IN THIS HEAT WE'RE WORTH IT

 
Hej igen,
 
Efter jobbet idag så hann jag lägga mig och sola en liten stund innan Lisa hörde av sig och undrade om vi skulle hitta på något. Eftersom det var så otroligt varmt ute föreslog jag glass. Dock hade mamma ett mycke bättre förslag, lyxshake på Max. Så vi cyklade efter strandpromenaden in till stan och bort till Max. Jag testade den nya smaken som har kommit in, hallon, och den var hur god som helst, superduper god faktiskt. Vi drog ner till älven och satt där och njöt av solen och gämförde hur bruna vi hunnit bli under veckan, och ja hur brända vi blivit. Jag tyckte mest att jag varit i skuggan i dag, men nejdå min axlar var alldeles röda när jag kom hem. Ska nog fösöka köpa mig något linne eller så som inte täcker mina axlar, så jag slipper få femtielva vita streck efter diverse linnen jag haft på mig.
 
 
 
blåbär och hallon shake :)
 
 
 
 
 
Även en random men fin bild på min lilla älskling som inte alls gillar vädret lika bra som oss andra. Han gör sitt bästa för att gömma sig från solen :)

DON VITO

Hejsan,
 
Härligt att börja jobba på en onsdag, då blir det en riktigt härlig kortvecka. Sen hade vi ju även en så trevlig lunch idag då chefen tyckte vi skulle gå ut och äta tillsammans. Så just före 11 så åkte vi iväg till don Vito, en pizzarestaurang just bredvid jobbet och åt. Dom hade härligt goda pizzor då dom var stenugnsbakade. Sen så fick jag veta att det här med 7-16 inte gäller alla dagar. Nä tydligen så brukar dom sluta redan vid kl 14 på fredagar. Vi har ju flextid på jobbet så om man kommer in vid 06.45 så får man en kvart som man kan ta ut i ledig tid och istället för en timmes rast brukar dom ha bara 45 min, så på en vecka så samlar man ihop ungefär 2,5 timmar i ledig tid som man kan ta ut på fredagarna, härligt värre <3
 
 
 
 
Jag börjar digga kommunala jobb mer och mer. Och det bästa är att när man är ledig så är man. Det är ingen som ringer och ber en jobba på den lediga dagen, då man är för rädd för att säga nej. Nä här är det en 40 timmars vecka och inget mer. Precis som jag vill ha det när jag jobbar. Vill helst av allt jobba mån-fre och ha helgen ledig, dock vill jag nog ha ett jobb där du börjar 8 och inte 7, men vi får se vad det blir efter sommaren :)
 

HÅRT ARBETANDE MÄNNISKA

Hej,
 
Och hå. Redan andra dagen på jobbet och det känns som jag jobbat här forever. Jag har riktigt härliga arbetskamrater som direkt fick mig att känna mig som en i gänget. Idag har vi varit och rensat ogräs i buskarna på gymnasieskolorna, och i denna värme är det ganska krävande, blir minst en flaska vatten varannan timme. Men som tur är så är vi ju kommunalarbetare ;) Vi har fika varannan timme också, haha skämtar inte nu alltså. Vi börjar jobba 7 och kämpar på till klockan 9, sen är det rast. Sen blir det lunchrast igen klockan 11-12 och efter det har vi ytterligare en rast klockan 14, ibland är det härligt att jobba för kommunen. Men vi förtjänade verkligen rasterna så hårt som vi jobbade idag. Dock blev dagen extra kort idag eftersom jag skulle in till brinken och ta ett kort till min id bricka. Kortet blev hur uppfuckat som helst, men jag sa att det var ok eftersom bara jag skulle se det (trodde jag) haha alla mina arbetskamrater ville se, men ja då hade vi något att skratta åt. Men tur var väl det i alla fall, kortet blev ju lite sådär. Efter en hel dag ute i solen, osminkad och kepshår, ingen lyckad kombo ;)
 
 
 
Lamporna inne på toaletten var neonblå, såg ut som en smurf :P Och mina neonbyxor blev superläckra.
 
              
 
När jag åkte iväg och tog kort fick jag låna en sån där gullig lite grön bil, en gator (som alligator, märket heter så).
 
 
Efter jobbet så följde jag med Anette hem till dom. Och det känns verkligen att jag jobbar hårt på dagarna för nu är jag hungrig hela tiden, eller så tror jag bara det. Där efter 4 var jag så otroligt hungrig att jag var tvungen att fika lite, och ändå kunde jag dra i mig ett helt skrov till middag sen. Men ja är man kommunalarbetare så är man. Fördomsfull much?

I SCORED AGAIN

Hejsan,
 
Ja jag vet inte om det är min vanliga sommarjobbs 'tur' som har spökat även denna sommar. Att det är svårt att skaffa ett jobb under året är kanske inget nytt, för det är det. Speciellt då jag bott i Uppsala i tre år, får man ett jobb där ska man ha ordentligt tur och vara ute i precis rätt tid. Men de senaste 4 åren har jag haft ett ordentligt flyt med mina sommarjobb. För tre sommrar sedan då jag gick ut gymnasiet hade jag sökt till coop men inte kommit in, men i slutet av juni hörde dom ju av sig så att jag fick jobba sommaren ut där. Samma sak har det varit åren efter det, coop har levererat sommarjobb varje år. Som förra året när jag var i Kina så kunde jag ju inte söka men kom in på coop, och det var ju så otroligt dåligt väder förra sommaren att det inte gjorde något att vara inomhus 24/7 där. Dock denna sommar har ju sett otroligt mörk ut, inga jobb alls, inte ens på coop, och dom jag sökt till hör ju inte ens av sig och säger att man inte fått jobbet, otroligt fult gjort. Men då vi har haft så fint väder har jag tänkt liksom whatever, spelar inte så stor roll, jag får arbeta på att bli brun istället.
    Men ja då kommer vi till min vanliga sommarjobbs tur. Utan att ens ha sökt så hör dom av sig från kommunen och undrar om jag kan komma in på intervju. En av mina vänner som jobbar på parken hade rekommenderat mig till sin chef, och nu hade dom personalbrist. Så igår fick jag då veta att i sommar så har jag ett heltidsjobb, mån-fre, 7-16, juni-augusti :D Och det bästa av allt är ju att det är ett utomhusjobb :D
 
 
 
 
Att äta grillat när man kommer hem är inte helt fel heller ;)
 
Jag vet inte om jag har bildat mig en uppfattning om hur parkarbetet är riktigt ännu, kanske till nästa vecka. Dock vet jag då att jag har otroligt härliga arbetskamrater och trevlig arbetsmiljö, utomhus. Haha kommer ha en så fin bonnbränna innan sommaren är över :P Det som jag dock tycker är jobbigt är dock att man måste upp klockan 6 varje morgon, lite för jobbigt för min smak, att stiga upp 7 hade varit dubbelt så bra. Men när man väl orkat ta sig ur sängen så är det inte allt för farligt, har ju bara 8 min till jobbet med cykel, lyx ;)

SPENDING SOME TIME WITH HIM BEFORE IT'S TOO LATE

 
 
Hej,
 
Just nu kan man verkligen inte klaga på vädret, hur många dagar i rad är det nu vi har haft super sol? Jag vet faktiskt inte, men det är hur härligt som helst. Dock gillar Molle inte riktigt detta väder eftersom det blir lite för varmt för honom. Så idag har vi mest hållt till i källaren och hjälpt Clara med engelska läxan och även försökt baka negerbollar. 
 
 
 
Haha, mamma tyckte inte jag skulle låta någon se den här bilden eftersom hon tycker jag jävlas med honom. Men detta är tradition när jag bakar, jag skyddar bara hans fina päls ifall någo skulle trilla ner på honom. Haha han ser ut som en liten gumma ;)

MORSDAG

Hejsan,
 
Ja idag så var det ju Sveriges tur att fira mors dag :) Vi åkte hem till Mormor och morfar och fikade lite, eller ja lite och lite, det var det nog bara mormor som tyckte. Hon hade bakat en god bärpaj och bjöd på minst 4 olika kaksorter, men det är väl så alla mormödrar brukar vara ;) Grattis på morsdag alla mammor.
 
 
 
 
Även Molle fick följa med, nybadad och nyklippt som han var ;)

IRON MAN 3

Hejsan,
 
Nu, äntligen efter en månads väntan fick jag se på Iron Man 3 ;) Jag lyckades lura med mig Fredde och Jennie för att se den. Det var inte lika tomt som förra gången men vi var inte mer än 10 personer inne i biosalongen, ganska härligt. Köpte som vanligt den minsta popcornen men lyckades inte äta upp den, dock gick chokladen åt innan filmen var klar :P Jag var inte alls lika nöjd med denna film som med dom två andra, det fanns chanser för denna film att bli precis som jag tycker om när dom är, men av någon anledning så var det aldrig någon som tog dom. Gillar ju förvisso 'Tony Stark' men är mer förtjust i honom i dräkten än utanför, och ja jag tycker han mest var utanför den. Och inte heller hade han på sig den riktiga dräkten heller. Verkar då som vi inte kan hoppas på ytterligare en film, men Avengers finns ju alltid <3
 
 
 
 

MARC JACOBS REUSED

Hejsan,
 
Idag har jag och syrran varit riktigt kreativa. När jag var ute och åt igår så fick jag ju en sån läckert designad cola burk att jag ville behålla den. Dock är det ju lite onödigt att ha en colaburk stående hemma bara sådär. Dock kom jag på ett riktigt kul sätt att få ha kvar dom ;) Nu ska vi bara se om det växer något eller ej ;)
 
 
 
 
Var även och köpte ett par extra burkar och hittade då även med ett annat mönster. Ska finnas en i gult också men jag hittade tyvärr inte den.
 
 
Visst skriver min syrra fint för att vara 8 år?
 
 
 

SOMETIMES A ROSE SAY SO MUCH MORE THAN WORDS

 
 
Hejsan,
 
Äntligen för första gången på månader, tacos <3 Det var himmelskt gott, och även om man blir mätt vill man bara ha mera, ser redan fram emot lunchen imorgon, haha :D Efter middagen så tog jag med mig vovven och åkte ut till kusmark där vi tittade in hos Jenny och hörde om hon ville följa med på promenad och gå förbi graven och plantera lite blommor. Det blev verkligen jättefint (tur att man har mamma som vet hur man arrangerar blommor och vad som passar ihop). Det var för ljust för att tända ljus, men det blev mysigt ändå, till sommaren kanske jag planterar något färggladare, men idag fick det räcka med en morsdagsros :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

COOL DESIGN

Hejsan,
 
Hjälpte pappa lite i köket i morse, och det är verkligen ett kaos där inne så var så glad när mormor bjöd med mig på lunch på Lakkapää ;) Skulle ändå upp och handla blommor på maxi eftersom ikväll ska jag upp och plantera lite blommor på min farmor (och farfars) grav. Vi hade supertrevligt så istället för en snabb lunch så pratade vi i typ en timme innan vi åkte och köpte blommor och avslutade med lite glass. Har även hört rykten om att det blir tacos ikväll ;)
 
 
 
Dom hade även de fina cola burkarna som Marc Jacobs har designat, snygga :)
 
 
Asgod glass, nu blir jag sugen på att göra lite Tiramisu till efterrätt någon dag :)
 

PLUS MINUS NOLL METODEN

Heeejsan,
 
Idag har jag varit otroligt duktig, eller ja rätt så duktig. I förrgår sa Lisa att hon hade ett sug efter pizza, och ja det brände ju bara av mitt eget begär. Gick förrbi en pizzarestaurang i Norge och sen dess har jag varit sjukt sugen på pizza. Kan bli så ibland, jag får en maträtt på hjärnan och kan inte sluta tänka på den förrän jag fått den. Behöver inte ens vara en god maträtt, kan lika gärna vara blodpudding :P Hursom så kände vi att idag var det en pizzadag, så vi satte oss på cyklarna och cyklade till den mest avlägsna pizzerian (typ) så det blev ju ungefär som plus minus noll detta (eller ja eftersom vi började motionera så minus plus noll). Vi fick även med oss en kompis till Lisa och han var lika pepp på pizza som oss, vi hade riktigt tur med vädret idag så vi satt ute medan vi njöt av vad som måste ha varit den godaste pizzan ever ;) 
  Sen blev det bara att cykla in mot stan igen, men eftersom vi då hann motionera bort pizzan innan vi var framme så blev det en sväng förbi Hemmakväll innan vi drog hem till Lisa och såg på 'Rise of the Guardians', eller ja 'De fem legenderna', supermysig film, måste ses på engelska!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GIRLTALK

Hej,
 
När Momme åkte hem så träffade jag upp Lisa på stan för lite middag. Under dagen hade det varit rätt kallt men solen låg på rätt starkt under kvällen så vi satt och solade i ett par timmar och njöt av ett ordentligt tjejsnack. Det känns verkligen skönt att få komma tillbaka till Sverige och faktiskt ha någon levande människa att prata med :) När solen gick ner så åkte vi även hem till mig där mamma bjöd oss på fika medan vi fortsatte prata om allt möjligt. Verkar som vi kommer ha mkt att göra i sommar, det var nästan så vi var tvugna att skriva en lista över alla planer :)
 
 
 
 
Hittade ju även glittret för naglar. Nu ska jag bara lista ut hur jag ska applicera det utan att spilla ut allt ur flaskan :P

PERSONAL SHOPPER

Hejsan,
 
Eftersom det inte var lika varmt ute idag så hade jag lovat mormor att jag skulle hjälpa henne shoppa lite kläder inför sommaren. Det är faktiskt roligt att följa min mormor och shoppa för hon tar verkligen på sig allt som jag ger henne, oj så kul vi hade alltså. Fast innan vi drog igång så åt vi lunch på Stigs med morfar. Det blev bakad potatis för min del och det var supergott, blev även en liten efterrätt innan vi drog igång. Efter ett par timmar och en något tunnare plånbok så hade vi hittat rätt många plagg åt mormor, så då gick vi mest runt och kollade smågrejer som smycken och sånt, och då hittade jag dom där glitterburkarna til naglarna, det ska vi så prova någon dag ;)
 
 
 
 
 
 
Haha vi hittade superfina solglasögon på glitter, men seriöst visst passade glasögonen hennes kläder? ;)
 
 
Och lika suddiga bilder som vanligt när mormor får kameran, ska ge henne en fotokurs snart :)

NOW IT'S SUMMER FOR REAL <3

Hej,
 
Efter en otroligt trevlig dag med lillasyster så blev jag bjuden på mat hemma hos Fredde och Jennie. Det serverades grillad Entrecote och en ost/hallonsallad. Tror till och med att detta var första grillat för i år :) Vi kunde till och med sitta ute och äta eftersom det var så otroligt bra väder ute :) Sen gick vi in för att titta lite på Eurovision. Vi blev otroligt förvånade över att dom flesta låtarna faktiskt var riktigt bra, det brukar ju alltid vara typ 2 bra låtar medan resten suger, så att man blir super irriterad när andra får fler poäng än Sverige. Vi tippade på antingen Norge eller Danmark, var även något annat land som hade en superbra låt. Men ja då blir det eurovision i Danmark nästa år då. 
 
 
 
 
 
Inte lika bra som den som går på radio alltså.
 
 
Denna tjej var då bra i alla fall, dock var det nog han som spelade flöjt som drog hem allt åt Danmark ;)

OTROLIGT BRA VÄDER

 
Hejsan,
 
Nu börjar det kännas som en vardag att få ha så här sjukt bra väder alltså. Jag och Clara hade lite FF eftersom både mamma och pappa jobbade, så förutom att sola och dricka cola så spelade vi krocket och mega plockepinn. Jag som gärna gillar att vinna har fått lära sig att om man vill spela mer än två omgångar så måste man låta syrran vinna ibland så inte hon blir sur och inte vill spela mer, vet inte ens om hon märkte att jag sköt in min boll i buskarna med avsikt, haha. Jag lyckades då få bikinilinje, det fick jag inte ens förra året, så nu är jag riktigt nöjd. Eftersom det var så sjukt varmt så åkte vi också och köpte lite glass, första mjukglassen för i år, nu är det bra mega glassarna i Bergsbyn kvar ;)
 
