VARFÖR KÄNNS DET SÅ HÄR?

Hej,
 
Idag ville egentligen min chef att jag skulle jobba men jag hade annat för mig inne i stan. Som till exempel se till att byta skattesedlar mellan mina jobb, så dom drar 36% skatt på baren där jag bara jobbat 1 gång denna månad och ha så dom bara drar 18% på Big Bite där jag faktiskt jobbat ganska många pass denna månad. Var ju överlycklig att jag skulle köra mitt sista pass nu imorgon, men ofc not, chefen vill att jag kommer in även på torsdag. Suck, vad gör man inte när man behöver pengar?
    Dessutom hade jag en annan mycket viktig grej att ta hand om idag. Var en tjej här i fredags och kollade rummet, hon bestämde sig för att hon ville ha det så idag skrev vi kontrakt. Men på något sätt kan jag inte vara glad över det utan oroar mig av någon anledning. Hoppas bara allt går bra nu, för då är jag tillbaka i Sverige nästa vecka, blir bara en veckas ont i magen alltså :P
 
 
Hehe första gången jag äter på Big Bite som kund, var till en annan butik och den verkade typ dubbelt så bra som våran :P
 
 
 
Även om det är påskrivet nu kan jag ändå inte sluta oroa mig av någon anledning, vad är det jag oroar mig för?

THERE'S NO FUCKING WAY

 
Nä det är faktiskt omöjligt, det kan inte vara sant. Även om ni suger på matte, precis som jag, så gör alla uträkningar (utan miniräknare), som sagt ni behöver inte komma ihåg svaren, bara förundras och nästan bli lite irriterad när du är klar med detta lilla test :P
 
 
Hur i hela friden alltså? Jag förstod ju vad det var som gällde, att de sakerna jag tänkte på skulle stå längre ned, men inte fasen trodde jag att jag skulle tänka en röd jäkla hammare och se att det står precis det, gud, hur kan det fungera?
 
 

WEEK OF INSTAGRAM ~ 17

 
 


 

SUNDAY AFTERNOON

Hej,
 
Idag så hade jag inte ställt någon klocka utan sov bara så länge att jag kände att jag behövde efter denna vecka av massa jobb och tidiga mornar. Klockan hann nog bli två innan jag hade sovit färdigt och då det äntligen var sol ute för en gångs skull på en ledig dag bestämde jag mig för att gå ut och sola lite. Medan jag snabbt satte igång en tvättmaskin så hann solen totalt försvinna och det gick från att vara riktigt bra väder till att bli grått och mulet, men hallå om det är någon som tycker jag ska vara kritvit kan dom faktiskt säga det så slipper jag ens försöka.
  Det blev lite sen lunch istället, mozzarellafylld pasta, med mozzarella ;) Blir nog även att slänga igån en tvättmaskin till och sen börja göra iordning på rummet, börja packa ner saker och så som jag inte behöver och se om allt faktiskt rymms. Imorgon blir det att ordna med det sista som binder mig till Norge, jag hoppas bara det håller nu <3
 
 

HUR MÅNGA ÅR TAR DET FÖR EN NORRMAN ATT TA STUDENTEN?

 
 
Hej,
 
Igår blev det ordentligt mycket, hade två jobbpass inbokade, med bara några timmar emellan varandra. Dagen gick rätt snabbt och det var både stressigt och lugnt på samma gång. Det var otroligt mycket folk ute eftersom de som går andra året på gymnasiet har något för sig just nu. Jag tror inte vi har något liknande i Sverige, men det påminner lite om veckorna innan studenten, fast ja eftersom dom har ett år kvar vet jag inte vad dom firar. Hur som helst så ser man rött när man är ute och rör sig, alla har på sig röda overaller med loggor och norska flaggan på, ganska roligt faktiskt. Sen blev det även ett pass på baren, och jag kom på att jag bara jobbat där en gång nu den här månaden, så förstår inte riktigt när min chef säger att det är tråkigt när jag ska sluta, borde inte göra så stor skillnad. Nu är jag då ledig fram till tisdag och kan nu börja räkna ner till jag får åka till Sverige :)
 
 
 
 

INDIA

Hej,
 
Satt och kollade lite smycket på Glitters hemsida och hittade några Indien-inspirerade smycken, eller är det taskigt att säga att saker med elefanter på är indiska? Men tycker säkert dom är indiska för att dom påminner om smycken man kan hitta inne på Indiska (butiken) i vanliga fall. Hur som helst blev jag av någon anledning riktigt sugen på att resa när jag såg dom. Emelie var ju till Indien förra året (och nu ska hon till USA också, fuskis) och blev så otroligt sugen på att åka dit efter att jag såg hennes bloggbilder. Är allmänt sugen på att åka utomlands, helst även slippa komma hem också utan att stanna där. Allt som jag älskar att blogga om är det svårt att hitta i Norge/Sverige, typ riktigt spännande utflykter, (intressant) mat, små grejer man hittar på de mest osannolika ställen och allmänt bara nya saker att upptäcka, saker som andra inte upplever i sin vardag förutom när man är ute och reser, vill resa nu!
 
 
 
 

BIK BOK REA :)

Hej,
 
Blev otroligt mycket fina grejer igår när jag var och shoppade på Bik Bok's tokrea. Hittade en tröja och två linnen,  en ring, örhängen och två nagellack, allt för 300kr! Jag handlade lite grejer inför sommaren, så det blir förmodligen att vänta lite tills det börjar bli lite shorts och linneväder innan jag drar på mig dessa fina kreationer. Dock åker smyckerna och nagellacket på nu på lördag då det blir barjobb och inget mera Big Bite förrän tisdag ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag är riktigt dålig på grönt, men kände att det skulle vara riktigt fint till sommaren :)
 
 
 
 
Som att jag skulle behöva fler, men hallå, det var faktiskt rea :)

OJ, FREDAG IDAG?

Hejsan,
 
Skulle egentligen ha jobbat 11-18 idag men min chef ringde och bad mig börja lite tidigare eftersom det var lite kris. Så jag började redan kl 8.30 imorse, ja jag är helt död. Dessutom var vi en för lite eftersom personen som skulle komma klockan 11 var jag och öh ja jag jobbade ju redan. Så lunchruschen var helt sanslöst stressig (eller travert som det heter på norska) och jag tror aldrig jag slängt på sallad så snabbt på en macka någon gång :P Dock höll jag på att dö eftersom jag inte ätit frukost och fick lunch först klockan tre. Helst seriöst vad är det för poäng att äta lunch en timme innan man slutar? You tell me. 
    Sen när jag kom hem så blev det storstädning då jag hade en tjej som skulle komma och se på rummet. Jag hoppas verkligen att hon vill ha rummet så att jag kan åka från Norge och slippa tänka på det igen, men vi får se i helgen, nästa veckan kanske jag är en fri kvinna igen :)
 
 
Köpte årets första glass idag, påminner om svenska twister fast med andra smaker, riktigt god :)
 

THAT'S SO TYPICAL

Hej,
 
Alltså bara för att jag säger upp mig så blir jag inringd 24/7, ja helt seriöst. Skulle egentligen bara jobba imorgon denna veckan, men hittills har jag lyckats plocka på mig måndag, onsdag, torsdag och även inbokat pass på lördag. Dessutom så fick jag komma in lite tidigare idag, kaching! ;) Var även i så bra tid i morse att jag gick och åt frukost på ett café i närheten av där jag jobbar, jag vet en vaniljbulle är kanske inte den bästa frukosten, men det var den billigaste :P Brukar inte kunna äta något på morgonen utan att må illa, men alltså när man får lunch där vid halv 4 så måste man ibland trycka i sig. God var den då ;) 
 Sen så efter mitt pass var klart så gick jag ner på Bik Bok, dom hade 50% rea på ALLT i butiken, seriöst ALLT! Ni förstår inte kön som var där inne, den gick runt halva butiken och kön till provrummet var extremt lång. Hur som helst hittade jag lite kläder och smycken som jag kände att jag ville ha, och istället för att bränna 600 så fick jag betala 300 istället <3 Och ännu bättre under tiden jag var i provrummet hade kön helt försvunnit och det var kanske 5 i kö när jag ställde mig för att betala :D
 
 
 
Kun = Endast

SKAFFAR MIG SJÄLV EN FRAMTID

Hej,
 
Ja jag som peppat ordentligt för att gå och säga upp mig på måndagen stötte emot ett litet problem. Min chef ringer och frågar om jag kan jobba måndag eftersom hennes son ligger på sjukhus. Så jag fick aldrig chansen att säga upp mig under måndagen. Dock tog jag nya tag idag och gick först till Big Bite och bad om att få säga upp mig. Det jag var mest nervös över var förstås vilket datum jag skulle få sluta, eftersom det är 23 april idag så kan jag som längst få stanna till den 23 maj, men vet ni när jag får sluta? 30 april! :D Yippi!! Samma sak när jag går förbi på puben, slutdatum, 3 maj :D Så nu vet ni kära folk, nu åker jag tillbaka till Sverige!
  Så som ni kanske märkte så när jag var hemma i april och under min födelsedag belv det typ 5 inlägg per dag, så nu vet ni vad ni har att se fram emot, ja det är i för sig Skellefteå, but hey screw it. Vad annars? Jo jag har sökt en utbildning i Skellefteå, ekonomi, så kommer jag in till hösten blir jag kvar i Skell tre år framöver. Men förhoppningsvis kan jag fylla ut dagarna med jobb och i framtiden en resa eller två, så att bloggen innehåller något kul. Och sen om tre år? Ja då hoppas jag kunna sitta i Kina eller till och med USA och skriva :D Stora framtidsplaner, men låt oss börja med att se till att jag kommer på tåget hem till Skell först och främst ;)
 
 
 
 

WEEK OF INSTAGRAM ~ 16

 
 
 

JUST IN CASE YOU WANTED TO KNOW

Hej,
 
Jag har inte avlidit eller så, jag har verkligen bara inget att skriva om längre, hur tråkigt är inte livet då? För er som faktiskt fortfarande hänger med så här har ni en bild på en chokladbit, den godaste chokladbiten Norge har att erbjuda... Japp det var dagens höjdpunkt. Har just sett klart på 'The Walking Dead' så nu måste jag hitta på något annat roligt att göra. Inget jobb på en hel vecka tar faktiskt livet av en, värre än att faktiskt jobba en hel vecka.
 
 
 
 

MAKING IT SOMETHING TO CELEBRATE

Hej,
 
Denna lilla fika tog jag idag efter jobbet för att fira lite. Inte för att dagen var över (fast det var ju också kul i för sig) men för att det var mitt sista officiella arbetspass för på måndag säger jag upp mig. Även om jag har rätt tråkigt här i Trondheim så är jag sjukt less på den stämningen som vi har på jobbet, så hade förmodligen aldrig stannat kvar där hur som helst. Jag få i princip göra precis lite mer en en veckas arbete på en månads tid, som nu så ströks ett av mina pass till nästa vecka så att en tjej med redan tre pass fick fyra istället (för att hon ska hinna tjäna så mycket som möjligt innan hon ska resa utomlands). Så jag är i princip ledig till nästa torsdag, jag menar vad ska jag göra tills dess? Men ja hur som helst så ska jag gå och säga upp mig på måndag när chefen är tillbaka, sen får vi se hur länge jag måste stanna.
 
 
 
               
 
Har på mig både mina nya örhängen och min nya tröja :)

I'M SUPPOSED TO SMILE, BUT HOW CAN I?

Hejsan,
 
En otroligt seg och jobbig dag har det varit idag på jobbet. Inte nog med att jag håller på att bli förkyld, men tror aldrig jag har haft ett sånt irriterande jobb förut. Jag var tvungen att gå och köpa lunch och sätta mig ute bara för att lugna ner mig lite. Ibland blir jag verkligen bara så arg och irriterad på både kunder och kollegor att jag bara vill gråta och skrika av ilska. De flesta kunderna är rätt blåsta och ibland måste jag upprepa ordet smör 5 gånger (helt seriöst nu) och sista gången nästan morrar jag det. Väldigt snart kommer jag få ett lätt utbrott på någon, stackars den. Eller vänta hade nog ett idag. Tre fjortisar i rad mumlade/viskade ut sin beställning, jag blev så irriterad och sa typ tre gånger att jag inte hörde vad dom sa, dom fortsatte att viska, vilket inte gjorde mig mindre irriterad. Det slutade med att dom knappt vågade gå fram till mig och säga att jag glömde ge dom deras läsk utan skickade sin kompis, I felt so cruel, men vad ska man göra när dom inte ens kan prata ur skägget, kan säga att det är en av sakerna som får mitt leende att falla. Sen är det dom som kommer och beställer och vill att man ska diska av allt och tvätta händerna för att dom inte får ha kontakt med griskött och därför inte jag heller. Men snälla kom inte hit och ät då om er religion förbjuder sånt kött. Och om det bestämt är tvunget så tar våra diskmaskiner år på sig att bli klara så bli i alla fall inte sur när det tar så långt tid, och snälla fråga inte fem gånger om jag verkligen har tvättat händerna och kniven. Okay guys that was the rant of the day, feel better now. Det var en väldigt lugnande rast det där, väldigt soligt, varmt och fint ute. 
 
 
 
               
 

I <3 SALG

Hej,
 
I veckan så är det stor rea på köpcentret som jag jobbar på. Så det har varit otroligt mycket kunder att ta hand om så dagarna har gått väldigt fort, vilket är bra eftersom jag har varit uppe halva nätterna och sett på Walking Dead :P Efter jobbet idag gick jag även själv runt och kollade på affärerna. Vi har Carlings mitt emot där jag jobbar och hela dan hade jag stått och glott på en tröja och hoppats att ingen skulle hinna ta den innan jag slutade. Och det gjorde ingen, så den fick följa med mig hem :) Gick även in på Body shop och hittade en ny dusch gel, den luktar verkligen supergott, vill duscha hela tiden när jag har den där! Den fanns även i parfym so who knows ;)
 
 
 
 
Vi fick klubbor på jobbet idag :)
 
 
 
Luktade verkligen asgott, fanns en hel serie, men det var just den här jag föll för :)
 
 
Och nya mysiga tröjan <3
 
 
Norska salj = Svenska rea ;)

TACO WRAP

Hejsna,
 
Idag har jag varit ledig, och bara därför så lyxade jag till det ordentligt. Dom hade extrapris på köttfärs så jag kände att det var dax att äntligen få äta lite tacos, nu är det ju i alla fall tre månader sedan jag åt det sist... Hade tänkt köra billiga versionen och inte köpa såserna, men som ni kanske vet sedan tidigare består min tacos av minst 60% såser, så jag kände att om jag likaväl ska äta det här nu så kör vi på stort ;) Har även börjat titta på The Walking Dead som jag har hört jäkligt mycket om men aldrig sett, är på andra säsongen nu och jag känner att den är lite so so just nu, hoppas den blir läskigare senare :)
 
 
 
Mmm, så gott det var :)

MAY I BORROW THIS?

Hej,
 
Gissa om jag kände mig lite sugen på att låna hem lite grejer från jobbet idag, tror ni dom skulle sakna en låda från sitt lager?
 

WEEK OF INSTAGRAM ~ 15

 

 

HUNTER x HUNTER

Hejsan,
 
Tack vare syrran så har jag helt fastnat i en serie. En anime serie faktiskt, Hunter x Hunter. Började med att se den på engelska men bytte sedan till att se den på japanska. Har verkligen glömt hur kul jag tycker det är med japanska, och hur fort jag lär mig ord genom att bara se på en serie. Sugoi!
  Har även hittat två musikaler som dom gjort om serien. Det abolut coolaste med den är att det är personerna som gör rösterna som är skådespelarna i musikalerna, gör allt dubbelt så kul att se på, multitalented människor alltså. Så nu vet ni vad jag gör på dagarna, varför jag inte uppdaterar bloggen, och varför jag över huvud taget inte dör av tråkighet.
 
 
 
 

CANDY

Hejsan,
 
Sista jobbpasset innan jag får en lillhelg, ledig både torsdag och fredag innan jag har ett jobbpass till att se fram emot på lördag. När jag var och handlade mat igår så hittade jag dessa supersöta yoghurts, precis som 'godisyoghurten' som jag åt när jag var liten, visst kommer ni ihåg? Den var inte supergod, men ja det är tanken som räknas ;) Och på tal om godis så har ju både syrran och mamma lurat i mig att börja med Candy Crush. tror aldrig jag varit så irriterad över ett spel någon gång. Men som tur behöver man inte internet för att spela så då roar jag mig med det under mina raster på jobbet ;)
 
 
 
                 
 
 

SHOPPAT

Hej,
 
När jag gick på stan igår efter jobbet gick jag förbi glitter som hade totalrea, vad säger ni om en ring för 12kr? ^_^ Hittade massa roliga grejer, inklusive att par fjäderörhöngen med ugglor på som jag bara var tvungen att ha. Jag tyckte dom var supersöta så dom fick faktiskt följa med hem även om dom faktiskt inte var på rea :)
 
 
Alltså ser ni hur blek jag är? Hittar jag inte något jobb till sommaren vet ni vart ni hittar mig ;)
 
 
 
Visst var det fin färg på dom? :)
 

MASSA DELTID

Hej,
 
Inatt var jag uppe sjukt länge även om jag skulle upp och vara på jobbet till klockan 10. Och vad som dock var ännu värre var ju självklart att chefen är tillbaka nu, och i princip väntade jag bara på att hon skulle skälla. Men det gjorde hon inte, hon var faktiskt sjukt glad. Vet inte om det var för att hon hade fått lite soltimmare eller var på väg att köpa hus. Hur som helst hade jag ju halvert planerat att hon skulle sura på mig så jag kunde ursäkta mig och be om min två veckors uppsägningstid. Men nu när hon inte gjorde det måste jag ta initiativet till samtalet och kommer garanterat att måsta ha en månads uppsägningstid :(
   Efter jobbet kom jag på att jag hade bokat in en intervju på ett värdshus klockan sex, så det blev att gå runt på stan i en timme och dricka lite kaffe så att jag skulle lyckas hålla mig vaken :P Intervjun gick riktigt bra och ja jag får jobbet om jag vill. Dock är det ju också bara deltid, så jag vet inte om jag kommer kunna ta det. Sen så måste jag stanna minst till Augusti, det vet jag verkligen inte om jag orkar just nu.
 
 
 
 
 
 

WEEK OF INSTAGRAM ~ 14

 

 

WHERE I'M AT

Hej,
 
Ja nu har jag ju som halvert bestämt att jag faktiskt inte orkar med Norge något mer, det är supertrist här, speciellt med tanke på att jag inte har så mycket att göra, inte ens jobba. Har skickat ut lite bilder på rummet till folk som varit intresserade, men vi ska se om det är någon som har lust att komma förbi och faktiskt ta rummet av mig (hoppas). Jag önskar att kunna få dra härifrån innan april är slut, men senast kommer det nog bli i mitten av maj. Sen kanske ni är lite intresserade av at se hur jag bor, om vi säger så här gillar jag verkligen inte rummet, men har försökt göra det bästa av saken. Och tänk på att jag faktiskt är awesome med kameran när jag vill, och det här är det förfinade resultatet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NATTJOBB

Hejsan,
 
I helgen blev det två inbokade pass på baren. Ett igår och ett ikväll. Och bara för att jag slipper Big Bite på ett par dagarn nu så provade jag det nya nagellacket som jag fick av mamma och pappa i födelsedagspresent :) Det blev riktigt läckert faktiskt ;) Igår hade vi faktiskt en möhippa på besök så det var superstressigt då alla männen ville bjuda tjejerna på champange, så det blev nästan VIP gäster, blev lite svårt att få tiden att räcka till. Men dricksen efter den kvällen var inte helt fel kan man ju säga ;)
 
 

COOL KNIVES

Hejsan,
 
Efter jobbet idag gic jag förbi en 'köksaffär' där dom har massa coola grejer till köket. Älskar verkligen att gå och kolla där inne för de har precis de grejerna som jag skulle vilja ha till mitt kök <3 Idag när jag gick förbi där så hade dom fått in nya knivar som var så himla söta. Det var färgade knivar och det bästa med dom var att dom var billiga. Jag funderar verkligen på att köpa med mig några set hem :) 
 
 
 
 
 

NOT WHAT I WANTED

Hej,
 
Ja som vanligt händer det inte så mycket här i Trondheim. Och har på senaste tiden kännt att ja inte har något att blogga om, jag lever verkligen inte det liv jag vill ha. Känns då bra att tiden här i Norge snart är över så jag kan åka till Skellefteå och tänka över vad det är jag ska göra här i framtiden. Tur att jag hann köpa lite mat på vägen tillbaka så slipper jag svälta. Vet ni vad ett paket ost kostar här i Norge? 98kr för en liten ost. Inte okej.
 
 

WHY?

Hej,
 
Ja idag blev det jobb igen, och nä det var inte kul. Fick en fancy formulerad lapp från chefen, eller ett 'hotbrev' som jag gillar att se det som. Ibland undrar jag seriöst hur människor orkar vara så sjukt falska hela tiden. För att bara ha jobbat 1 vecka (9 dagar sammanlagt på en månad) så tycker jag att jag gör mitt jobb riktigt bra, jag kan det här med att sälja. Dock kan jag nog inte hantera orättfärdig kritik utan att vilja försvara mig, men det vet jag redan sen tidigare. Om kunden säger att dom fan inte vill ha ost på sina mackor och sen i efterhand ångrar sig och faktiskt vill ha ost på sina mackor vill jag inte bli indragen på bakrummet och bli utskälld utan att kunna säga att kunden faktiskt inte ville ha ost. Sen händer det ju inte bara en gång, serverar ju mest fjortisar känns det som, dom ångrar sig hela tiden. Orkar verkligen inte ta till mig det som skrevs i det fina brevet, jag har inte tänkt gå till mitt rum och skämmas och tänka över det jag gjort. Vill dom ha Zombies jobbande där, anställ en fjortis eller gå ut och starta en Zombie apocalypse, inte en seriös tjej som faktiskt fattar att man inte kan behandla sin personal hursomhelst.
 
 
En annan sjukt jobbig grej (orelaterad till inlägget, men ngt som ändå gör mig irriterad), foundation. Jag har provat de flesta märkerna men det slutar ändå alltid med att jag går ut och ser ut som en fjortis. Jag känner själv att jag kollar lite snett på tjejer som ser översminkade ut med dessa fina foundationlinjer vid hakan. Men nu har jag dom själv ju. Varför kan ingen ordna en foundation som passar blekfisar som mig?
 

IT GET'S BETTER WITH TIME

God kväll allesammans,
 
Ja det blev upp riktigt tidigt i morse eftersom pappa skulle köra mig in till stan före jobbet. Så just före klockan 08.00 så stod jag och väntade på att få åka iväg mot Norge. Hade flera chanser att hoppa av bussen/tågen innan jag nådde Trondheim, men gjorde det inte, hade dock gärna velat. Det var sjukt soligt hela vägen från Skellefteå tills vi nådde Östersund, efter det kom det hemskt tråkiga gråa regnvädret. Kan ju inte säga att jag kände mig välkomnad. Mådde även sjukt dåligt under hela resan så var nästan bara glad när jag var framme och fick gå och lägga mig i sängen. Upp och jobba sen imorgon, bra att komma igång direkt efter lov, annars blir man bara sjukt lat :P
 
