hade fått order om att stiga upp i tid idag eftersom vi skulle vara hos Mormor och Morfar vid ett idag, Moffe fyller nämligen år, men först imorgon, men dom valde att ha kalaset idag istället. Jag steg upp i nog bra tid för att hinna med att äta frukost. Pappa hade bakat limpa, den blev verkligen asgod, och så fick vi lite julost på det, mums. 
   Hos Momme och Moffe fick vi fika, självklart supergott. Alltid lika kul att vara och fika hos momme, hon är nog klart den bästa på att baka i familjen. Men det är väl inte så ovanligt. Moffe fick även en ask Merci som vi fick smaka ur. Sen roade jag och brorsan oss med att kolla igenom gamla fotoalbum, absolut roligast är det ju att kolla på bilder på en själv, hittade så många söta bilder.
  När vi kom hem så började vi plocka fram julgrejerna från vinden och mamma och pappa tog även in julgranen. Tyvärr så hade dom råkat lämna igen en låda med ljus som egentligen skulle ha suttit i granen så den fick vi inte klä idag. Men pappa fixade i alla fall julköttbullarna, lite julkänsla ska man väl få ;)
 
 
 
På jul spelar vi alltid Carolas julskiva, men av någon anledning så slarvade vi bort den förra julen, så i år köpte jag en ny och la ut  den på bron, inslagen, så syrran fick öppna den, men tydligen hade dom fulingarna redan köpt en redan, så nu har vi dubbel uppsättning :P
 
 
Pappas limpa. Supergod var den. 
 
 
 
 
Moffe fyller ju år så då fick vi ta med en present till honom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Åh så söta vi var i den här åldern.
 
 
Förmodligen första julen (-98?) vi hade i det här huset. Välkända tapeter, soffa och matta, och gamla också.
 
 
Lekstugan har också blivit julpyntad :)
 
 
Dags att göra julköttbullar :)
 
 
 
 
 
 
Tyvärr hann vi ju brar så här långt på julgranen eftersom pappa råkat lämna igen en av ljusslingorna så det räckte bara till halva granen :P
 
 

Kommentarer
Postat av: Emelie S-L

Mysigt med fika, och det är ju alltid roligt att kolla på bilder i gamla fotoalbum när man är hos sin mormor och morfar ;)
Mysigt det lät med lite julstök också =)

(En grej bara - det står att detta inlägg är publicerat den 16/1, men jag antar att du beskriver någon dag innan jul? =P Kind of confusing när det du skriver om inträffade, så att säga ^^)

2013-01-17 @ 11:50:29
URL: http://emeylie.blogg.se/

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback