SHOPPING INFÖR JULMIDDAG

Blev att springa en liten kortis på stan för att hitta en julklapp för drygt 30 kroner som vi skulle ha med oss på Ypsilon middagen 1 dec. Jag hittade så mycket fint, speciellt på Indiska, dom har så himla fina ljushållare, dom där som jag fick av Emelie i födelsedagspresent :) Jag gick först på Mamselle K, en gullig inredningsbutik med lite gammeldags stil. Hittade två jättegulliga tomtar i samma stil som jag köpte när jag var i Umeå för ett par veckor sedan. Fast haha nä dom blev inga presenter utan jag köpte dom till mig själv :) På väg in mot stan  gick jag förbi en ny butik som importerar saker från Japan (och Kina tror jag) och för skojs skull gick jag in dit, och tror ni inte jag hittar mina absolut favoritgodsaker från Kina (fast dom är från Japan egentligen) Pocky <3. Köpte två paket på direkten!
 
Efter att jag hunnit med två butiker kände jag mig trött och slut och gick och beställde en Tomte Latte på Espresso House, kan inte fatta att jag blivit så beroende av den :P Pratade även lite med pappa då Espresso House har gratis Wifi. Till slut orkade jag fortsätta shoppa och hamnade i alla fall på H&M. Var tvungen att ringa och be syrran om råd då jag hade svårt att hitta ngt fint för 30 kr, till slut hittade jag då en gullig Body Glitter Spray som luktade vanilj, blev nöjd :)
 
När jag kom hem så tog jag itu med julstädningen och började även julpynta. Hade köpt ljus på Indiska så nu tog jag ner min adventsstake det är ju 1 advent på söndag ju :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Dom här armanden hade dom i Kina (typ 30kr) köpte inget då men när jag kom hem så fick jag helt plötsligt en besatthet över dom. När mamma och pappa var i Turkiet så köpte dom ett i guld åt mig, och nu när jag gick förbi Glitter såg jag att dom hade en i julrött (dock 200kr) men den skulle sitta fint på julklappslistan ;)
 
 
Här är grejerna jag valde mellan, men det blev Body Splashen i alla fall.
 
 
 
Här är dom nyaste tomtarna jag köpte, visst är dom otroligt gulliga?
 
 
 
 
 
När jag packade upp mina julsaker så hittade jag dom här, och kom på att jag köpte ju likadana tomtar till mig och mamma förra julen :)
 
 
 
 
 
Dekoration sen förra året, nu behöver jag bara mossa :)
 
 
Känner mig duktig som i år skriver julkort ^^
 
 

MYSMIDDAG MED TJEJERNA

Blev en otroligt lugn dag, pluggade lite under dagen, kollade film osv. Men vid halv fem var jag tvungen att dra iväg på ett biobiljettstest på blåsenhus. Den här handlade om vila. Jag skulle i princip sitta en halvtimma och göra exakt samma sak hela tiden så att jag skulle bli less, sen fick jag gå till botaniska trädgården som ligger där brevid och sitta i en stol en havtimme och vila. Tråkigt men helt klart värt en biobiljett ^^
 
Sedan mötte jag upp med Matilda på Willy's där vi började plocka på oss alla grejer man kan tänkas behöva till tacos :) Jag, Matilda och Emelie hade planerat en mysig tjejekväll, och självklart behövs det tacos till det. Eftersom Emelie slutade vid kl 20 så gjorde vi allt klart tills hon kom. Medan vi åt så såg vi på en av filmerna jag hyrde dagen innan, 'Tower Heist', helt klart godkänd film.
 
Sen blev det att tjocka i soffan med skummtomtar, choklad och julmust (ja jag vet inte 1 dec ännu, men bara 2 dagar kvar ^^) och så såg vi på Blade 2, varför? Jo sexiga Ryan Reynolds är ju med i den, hehe :)
 
 
 
Det har snöat hela dagen, finally, äntligen årets första snö, lite mysigt faktiskt :)
 
 
Fick sitta i ett växthus under provet, så där lagomt kul, saknade bara regnskogsmusiken.
 
 
 
 
 
Som jag sa till Emelie, tur att man inte är beroende av alkohol eller droger, men helsike tacos är vi beroende av hela bunten :P
 

GET THAT CHRISTMAS FEELING

 
För en gångs skull var det rätt bra väder ute så jag gick ut på en liten promenad. Dock var det rätt kyligt ute och mina tunna fingervantar var inte till allt för bra hjälp. Så när jag kom in på stan gick jag först och köpte mig en Latte (hehe ja en tomte latte ^_^) och sen när jag gick förbi glitter så såg jag ett par riktigt söta vantar, hehe om än mindre täckande än mina andra. Gick också och köpte middag, finns ett ställe här i stan som har riktigt god sallad och stans godaste Rhode Island sås. Det var riktigt mysigt att gå på stan då dom nu fått upp all julpynt, faktiskt rätt sent för att vara stan, dom brukar ju fixa det redan i oktober, men det var fint och fixat lagom till december :)
 
 
 
 
 
Hittade en tröja på Monki som jag funderar på om man ska ha på nyårs eller :)
 
 
 
 
 
Haha dom hade stora instruktioner på lådan om hur man öppnaden, tur för jag fick inte upp den.
 
 
 
Hittade även ett par fina örhängen som jag köpte :)
 
 
Hittade även lite pyssel på gallerix som jag ska roa mig med under helgen.

TOMTE LATTE

 
Dagen efter var jag dötrött, men inget går att jämföra med syrran. Jag vaknade strax före 12 och fixade till mig. Dock sov min sjusåvare till syrra så länge att jag var tvungen att gasta på henne eftersom mitt tåg skulle gå och hade nada koll på hur man skulle åka. Hann få en kram och vägbeskrivning innan jag var tvungen att springa ner. Var faktiskt lätt att hitta och tog mig bara 15 minuter att komma fram till central stationen. Väl där hade jag faktiskt tid att köpa lite frukost/lunch. Gick först till ett mysigt bageri där dom hade massor av nybakta saffransbullar, köpte två st inför resan. Sedan gick jag förbi Espresso House för att köpa en latte och då sa killen att dom hade en ny Latte med jultema som hette Tomte Latte, den var riktigt god faktiskt, med kanel och kardemumma smak :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TSK... VAKTER I STOCKHOLM...

 
Lillasyrran fyllde ju år nu i helgen så i lördags åkte jag in till Stockholm för att umgås lite. Hann gå och kolla in shoppingen medan jag väntade på att hon och hennes kompis skulle komma in till stan. Vi möttes upp på en modell salong eftersom hon skulle på någon modell uttagning. Sedan blev det en snabb middag på Taco Bar (hela stan var överfylld eftersom det var lönehelg och SHM, mil lång kö till systemet, alla restauranger var fullsatta) Sedan åkte vi hem till hennes lägenhet där hennes kompisar väntade. Vi hade en väldigt trevlig kväll, det bjöds på dricka och snacks, striptease, och allmänt weird stuff. Efter kl tolv började vi röra oss mot stan i alla fall och gick ut på en klubb. Den var ganska dyr och det var bara 1,5 timme kvar innan det stängde så jag följde med några andra av hennes kompisar, dock hittade vi inget så det blev att (i alla fall för mig) gå tillbaka. Men kön in var rätt lång (inte så lång) men dom släppte inte in folk. Till slut blev jag less när en vakt hela tiden släppte in folk här och där ifrån och sa till dom där längst fram att dom var tvungen att vänta på sin tur. Jag frågade hur länge han trodde att det skulle ta att ta sig in men han bara glodde 'elakt' på mig. Jag menar visst du är en jättecool vakt som får släppa in folk som du vill 'you're high and mighty' men du behöver väl inte vara så jävla otrevlig för det? Pratade med en annan kille och sa att alla mina kompisar fått gå in eftersom jag kom lite senare ch undrade hur länge det skulle ta att komma in (speciellt då man släpper in folk till höger och vänster) han var dock skitsnäll och fick vakten (ja den elaka) att släppa in mig. Men när vi kom ut igen stod killarna som hade stått framför mig fortfarande kvar på samma ställe! Fult. Efter lite festande blev det Max typ 4 på natten, och sen drog jag hem med Rebecca och Jonas hem till dom för att sova, sweet vad nice, var så trött.
 
 
Blev lite shopping och fikande medan jag väntade på syrran. Dom hade även dragit igång julmarknaden.
 
 
 
 
 
Inne på modellstudion.
 
 
 
 
 
Middag på Tacobar, nya favorit restaurangen eller?
 
 
 
 
 
Min present till Rebecca :)
 
 
 
 
 
Syrrans pojkvän kom med en riktigt fin present. Eftersom hon inte kan åka hem till jul har han bokat en natt på hotell + spa till dagen innan jul :)
 
 
Ja som sagt striptease... Tjejer ett smart tips, prata om Magic Mike, detta är effekten.... Syrran är där i mitten ngn stans :)
 
 
 
Där är hon ;)
 
 
 
Hängde på tunnelbanan vid 4 på natten. Satt på en bänk och sen kom det en kille och satte sig bredvid mig. Väldigt odiskret flyttade han närmare och närmare tills han satt typ på mig. Och när jag kollade på honom så sa han något med oj det här blev nära men satt kvar och pratade med Jonas och Rebecca.
 

YET ANOTHER MOVIENIGHT

 
Även om vi har fått några soliga dagar här i Uppsala i veckan så har dom inte varit allt föt många. Tur att man har gymkort i alla fall. Var och fyllde på det förra veckan och fick ett nytt kort som man kan ha på nyckelknippan, väldign smart så slipper man tappa bort det :) Gick även förbi på stan för att lämna igen filmerna jag hyrde förra veckan, och kom då på att jag kunde hyra några till filmer eftersom ja vi typ bara skriver upsatts just nu och ja det kan man inte göra hela tiden ;P Så ja det blev tre stycken nya filmer. Gick även förbi ica på vägen hem och såg att dom hade lussebullar för 4 kr :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vampire Hunter: Abraham Lincoln, the 16th President of the United States, discovers vampires are planning to take over the United States. He makes it his mission to eliminate them. Ja det handlar då om innan han blev president. Som liten ser han sin mamma bli dödad av en vampyr (Och nej det äv varken Edward eller Damon style vi pratar om, utan läskiga typer) Abraham växer upp och träffar sedan Henry Sturges (Dominic Cooper) som lär Abraham hur man dödar vampyrer. Den var bra gjord men i början hände ungefär samma sak, han dödade en hel del vampyrer. Slutet blir inte helt annorlunda då han dödar ännu mera vampyrer då (fast i hatt). 
 
 
Bait: A freak tsunami traps shoppers at a coastal Australian supermarket inside the building - along with a 12-foot Great White Shark (actually there's 2 of them). Första killen blir dödad ungefär 5 minuter in i filmen av en superdålig B kvalitets haj. Redan då tänkte jag varför hyrde jag denna? Sedan kommer då tsunamin in över staden och folk blir instängda i en mataffär. Det är här det bra börjar. Ingen skulle väl tro att hajar skulle jaga en runt i en mataffär, men det gör dom, och det är både läskigt och stressande. Alltså en bra film :) Bästa med filmen är att killen som kastar en hund till hajen dör 2 sec senare (serves him right!) och det visar sig att hunden överlevde i alla fall (haha älskar att flickvännen hatar honom efter att han räddade sig själv genom att kasta hunden). Man dödar inte hundar i skräckfilmer!
 
 
Amazing Spiderman: Peter Parker finds a clue that might help him understand why his parents disappeared when he was young. His path puts him on a collision course with Dr. Curt Connors (The Lizard), his father's former partner. Måste bara börja med att säga att den här filmen faktistk är dubbelt så bra som dom föregående filmerna (med Tobey Maguire) och inte bara för att Andrew Garfield är mycket snyggare. Spider Man har ju en ny tjej, Stacy istället för MJ, vilket jag tycker är asbra eftersom MJ faktiskt var rätt Bitchig. Dom lägger inte så mycket vikt vid själva förvandlingen/lära-sig-saker tiden utan går ganska direkt in på fighting med the bad guy. Det extra lilla + är att han inte kan göra eget spindelnät utan har dom där grejerna på handlederna (som han faktiskt har i serien/teckande versionen).
 
 
 
 

MÖHIPPAN

 
Ja som ni kanske vet vid det här laget så har jag och Emelie ett lätt överflöd av biobiljetter. Så vi kände oss lite tvugna att gå på bio här i veckan. Finns inte allt för många vilmer som jag vill se just nu men vi valde i alla fall Möhippan, eller Bachelorette. Det var i princip bara vi som var där, hehe hela biosalongen till oss själva. Det var nästan nödvändigt eftersom vi skrattade så jäkla mycket. Det var verkligen en blandning av Baksmällan och Bridesmades, till slut skrattade vi till och med så mycket att vi slog ihop våra huvuden :P Sjukt kul och sjukt fin film alltså.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CAFÉ LINNÉ

 
Vaknade upp till en riktigt fin morgon (hmr.. dag okej) tog mig friheten att sova ut riktigt ordentligt, typ 13 eller så :P Sen fick jag ett sms från Annika som frågade om jag ville följa henne och Bella till ett kafé och bara prata och  ha trevligt. Det var inte allt för långt att gå men det regnade dock ute så det blev en snabb promenad, men eftersom kafeet låg i den äldre delen av stan var det rätt mysigt att gå på kullerstensgatan bland alla små okända butiker. Eftersom jag inte ätit lunch så beställde jag först en lax&spenatpaj med en Latte. Och efter ett par timmar så beställde vi alla lite efterrätt. Jag tror vi satt där ca 6 timmar, men vi hade så otroligt trevligt, och slapp tänka på läxa. På tal om läxa så klarade jag min tenta i klassisk kinesiska, not bad at all :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var lite mörkt (men mysigt) inne på kafeét, så det blev rätt mörka bilder, men maten var verkligen god. Och seriöst dom hade världens största kakor där, dreggel!
 
 
 
 

UNPLANNED SHOPPING

Det var egentligen helt oplanerat att jag skulle dra ner på stan och shoppa. Vaknade rätt tidigt på morgonen och eftersom rummet såg ut som ett bombnedslag så städade jag och slängde igång en tvätt. Av någon anledning så har mina blommar attackerats av något vitt spindelnäts liknade grejs så då fick jag för mig att dra ner på stan och handla blommor. Och hungrig som jag var så stannade jag till på Taco Bar (ja igen, är helt beroende av tacos). Sprang även förbi på Kicks då dom hade 20% på nagelack, så passade på att köpa den där från OPI, Tomorrow Never Dies. Åkte även ut till gränby för att få tag i ugglorna från Lagerhaus, en supertrevlig dag faktiskt.
 
 
 
 
Åh ibland har jag verkligen dålig humor.
 
 
 
Julpyntat och fint ute i Gränby :)
 
 
 
 
 
La även mina fina kulor i blöt innan jag åkte och när jag kom hem hade dom blivit riktigt stora.
 
 
 
 
Tomorroe Never Dies
 
 
 
 
 
Fin färg :)
 
 
Mamis ugglor :) Fast nu är dom mina :D
 
 

RENTED SOME MOVIES

Ja vad gör man om man har tråkigt en helg här i Uppsala. Jo när man får trevliga sms från Hemmakväll där som säger att man får hyra filmer för 15kr/st och deras godis bara är 5,90kr/kg så kan det ju göra den sämsta helgen till den bästa :) Äntligen så hade dom fått in 'Snow White and the Huntsman' som jag har väntat ett bra tag på att se. Och som jag trodde så var den mycket bättre än den Snövit filmen som jag och Anna såg i Kina (Mirror Mirror). Den var lätt coolare, och sen är det inget man kan klaga på om Chris Hemsworth är med i filmen, hehe snyggingen alltså (dock i gämförelse med andra filmer Kristen är med i var det ingen som tog av sig tröjan :/ )
 
 
 
 
 
Chernobyl Diaries: Six tourists hire an extreme tour guide who takes them to the abandoned city Pripyat, the former home to the workers of the Chernobyl nuclear reactor. During their exploration, they soon discover they are not alone. Det här var egentligen bara ett test, trodde egentligen det skulle vara något historiskt, men när jag läste baksidan och det stog muterade hundar, fiskar och människor? Hehe jag har velat se en bra skräckfilm ett tag nu, och ja vet ni den var faktiskt lite läskig. Bäst av allt är att jag vet att det stället filmen utspelar sig på faktiskt finns, och att den står helt öde, undra om det kanske finns lite radioaktiva varelser där måntro... ;)
 
 
Snow White and the Huntsman: In a twist to the fairy tale, the Huntsman ordered to take Snow White into the woods to be killed winds up becoming her protector and mentor in a quest to vanquish the Evil Queen. Ja allstå det är ju en helt annan twist av snövit än den man är van vid (alltså den tecknade versionen) Snövit har gått från att vara en hjälplös liten prinsessa till en krigsprinsessa, jag kan faktiskt inte klaga på idealet :) Och den här gången 'dog' hon ju faktiskt av ett äpple. Men jag kan ju inte säga att Kristen är min favorit skådis, hon har så mycket konstigt/roligt för sig, och så var hon egentligen rätt mesig (och übergodhjärtad) i den här filmen... Men självklart sevärd med snyggingen Chris :)
 
 
Josef- Drömmarnas Konung: When Joseph receives a beautiful coat from his parents, his eleven brothers hate him even more and are driven to sell him to desert merchants who take him to Egypt! There he is made the servant of a wealthy Egyptian who misunderstands him and has him thrown into prison! He shows his God-given gift by interpreting the dreams of two other prisoners. Åh kommer ni ihåg den här filmen? Kanske lite mindre känd än 'systerfilmen' Prinsen av Egypten. Men den är faktiskt minst lika bra. Den är ju baserad på en biblisk händelse, men jag tycker faktiskt den är jättebra (jag vet är så barnslig av mig ^_^) ja egentligen tycker jag faktiskt det är rätt underhållande med bibliska historier, så länge jag slipper läsa dom ur bibeln. Jag gissar att det man försöker lära (barnen) är förlåtelse.

BREAKING DAWN PART 2

Jaha så när gjorde jag det här då :P Jo förra tisdagen så var det ju äntligen (efter 2 månaders väntan, om inte längre) dags för premiären av Twilight, Breaking Dawn part 2. Först gick jag och Emelie och åt på TacoBar, och hade allmänt roligt med våra mobiler ^^ Sedan träffade vi upp Matilda utanför biografen där det var mil-lång kö. Dock hade vi jätte tur att vi slapp köpa popcorn och dricka eftersom bion bjöd på det, vilket vi blev riktigt förvånade över. Biljetten kostade typ 195 och då ingick alltså 2 filmer (både del 1 och del 2) plus då popcorn och läsk. Det var bra att se båda delarna eftersom jag glömt bort mycket från första (även om jag såg den på bio 2 gånger förra året). Breaking Dawn var helt okej, och även om jag längtat mycket efter den så var det tråkigt att det var sista gången man får se dom. Jag tyckte dom missade en otroligt massa saker i början, men då la dom även till en massa saker i slutet, att se karaktärer som man älskar dö kändes lite hårt. Men det var en supertrevlig kväll!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så här fin är jag när jag ringer till Emelie, och..
 
 
så här fin är hon ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
Personalen hade även klätt ut sig, det var riktigt mysig stämning :)
 
 
 
Innan första filmen började så visade dom massa bilder från tidigare filmer, och även från sista delen.
 
 
 
Hehe några tjejer lyckades få med pojkvännerna, men mesta delen av besökarna var tjejer och dom 'instagrammade' för fullt :)
 
 
 
 
 
 
Vampyrerna var alldeles för bleka för att kunna fångas på bild ;P
 
 
 
Alla fick en smärre hjärtattack när den här visades och dom kom ut och började säga att dom var ledsna, men till slut fungerade det :)
 
 
 
 
 
 
 
 

GETTIN READY

Vaknade rätt tidigt i morse och steg upp och gjorde det sista av min läxa. Vi får alltid så himla mycket läxa av våran lärare, och så hinner vi ändå aldrig göra allt på lektionen, men det måste ändå förberedas innan lektionen eftersom vi inte vet exakt hur långt vi hinner. För att egentligen inte har förberett mig så bra så tycker jag att mina översättningar blir bättre, men vågar ännu inte prata fritt av någon anledning, måste komma över det. När jag kom hem så läste jag klart slutet av 'Fifty Shades Darker' gud nu sträckläser jag dom verkligen. Var lite skeptisk till dom i början men ja nu har jag börjat gilla dom. Måste säga att bok nummer två är nog lite bättre än första boken, tyckte första var lite weird, men ja som sagt tvåan är mycket bättre. Ikväll så var jag även hem till Emelie och såg sista delen av Twiligt (Eclipse) innan vi ska gå och se nummer 4 & 5 imorgon. Fast egentligen är ju nummer 5 bara andra delen av nummer 4 ;) Känns kul att äntligen få se den, som jag väntat. Men sen precis som Harry Potter så känns det tråkigt på något sätt att det här är det sista nya man kommer se av serien ..
 
 
 
Ma new shoes, and they're on ;)
 

Gick på en supertrevlig promenad efter skolan. Kände att jag knappt kommit ut något nu i helgen och jag saknade att lyssna på min musik, dessutom var det riktigt fint väder ute :)
 
 
 
Hos Emelie, med hennes kompis Sofia
 
 
 
Äntligen imorgon är det dags, sista delen av Twilight :)
 
 
 
 
Hittade lite snygga byxor/leggins i H&M skyltfönster ^^
 
 
 
 
 
På hösten brukar alla sätta upp massor av lampor i alla möjliga färger för att göra natten mindre mörk, mysigt tycker jag :)
 
 
 
 

SUNNY DAY

JA precis som jag sa bestod min helg mest av plugg och sova. Men söndag är ändå lite speciell, det är min dag. Jag steg upp riktigt tidigt, gjorde en ordentlig frukost, och bakade en citron sockerkaka (jadå riktigt god blev den ^_^). Sen tog jag mig en riktigt härlig promenad. Sprang även förbi affären och köpte en tiding :) Blev en Solo. Hittade en hel massa grejer som jag verkligen skulle vilja ha. Typ en BH med nitar på, hur läckert är inte det alltså? (har tagit med en bild längre ner ^^). Var ett skönt avslut på helgen, men hade så jävla mycket läxa att det blev en riktigt stressad eftermiddag, men det gick bra ändå.
 
 
 
Hehe lite greasy, men det var gott :)
 
 
 
 
 
 
Vill verkligen ha Beyoncés doft, Fast det här är den röda, den oranga som jag vill ha heter 'Heat Rush'
 
 
När mamma och jag var på Kicks i Luleå luktade jag på den här och måste säga att den luktade faktiskt riktigt gott :)
 
 
SKA KÖPA!
 
 
 
 
 
 
Åh dom hade även en intervju med Taylor, jag lutar väl mer åt Roberts håll men den var faktiskt kul att läsa, sen hade dom lite sneak peaks från filmen :)
 
 
 
 

SLEEPY WEEKEND

Åh alltså vart har den här helgen tagit vägen? Hallå seriöst?! Den har gått så snabbt och det känns som jag bara sovit, pluggat och ätit, jag hade inte ens koll på vilken dag det var, haha tur jag tog mig till skolan idag ;P
  Brukar ju egentligen vara ledig på fredagar så jag får en riktigt lång helg, men nej då, hade ju lyckats faila på min tenta i klassisk kinesiska så det blev omtenta. Tror faktiskt att den är min första omtenta, men jag tycker det gick bra, mycket bättre än första gången. Om jag inte får G den här gången förstår jag verkligen att jag inte fick det förra gången om vi säger så... Jag tog god tid på mig men lämnade faktiskt in innan tiden var slut, och hade då skrivit två väldigt bra dikter, fast var ändå näst sist i tentasalen. Av en slump blev det att fira med mat på MAX, tyckte att det förtjänade jag faktiskt. Sen hann jag hem och slappa två timmar, läsa lite ur bok nummer 2 av 'Fifty Shades of Grey' som heter 'Fifty Shades Darker' måste säga att jag gillar den ännu mer än nummer 1, inget BDSM sex so far faktistk :P 
 
 
 
 
 
Soligt och fint när jag gick hem, men kallt :/
 
 
Mm det var precis vad dom gjorde, och 2-4 på natten, seriöst....
 
 
Vid halv fyra for jag på sista delen av tredagars testet, det blev ca 20 minuter av elektriska stötar, sen fick jag mina 3 biobiljetter. Jag höll faktiskt på att somna när jag satt i försöksrummet (dom släcker lampan) och när jag gick på toa höll jag fasen på att somna :P Hann då dra mig hem innan jag däckade och sen sov jag hela eftermiddagen, så trött jag var. Vaknade först vid två på natten av att någon i lägenheten under dunkade musik, och då menar jag på högsta volym. Jag tycker det är helt okej att parta på helgen, men då kanske sluta vid tvåtiden och inte börja då, lite respektlöst. Lyckades då somna om i alla fall.

TRÖTT, VILL INTE....

 
Åh vad ska jag ens säga om idag. Hade ett psykologitest imorse som skulle ta fem minuter men tyvärr drog den ut på tiden och blev en timme försenat. Sen hann jag i princip bara hem, prata med syrran om hennes nya jobb och sen däckade jag. Vaknade med ett ryck då jag trodde jag försovit mig. Testet jag gjorde idag var i två delar och det var nödvändigt att det var 6 timmar emellan dom. Skulle vara där 17.20 och när jag såg på klockan var hon 17.30 och självklart fick jag dåligt samvete. Men helt plötsligt kom jag på att jag inte ställt om klockan så den var en hel timme före. Hann då i tid till testet, fick en biobiljett, så den kommer nog komma till användning snart. Skrev även upp mig på några till :)
  Resten av kvällen har jag suttit hemma hos Annika, vi skulle plugga till tentan imorgon, men hell no vi satt och pratade om hur jävlig skolan är just nu istället. Haha men det var rätt härligt. Tentan får helt enkelt gå som den går imorgon, tur jag bett mormor om väckning imorgon i alla fall ;)
 
 
 
 
That's something I really need!!
 
 
Har ett läxförhör kvar som jag inte gjort ännu, fick låna en klasskompis test så jag kunde plugga in, för han gick det då bra i alla fall ;)
 
 
 

STÖTAR

 Åh satt uppe hela natten och såg på valet. Jag måste erkänna att jag var rätt nervös där ett tag. Som dom flesta andra svenskar så är jag väl mer åt Obamas håll. Det såg rött ut där ett tag, men det berodde nog på att de flesta större staterna i mitten hade röstat på Romney. Hur som helst slutade det ju med seger för Obama, ska bli spännande och se hur det går för honom nu efter segern. 
  Jag fick inte alls sova länge utan hade skrivit upp mig på ett tre dagars psykologitest som var kl 11.00. Jag kommer bada i biobiljetter efter det här. Den här gången testade dom ångest och rädsla för saker. Dom satte fast små grejer som gav mig elektriska stötar och sen fick jag titta på bilder och bestämma om jag trodde att jag skulle få en stöt eller inte. Vissa bilder gav stötar och andra inte så tillslut förstod man om man skulle få en stöt eller inte. Hmm ska även dit imorgon och på fredag så jag undrar vad dom ska göra med mig då :P
 Jag sov faktistk lite under dagen, så hann bara med middag och plugg ikväll. Såg även på Twilight (New Moon, alla heter Twilight för mig) som gick på TV, dom visar nästa del imorgon. Kan ju bero på att det är premiär av sista delen på tisdag, vilken jag och Emelie ska gå på.
 
 
 
 
Kul att få vara en 'Subject'
 
 
Röd efter stötarna
 
 
Vi fick även lämna DNA, strange, men hade redan gjort stötgrejen så gick med på det.
 
 
 
 
 Har även börjat läsa sista boken igen. Inför förra filmen läste jag bara fram tills Bella blev vampyr. Så mycket man har glömt.
 
 
 
 

MYSIG PLUGGKVÄLL

 
Idag var jag och träffade min handledare och vi pratade om min kommande uppsats. Jag har varit riktigt stressad med den, så stressad att jag inte kunnat arbeta med den på rätt sätt. Men idag så när jag fick prata om den och få lite tips så känns det genast mycket bättre. Det var faktiskt inte den enda vägledningen jag fick idag. Har kännt mig så sjukt stressad över min framtid, jobb, skola och allmänt livet. Men jag hade ett långt samtal med min morbror och plötsligt så känndes allt bättre. Jag avslutade min kväll med att gå hem till Annika för att plugga lite, i veckan har vi allt för mycket att göra, och väldigt svåra grejer som tar tid. Men hon bjöd på kaffe och kladdkaka så det gjorde att vi höll igång, och sen pratade vi rätt mycket minnen från Kina, längtar tillbaka dit!
 
 
 
Älskar henned kaffekoppar, så fina :)
 
 
 Sen använde hon även en gammal mjölk och sockerskål att ha ljus i, blev riktigt fint.
 
 
 
 
 
 

NAILART OVERDOSE

 
Oj idag har verkligen gått fort, har knappt hunnit med något alls. Jag och syrran skulle egentligen dejta upp idag men jag tror att vi båda två somnade ifrån det, får hoppas hon kommer hit imorgon istället. Roade mig lite genom att kolla igenom blogginläggen från då jag var i Kina och gick sedan vidare till mina kort (dom som inte hamnade på bloggen). 
  Hittade massa bilder på de nagellack jag köpte där, speciellt OPI, dom fanns överallt och dom är så snygga, nu har jag även hittat lite nya som jag skulle vilja ha. Köpte ju ett av nagellacken från 'Vintage Minnie Mouse' och hittade nu några från Mupparnas serie och James Bond's collection Skyfall.
 
 
 
Dom här fixade jag nu ikväll eftersom jag hade riktigt tråkigt och egentligen (för) mycket att göra, riktigt fina blev dom då :)
 
 
Dom här var jag absolut mest nöjd med, 4 små neon nagellack, tror jag fick alla 4 för 10kr eller nått, dom kom till bra användning i sommras.
 
 
 
Och självklart mina fina naglar som jag gjorde på salong när jag var i Kina,
 
 
Har kollat på OPI's Skyfall collection, vill jättegärna ha det blåa/lila som heter 'Tomorrow Never Dies'
 
 
 
 
 
 
Och ur mupparnas serie vill jag gärna få tag i det röda som heter 'Gettin Miss Piggy With It'
 
 
 
 
 
Hittade även ett skitcoolt nagellack som jag definitivt vill ha. Ska verkligen kolla runt lite i stan efter den, men hittar jag det inte så får jag väl leta mig till ebay eller nått ;)
 
Ja som sagt ska gå en liten runda på stan och se om jag kan hitta dom. Jag vet inte om affärerna brukar ha OPI's kollektioner, har bara sett vanliga färger. Annars finns det ju som sagt alltid internet där allt finns, känns lite dyrt att åka tillbaka till Peking för att köpa billigt nagellack. Även OPI's nagellack brukar vara rätt dyrt, 149 eller 150kr tror jag dom går på, fast det är rätt stora flaskor (som man aldrig gör slut på) annars är det ju snart jul så vem vet, tomten kanske läser bloggen ;)
 
 

HEMMA ELLER BORTA IGEN

 
Ja i morse var det riktigt tungt att stiga upp, inte bara för att vi var uppe sent igår utan för att idag var jag tvungen att åka hem igen. Jag hann med att packa klart och käka lite lunch innan det var dags att bära ut väskan i bilen (okej pappa gjorde det) blev även att gulla lite med Molle innan jag drog, och stackaren hade fått pippilotter i håret, haha och dom som tyckte han såg fånig ut i den frisyren jag gjorde på honom igår. Sen kom pappa och gjorde det ännu värre genom att sätta dit två snoddar till, stackars lilla hunden. Gick snabbt att åka hem, börjar bli van vid det här nu. Satt även med en tjej på tåget som läste 'Fifty Shades', jag har snart läst ut min och ja jag har bestämt mig att den var nog beroendeframkallande för att köpa del två. Och nu ikväll har jag mest suttit och uppdaterat blogge, pluggat och våndats över mötet som vi ska ha med våra handledare på tisdag, ärr rädd att jag inte ska få ihop tillräckligt innan dess.
 
 
 
Handlade lite grejer på coop, tog man två st LdB grejer så fick man en necessär och ett mobilskal, det var till och med ett sånt fint skal att jag bytte ut den mot mitt gameboy skal.
 
 
 
 
 
 
 
 
Haha undra om jag tycker att han är söt för att han är min?
 
 
 
 
Confession bear has a confession...
 
 
 
Alltid kul att läsa aftonbladet...
 
 
Men hittade då en film som jag vill se.
 
 
 
 
 
Har helt missat att solsidan börjat, men lika roligt/förjävligt som vanligt.
 
 
 
 
 
 

HALLOWEEN

 
Uppe i Norrland är vi alltid lite sena med allt. Vi 'firade' nämligen Halloween några dagar efter att det egentligen var Halloween, men det kan ju bero på att vi väntade in helgen ^_^ Jag steg upp väldigt sent eftersom jag var uppe rätt sent kvällen innan, lika duktig som alltid. Efter lunchen så kom brorsan hem med en smutsig hund så jag tog på mig att duscha honom (ja hunden) han fick till och med en fin frisyr och avslutade med lite av mammas Diselparfym ;) Sen gjorde jag mig själv klar och tog på mig mina nya kläder från Lindex, bra resultat. När hockeyn var klar (som förövrigt slutade riktigt bra 7-3) vid 18.30 så kom vårt främmande, dom hade till och med klätt ut sig, läskiga vampyrer och häxor, men ja eftersom dom hade med sig tårta och choklad-doppade jordgubbar fick dom komma in. Sen firade vi yngre Halloween med skräckis, zomie/rabies filmen Quarantine, gross.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ser gott ut, men efter tredje 'klunken' så gick det inte längre, vin funkar inte för mig, nope.
 
 
 
 
 
Sen blev det lite paus efter middagen och alla vilade magen innan tårtan :)
 
 
 
 
 
 

THE BISHOP'S ARMS

 
Hade egentligen planer för fredagen, men det blev dock tyvärr inget av dom. Men kvällen slutade då riktigt trevligt i alla fall då jag följde med mamma, pappa och deras vänner (får man säga gamla vänner?) Inga-lill och Peter på The Bishops Arms. Jag var så sugen på att ta en Ceasar Sallad eftersom jag verkligen saknar den jag åt i Kina, men av någon anledning tog jag något som hette Bishop's special. Det var en stor fet köttbit, det var ordentliga portioner man fick. Peter beställde revben, och han fick en hel sida revebenspjäll. Maten var helt okej, är väl inte stans största köttätare, jag åt av mammas vitlöksdipp istället, deras pommes var otroligt goda. Då ja inte åt allt för mycket av mitt kött så var jag den enda som orkade ta efterrätt, blev en Belgian Chocolate Cake. En tjockare botten (ungefär som en kladdkaka) och sen en mjuk och krämig mousse, chokladälskares dröm. For hem lite tidigare eftersom man inte får vara kvar där efter kl 22 om man är under 23 år. Jag förstår inte riktigt det där, jag är 21 och får gå ut vartsomhelst och köpa ut osv, men jag får inte vara inne på Bishops? Jag förstår om dom vill behålla sin lugna miljö och inte ha massa fulla ungdommar där, men när jag är där med mina föräldrar och deras vänner, men jo visst jag tänker dricka mig fullast av alla och leva livet där inne, hmm nä det gillar jag inte riktigt...
 
 
 
 
 
 
Kolla portionerna alltså!
 
 
 
 
 
Godaste efterrätten jag ätit på länge :)

INTE ENS FREDAG

I söndags så åkte jag hem till Jenny för att hälsa på. Det roliga var att hon inte hade någon aning om att jag kommit hem. Så jag ringde henne innan jag åkte från stan och undrade om hon var hemma, och det var hon. Berättade att jag hade det så tråkigt nere i Uppsala men att jag skulle hyra en film och åka hem till en kompis (vilket var hon) haha hon blev riktigt chockad kan jag då säga, precis som mamma och pappa :P Det blev som vanligt en supermysig kväll. Men sen så planerade vi in en tacoskväll, vilket då blev nu i torsdags. Och till maten blev det sista delen av Stig Larssons serien, Luftslottet som sprängdes. Nu när jag äntligen har sett alla så kan jag säga att den första är absolut bäst, och så mycket bättre än den amerikanska.
 Efter filmen blev det lite att lyssna på musik, och det är alltid kul då Jenny har massa musik som hon fått av kompisar som hon lärt känna när hon varit utomlands :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 Jag har som ingen favoritstil utan kan lyssna på det mesta, dock är jag inte mycket för svensk musik (då ska det vara jäkligt bra). Men när jag och Jenny satt i bilen spelades den här på Bandit Rock, som tur var visste Jenny vad den hette för den skulle raka vägen till min workout playlist, go sweden.
 
 
 
Gillade den här videon bättre, men den gick bara kolla på Youtube.
 
 
 
Och hennes 'skaka rumpan' musik som hon fått från en afrikansk vän, den är så bra, dansade till den när vi var hemma hos henne i Kina.
 
 
 
När jag var ute med Molle så hade det fryst på ordentligt efter allt slask, såg ett skoavtryck som liknade ett ansikte  (Luta dig bakåt, det syns bättre då ;P )
 
 

UMEÅ PÅ EN DAG

Ja som sagt det blev en väldigt tidig morgon. Jag steg upp just efter kl 6 för att hinna med att duscha innan vi drog iväg mot Umeå. Jag brukar inte vara så duktig på att sova i bilen, hur trött jag än är, dock var det andra som sov betydligt bättre än mig. Först dumpade vi av mamma hos tandläkaren vilket var anledningen att vi var i Umeå sen så drog vi ut till biltema eftersom det inte var öppet någon annanstans. Haha jag och brorsan sov i bilen då. En timme senare hämtade vi upp mamma och drog in till stan och åt. Blev kinamat på en japansk restaurang, dock jobbade det kineser där :) Vi stannade inte allt för länge, men ändå hann jag med en otrolig massa shopping. Blev skor, två par faktiskt, man kan ju inte gå runt i Norrland med dåliga skor. Sen gick jag med min långa lista till Lindex. Och sen avslutade vi på en inredningsaffär och självklart höll vi på att gå i bitar pga av att vi ville köpa allt där inne. Jag och mamma är ju riktiga inredningsnördar, men till och med pappa tittade runt lite. Sen så fick lillasyster som hon ville och vi åkte till djurmagasinet, vi var faktistk där ett bra tag och kollade djur och grejer, och min syrra ville köpa en hund, en cocker (you go girl) sen gick vi in och köpte godis i affären bredvid. Dom hade alla dom där sortera man önskar skulle finnas på affärer men dom envisas med att bara ha tråkigt godis. Det blev även McDonalds på vägen hem, var inte lika sugen som dom andra eftersom jag har det i Uppsala, men fick i mig en Cheese och en Latte :) Ja det var en tung dag för börsen idag, men lätt värt det :)
 
 
 
 
Fick inte ta bild på syrran, och efter det vägrade hon sova ifall jag skulle ta en bild på henne då ;P
 
 
 
 
 
Kunde inte sluta skratta, ja jag har dålig humor.
 
 
 
 
 
Mamma och pappa sa i bilen att jag spelade för hög musik i min mobil (jag försökte ju bara lyssna på min musik och inte deras) men sen lyckades pappa hitta den här fina skylten... (det roliga är att dom trodde det menades att jag var gammal för att jag spelade hög musik, men den menar ju egentligen att om man tycker att musiken är för hög så är man gammal, haha ;) 
 
 
Gillade den här skylten bättre :)
 
 
Haha Lagerhaus grejer är härliga ;) Mamma hittade dock så fina ljuslycktor som jag definitivt ska införskaffa.
 
 
 
 
 
 
Skoprovning!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till Molle ;)
 
 
Toaletten på djuraffären
 
 
 
 
 
 
 
 
Mammas ugglor från Lagerhaus
 
 
Söta? häxor på besök. 
 
 
Min fulhund hade tänkt följa med dom eftersom han fick reda på att om man skrämde folk fick man godis. Det brukar vara tvärt om egentligen när man är hund, great deal.
 
 
 
 
 
 
 
 
Märkte inte först att den var genomskinlig, sexy ;)
 
 
 
 
 
Har inte bestämt om det ska vara en present eller om jag ska vara rolig och behålla dom själv.
 
 
Denna behåller jag dock, älskar den där serien med tomtar, den är härlig och gullig, gav mamma några liknade förra julen.
 
 
Det bästa med att köpa prydnadsgrejer ;)
 
 

HOTELL TRANSYLVANIEN

Ja blev inte upp lika tidigt idag, en riktig sovmorgon blev det. Men självklart kunde jag inte sova allt för länge eftersom jag hade lite saker att fixa och så innan kvällen. Blev då att börja med en promenad med vovven i snön, vilket han faktiskt gillade, rullade sig i snön och blev riktigt blöt. Själv blev jag ju också riktigt blöt i mina tenniskor, kanske är dax att fixa sig ett par vinterskor om man ska kunna vistas i Norrland, borde jag veta vid det här laget...
Vid 14 åkte jag och Clara in till stan för att hämta ut våra biobiljetter som vi bokade dagen innan, bestämde att vi skulle se hotell transylvanien. Sedan blev det att handla lite godis och sånt medan vi väntade på att bion skulle börja. Och visst fick jag skämmas ännu mer i mina fina tygskor som hela sulan var trasig på så i det fina slaskvädret så drog mina strumpor åt sig allt vatten. Vi hann även springa in på lite affärer och jag hittade ett riktigt snyggt linne när jag gick förbi Lindex, tog ett kort för att inte glömma hur det såg ut, eftersom det var Umeå resa dagen efter, hann gå två meter så hittade jag en passade tröja till, och sedan två meter till och boom en väska, blev som sagt en lång lista innan vi gick ut frå affären. 
 Hotell Transylvanien var då asbra, och bästa var att denna gång var vi i princip själva på bion, så vill ni slippa mammorna och barnen så gå på en tisdag :P Precis som Modig hade filmen lite vuxenhumor, skrattade som vanligt mer än syrran. Dom hade även med lite musik från LMFAO, alltså I'm sexy and I know it. Har ni inte sett den, gå och se den, finns alltid folk som lånar ut sina ungar, dom betalar er nog om ni tar hand om ungen en dag ^^ Sen så blev det snabbt hem och göra Kycklingknyten (favoritmaten efter Tacos ^^) och tidigt i säng eftersom mamma och pappa skulle ha upp oss vid kl 6 för att vi ska var i Umeå vid 9 dagen efter, suck och snark.
 
 
 
Pappa var så snäll och lagade mat åt mig, varma mackor :)
 
 
 
 
Längtar tills den kommer ut!
 
 
 
 
 
Det här står verkligen på min personliga önskelista, ska se om jag hittar dom i Umeå imorn!
 
 
 
 
 
Denna film verkar rätt intressant, den vill jag gärna se, har premiär i slutet av november, passande till då vi ska hem :)
 
 
 
Haha vi var i princip enamma på bion, så härligt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LIVLIG FEST....

Det är så härligt att ha tillgång till ett fräscht kök, det är så obeskrivligt. Och när man är hemma så finns det ju alltid lite extra lyx. Varje lördag så får vi nybakta frallor hemkörda, och dom är så otroligt goda, och tydligen hade dom inte fått något veckan innan så då fick dom dubbelt idag då, haha kan ju inte klaga. Och sen finns det ju lite gott efterättsfika ;) Och ja jag har ätit min första pepparkaka även om det inte är december ännu, men ja julmust är en hard limit för mig, det gäller till första advent :P
 Gick ut en långpromenad med min mamma, det blev upp till falkträsket och vårt 'favoritfotarställe'. Spelar ingen roll hur man gör, det blir alltid fina bilder :) Senare på kvällen blev det föräldra/syskonfritt då brorsan drog på fest och pappa och mamma också drog ut på fest, då min pappa jobbbat 25 år inom kommunen och fick sin guldklocka ;) Under min FF gjorde jag något så vuxet som att spela The Sims :P Haha ja men det är så kul. Runt halv två fick jag fara och hämta min onyktra familj från respektive fest, sen blev det att däcka i sängen.
 
 
 
 
Älskar mumin muggarna, mamma har många, och så får man ju så gott kaffe här hemma :)
 
 
 
 
Haha han vägrade gå längre ut på stenen, han är livrädd för vatten :P
 
 
 
 
 
Var en SUPERSTOR måne ute, men självklart var det omöjligt att få en bra bild då den aldrig får samma storlek :/
 
 
 
 
 
 
 
 
Och tror ni inte det började snöa på kvällen, ja är man i Norrland så är man.
 
 
 
 
Min sim fick studera biologi på universitetet, men vad hon skulle med ett AS i rockärmen till vet jag inte..
 

DON'T TRY THAT SHIT WITH ME!

Ja det känns att man är tillbaka hemma hos mamma och pappa. Blev att stiga upp relativt tidigt, duscha och gå ut med hunden innan vi skulle upp på Maxi området. Det är riktigt soligt och bra väder här uppe med, trodde faktiskt det skulle vara dåligt väder, mamma skickade några bilder med snö så hann bli riktigt orolig. Men det var skönt att ta ut Molle på en prommis, man kan ta så fina bilder nu när det är höst, så härliga färger ute när solen skiner.
Jag, mamma och pappa åkte då upp till Maxiområdet och gick först och åt Thaimat inne på Lakkapää, lika gott som vanligt, har aldrig ätit där, men under festivalen brukar dom ha thaimat nere på stan. Sen blev det in på Rusta och kolla tapeter, Ö&B och köpa lite grejer inför Halloween, sprit på bolaget, men när mamma skulle in och köpa vantar orkade jag inte traska runt i mina högklackar så väntade i bilen. Helt plötsligt gungar bilen till och jag ser att det är en gubbe som har kört in i vår bil, men det värsa är att han inte stannar utan fortsätter köra in i bilen. Självklart går jag ju ut ur bilen för att prata med dom. Men seriöst vet ni vad dom gör? Jo dom går iväg in på affären. Jag står typ bara och gapar av förvåning, men ringde pappa för att be honom komma ut och kolla. Blev lite arg på mig själv, skulle självklart ha pratat med dom, men blev bara så paff. Men vi gick in och hämtade dom och tog deras nummer, dom "visste" inte ens att dom kört in i oss, haha yeah sure hela bilen gungade. Men eftersom jag var klädd som en värsta storstadsbrat så gissar jag dom chansade på att jag hade en ung kille som inte skulle säga något, men hell no, så var det inte alls, don't try that shit with me!
 
 
Mamma och pappas bröllopsdag var i förra veckan så dom fick lite blommor av momme.
 
 
 
 
 
 
Är man snorig så är man, då kan man lika gärna snyta sig i 500 lappar ^^
 
 
Jag SKA se på julkalendern i år, men fasen om dom förstör den bästa serien som gått på svensk tv!
 
 
 
Hmm vi köpte lite vin så jag skulle få smaka. Har inte lärt mig dricka det ännu, smaken, lukten, nä inget för mig. Vi får se hur det går, den verkade då god.
 
 
Looking forward to it.
 
 
Tröjan från syrran i en outfit, riktigt snygg var den :) And as always my little black shadow following me everywhere!
 
 
Haha svårt att ta kort på godis när hunden försöker ta den hela tiden...
 
 
 
Till slut gick det :P
 
 
Står på handlarlistan.
 
 
 
 
Var och kollade på Lindas två små kattungar, Bob och Hampus om jag inte minns fel, supergulliga var dom ^^
 

SURPRISE, SURPRISE

Gud vad jag känner mig som en dålig bloggre just nu alltså :P Haha och jag som älskar att fota och lägga upp bilder. Äh jag får skylla det på att jag har mycket att göra. Hur som helst så har vi extremt (löjligt) lite skola just nu, och dessutom så bestämde våran lärare att eftersom hennes barn har höstlov så vill hon också det. Hade jag gått gymnasiet hade jag ju självklart inte sagt nej, men nu när man går på universitet känns det helt ärligt som slöseri med tid. 
 Men kände i alla fall att det inte gav något att stanna ensam i Uppsala när jag kunde åka hem till familjen över Halloween. Men för att göra saken roligare så berättade jag inte det för någon utan bad bara min mormor och morfar att hämta mig på flygplatsen. Sedan for vi hem till dom och jag lagade mat, så när familjen kom (mormor hade bjudit in dom åt mig ^_^) så var jag där, surprise ;) Maten blev supergod, kan jag tacka Emelie för, kram.
 
 
Hade en fin dag och innan jag åkte till flygplatsen så gick jag och lämnade igen filmerna, och eftersom en av dom inte fungerade så fick jag en tillgodo, vilket jag kommer lägga på 'Snow White & the Huntsman" den har jag inte lyckats få tag på ännu.
 
 
 
 
Var tvungen att ta kort på den, riktigt söt morotskaka :)
 
 
 
Ja läser fortfarande den här, har en benägenhet att läsa ut en bok på en dag, men nu sparar jag mig :P Nu börjar det intressanta komma ^^
 
 
Eftersom jag var i sådan bra tid på flygplatsen så gick jag in och kollade lite böcker på Pocketshop, skulle egentligen fixa nummer 2 av Fifty Shades, men vet att jag har en till hemma men kom inte ihåg om det var nr 2 eller 3....
 
 
 
Två böcker jag funderar på att köpa, undra om det kommer att komma en boom på BDSM böcker, typ som det var vampyrer för ett par år sen?
 
 
Fick då med mig dom här två i alla fall ;)
 
 
 
 
 
 
Tog väldigt lite bilder hos momme och moffe, men helt ärligt så var vi så stressade eftersom mitt plan var försenat. Så vi skulle hinna och handla laga middag osv på typ 1,5 timmar, haha moffe klarade inte riktigt stressen. Men maten blev riktigt god. Potatisgratäng och baconinlindad kyckling, fylld med mozzarella och Philadelphia ost, asgott. Blev även bär med marianne godis, en klar favorit, enkel och god.
 
 
 
Ja det ser lite blodigt ut, men lovar det är hallonens fel :P
 
 
Härligt att vara hemma och kunna sitta i en soffa, se på storbilds tv och bara allmänt ha någon att umgås med på kvällen, mysigt.