 
 
 
 
Tror att sallad är förevigt förstört för mig nu. Eftersom jag var så åksjuk blir jag faktiskt illamående bara av att se bilden :( Men tack ändå kära faster för maten, efterrätten var dock mycket godare :)
 
 
 
Det gick sjukt fort att åka tåg idag, även om det bara tar 2-3 mindre än nattåget (och då sover man ju också) men ser faktiskt redan fram emot att sätta mig på tåget igen mot Sverige. Blir nog dagtåg då också :) 
 

MY VERY FIRST MACARON

Hej,
 
Ja många inlägg idag alltså :) Men tror det beror på att jag haft en väldigt trevlig och händelserik dag. Hur som helst så avslutades min dag med mammas goda köttfärspaj och sen kladdkaka & AIK macarons till efterätt. Det är faktiskt den första macaron jag ätit, dock hade jag fått i mig lite för mycket mat och efterrätt för att kunna bedömma kakan helt rättvist, får prova äta dom någon fler gång sen ;) Anyway nu är det packa som gäller, sen mysa med lillasyrran och vovven, drar ju imorgon :( Happy thoughts though, får åka tillbaka om typ 2 månader, det klarar jag :)
 
 
 
 
Haha min lilla skäggiga gubbe, sparar maten till senare ;)
 
 
 
 

AMAZING GIFTS

Heeej <3
 
Fick just en superfin present av mamma och pappa. Eftersom vi hade födelsedagsfest förra onsdagen tänkte jag inte mer på presenter. Men när vi kom hem från Ersmark så fick jag två paket, båda från kicks. Hade min aningar när jag såg formen och storleken på den ena, men det gjorde inte precis att jag blev besviken när jag öppnade och plockade upp en ny parfym, nämligen den jag velat ha aslänge, Beyonce's 'Heat Rush'. Tack så mycket <3
 
 
 
 
 
Den luktar verkligen så gott, älskar den verkligen, kommer nog använda den varje dag <3
 
 
Fick även två nagellack, jag har länge velat prova dom här graffiti  lacken för jag tycker dom verkaer ascoola. Dock får jag ju inte ha det på jobbet så måste vänta tills jag blir ledig någon dag så jag kan använda dom. 

SOLIG EFTERMIDDAG PÅ ERSMARKS FJÄLLET

 
 
Hejsan,
 
Ja min trevliga födelsedag bara fortsatte. Efter att jag och lillasyster varit och ätit tillsammans med mormor och morfar så åkte vi hem och hämtade upp lillebror och drog ut till Ersmark till faster och farbror. Jag och Clara hade planerat en liten grilla-korv-dag men då måste man ju ha någonstans att grilla också och vi hade så tur att det var så fint väder ute så det hade annordnats en trevlig grillfest i Ersmark. Vi tog även med oss Molle och han blev så förtvivlad att alla fick äta så god korv och låg och grät på sin filt. Men han har tur som har en så snäll faster som smyger dit lite korvbitar ibland :) Dom hade också gjort pinnbröd, vilket var otroligt gott, och vi hade köpt med oss Marshmallows. Det var verkligen trevligt, och varmt ute, och eftersom vi grillade så var alla så otroligt snygga i sina lånade kläder :D
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag gillar egentligen inte falukorv, men grillad korv med massa ketchup är bara så sjukt gott :)
 
 
 
 
 
 
 
Varm Choklad med Marshmallows <3
 

MIN FÖDELSEDAG :)

Hejsan,
 
Idag är det ingen vanlig dag för det är Johannas födelsedag, hurra hurra hurra :) Jag firades med att få en ordentlig sovmorgon och blev sedan väckt av min lillasyster eftersom vi skulle ut och äta lunch med mormor och morfar. Istället för thai mat som vi brukar äta så åkte vi till ett konditori och åt räkmackor och sallad, blev även att försöka få i sig lite goda kakor ;)