 
 
 
Paint me like one of your french girls ;)
 
 
 
 
 

I HAVE A GOAL

Hej,
 
Och hå. Nu jäklar ska jag vara snygg till bröllopet. Blev en cykeltur på två mil ikväll, vet vem som kommer att ha ont i rumpan imorgon! Det tog bara en timme så till nästa gång ska det gå fortare. Sen ska jag dra igång med min värsta fiende, jogga, hatar att springa och har aldrig varit bra på det. Ser inte fram emot det, men ska man vara fin får man lida pin!
 
 
 

INSPIRATION

 
 
 
 
Det här borde bli riktigt snyggt, ska kolla om någon av affärerna fått in dom :)
 
 

SUMMERTIME

Hej,
 
Rätt så produktiv dag idag. Först låg jag ute och solade tillsammans med min något brunare bror som just har kommit hem från Turkiet. Jag hoppas då verkligen inte att vi får alla fina soldagar nu i maj och att vädret blir skit hela sommaren.
  För att göra dagen bättre så cyklade jag in mot stan för att träffa upp med Jenny som skulle in och shoppa lite. Som ett under lyckades jag hålla mig ifrån att shoppa utan la pengarna på mat istället, sushi och sen lite gofika på Lilla Marie :)
 
 
 
 
 
 
 
Supergod smak som ni bara måste testa :)
 
 
 
 

SOMETIMES BEING ALONE IS QUITE FUN

Hejsan,
 
Ikväll var jag och Lisa och såg bio. Hade ju egentligen velat se Iron Man 3, men eftersom hon redan sett den så blev det Oblivion istället. När vi satt och kollade in kommande filmer så verkar det som att Undergångsfilmer är det som är mest populärt i sommar ;) Hur som helst var det rätt lite folk på bion, ja det är ju en helt vanlig onsdag, men whatever happened to Lillördag? Det slutade med att vi blev helt, ja helt ensamma inne i biosalongen. Så hela filmen satt vi och pratade, högt, och vi listade ut plotten i filmen innan den hände, hur kul som helst ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haha eftersom vi var helt ensamma så hade jag lätt kunnat banda hela filmen, om inte min iphone skulle ha lagt av efter 10 min pga batteribrist :P
 
 

SOMMARENS GARDEROB FYLLS PÅ

Hej,
 
I lördags när vi firade Jenny så var vi ju och shoppade på Gina och jag hittade en mysig scarf och en superfin sommarklänning, dock i svart, men tror den kommer passa awesome ändå. Jag köpte faktiskt en liknande klänning när jag var i Kina. Det är en helsvart klänning som når ungefär till knäna och sen utanpå är den en genomskinlig klänning som går ner till anklarna, så snyggt alltså, och bra pris.
 
 
 
 
 
 
Och sen har vi bilderna på kläderna somjag köpte sista dagarna i Norge, alltså två klänningar, ett linne och en jeansskjorta. Hade ju faktiskt linnet på mig nu i fredags och det var supersnyggt, dock är den ju rätt genomskinlig så fick kolla att min bh satt rätt ;) Jeansskjortan vet jag kommer vara mig trogen i sommar, så härlig att bara slänga på sig om det skulle var kallt, plus att den passar till det mesta.
 
 
 
Sommarens strandklänning, enkel att bara slänga på sig då man badat klart :)
 
 
 
Och här är klänningen som jag ska ha på Micke och Mauds bröllop i Juni. jag köpte den på Only, men vet att den finns på Veromoda här i Skellefteå. Och för en gångs skull en klänning som passar min kroppsform, can't wait to wear it :)
 
 
 
 
 

SOME DAYS I JUST FEEL REALLY OLD

Hejsan,
 
Kommer precis hem från Maxi där jag varit på en arbetsintervju. Jag fick ju inte på Coop i år, så då byter jag affär och ser om jag får på maxi istället :) Tycker intervjun gick jättebra och hon jag pratade med lät rätt positiv, så nu håller jag verkligen tummarna över att jag får jobbet nu så att jag har något att göra i sommar :)
 
Kände mig även riktigt tantig ever att jag kom ut från ica med gubbgodis, tantsnusk och vatten. Vart tog läsken, serietidningen och chokladkakan vägen? Nä håller på att bli gammal tror jag. Hur som helst borde ni verkligen prova Bonaquas Jordgubb/Rabarber, den är fruktansvärt god :)
 
 
 
Som sagt sjukt god ;)

FIT ME 110

Hello,
 
Innan jag drog hem från stan blev det lite shopping. Har ju haft så himla stora problem med min foundation, har ju sett ut som en morot i hela ansiktet senaste tiden även om jag använt den absolut ljusaste färgen. Men fick ett tips av en tjej som jag känner och hon rekomenderade Maybelline's 'Fit Me nr 110'. I affären provade jag den och den var vit, vit! Men nästa steg i den serien var i princip lika mörk som den jag använder nu. Men det hur som helst blev det den där ljusa och det visade sig att den passade utmärkt på mitt ansikte, nu behöver jag inte ens tänka på linjen mellan ansikte och hals. Äntligen har jag hittat något som passar till mitt extremt bleka ansikte ;) 
 
 
 
Blev även lite gulliga strumpor :)

WHAT'S FOR LUNCH?

 
Hej,
 
Till lunch idag så träffade jag upp min morbror då vi båda var otroligt sugna på asiatisk mat, blev wok'n roll denna gång. Jag har även hämtat upp ett nummer hos min faster då jag håller på att söka jobb nu, har även två intervjuer inbokade i eftermiddag :)
 
 
 
 
 

NOT ALL SCARY MOVIES ARE SCARY

Hejsan,
 
Ikväll har jag haft trevliga fröken Stiglund här på besök. Vi bestämde igår att vi skulle hitta på något medan hon fortfarande var kvar i Skellefteå. Så efter vi hämtat upp bruna brorsan på flygplatsen åkte vi till hemmakväll och hyrde film och köpte candy ;) 
  Typ förra veckan kollade jag runt på lite filmtrailers och hittade ett par som jag blev sugen på att se. Den som jag var mest sugen på att se 'Chalet Girl' eller som den ibland kallas 'How to Marry a Billionaire' fanns inte på hemmakväll så det blev en annan jag kollat up 'Sinister' från skaparna av Paranormal. Jag kan lätt säga att första Paranormal Activity är den värsta filmen jag sett ever, ser den aldrig igen. Dock sög resten av serien. Precis som denna film, den var inte läskig för 5 öre, och alldeles för förutsägbar, se den inte, det är mitt tips.
  Vi avrundade natten med den något bättre filmen Auqamarine, haha ja den var tusen gånger bättre :D
 
 
'
 
 
 
 

HAPPY BIRTHDAY TO YOU

Hejsan,
 
Idag har jag även spenderat min dag med att fira någon, nämligen Jenny som fyller 30 i slutet av maj. Men med hjälp av hennes syster så var vi ett par tjejer (och en pojkvän) som rövade bort henne på en trevlig dag på stan redan nu :) Först gick vi och fikade på Lilla Marie och eftersom jag steg upp riktigt sent (med tanke på festen igår) så åt jag både fika och lunch medan jag lärde känna lite av Jennys kompisar. Sen drog vi med födelsedagsbarnet till Clive Russel där hon fick klippa sig medan jag och hennes syster fick massage och dricka supergod latte (vi snackar inte trycka på en knapp kaffe utan, skummad mjölk och allt) vet då vart jag ska klippa mig nästa gång. Sen blev det shopping då hon fått presentkort, även jag hittade en superfin klänning och en scarf på Gina. 
  Dagen avrundade vi hemma hos en av tjejerna där vi hade det jättetrevligt och åt tacos medan vi tittade på bilder från när Jenny och hennes kompisar var yngre, så trevlig dag :D
 
 
 
 
 
 
 
 
Hehe vi fick också sitta i massage stolarna <3
 
 
 
 
Gina fick ett par hundringar extra i sin kassa efter att vi var klara på stan ;)
 
 
 
 
Även lilla Jamie fick vara med och fira mamma på eftermiddagen :)
 

BEST PARTY EVER

Hejsan,
 
Haha ja denna kväll var otroligt rolig, eller ja hela dagen har varit super :) Efter Boda Borg åkte alla hem för att göra sig iordning för kvällen då vi skulle ut och äta på O'learys. Vi blev ett helt gäng och hade en hel del av restaurangen för oss själva + egen dj ;) Först beställde vi in mat och dricka och jag hade så tur att barnen till han som ska gifta sig kom hit ikväll så jag hade någon i min egen ålder att prata med under kvällen. Jag tror dock att de vuxna partade lite hårdare och redan vid 22-23 var vi på väg hem för efterfest (haha ja tiden blev kanske lite tidigarelagd eftersom alla steg upp kl 06 i morse) men vi hade i alla fall en väldigt trevlig efterfest hemma hos brudparet som slutade någon gång där vi 02 ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Längtar redan till bröllopet <3
 

MÖHIPPA/SVENSEXA

Hejsan,
 
Idag har jag haft riktigt kul :) Vi har ju några vänner som ska gifta sig i sommar och idag skulle dom få ha sin möhippa/svensexa. Tyvärr blev det inga strippor, varken manliga eller kvinnliga utan dom blev väckta klockan 6 på morgonen för frukost och så. Själv hade jag ju så tur att jag fick sova till 10 i alla fall och gå dit lagomt till att få äta lite grillade hamburgare. Sen så började äventyret för dom då vi tog ut dom till varsin bil med ögonbindel. Dom var nog ganska övertygade att dom skulle få göra något pinsamt men icke då, utan vi åkte upp med dom till Boda Borg istället :) Det var ett tag sedan vi var där sist i alla fall. Roligaste var att vi klarade en av de svåraste, den hette klaustrofobi, och jag kan lungt säga att om man lider av det så var det inget man skulle försöka ta sig igenom, trånga utrymmen där man ska kräla genom gångar, hur kul som helst ;) Nu är vi bara hemma för att fräscha upp oss innan vi ska ut på middag <3
 
             
 
Så här fina kläder fick brudparet ta på sig i alla fall ;) Jag ska aldrig gifta mig, eller så ska jag se till att ingen vet att jag ska göra det :P
 
 
 
 
Vovven deras fattade inget tror jag, men var glad att det var så många där för att träffa honom ;)
 
 
På Boda Borg :)
 
 
Mitt trevliga lag <3
 
 
Det var riktigt snyggt att ha på sig vita kläder i rummen med neonlampor, jag lös upp hela rummet, inklusive mina halvmålade naglar i neonrosa :P
 
 
 
 

LILLA VÄN

Hej,
 
Ja det är ju bra att man inser att man har en helt normal hund. Idag vet jag inte riktigt vad han tänkte men inte var det med hjärnan. För skojs skull sa pappa att Molle skulle gå och lägga sig i en kartong i hallen, och till vår förvåning gjorde han det :P Men han blev riktigt fundersam när han skulle lägga sig ner, han fick ju inte riktigt plats ;)
 

SNART SOMMAR

Hej,
 
Imorse vaknade jag med sjukt ont i foten, har ingen aning om varför eller hur det gör ont och kan inte ens sätta mig upp för att kolla den eftersom varje gång jag lyfte den gjorde det ont. Försökte leta fram min telefon eftersom jag var ensam hemma, men av någon anledning fungerade den inte, så jag låg typ i sängen och filosoferade i ett par timmar. Sen lyckades jag ta mig upp och tur att ingen var hemma för det såg nog ganska kul ut när jag förskte ta mig upp för trappen. Men som tur hade jag inte så mycket för mig under dagen och då det var nästan 30 grader ute så låg jag och solade och slappade hela eftermiddagen tills syrran kom hem då blev det FF med grillat, film och vara uppe sent ;)
 
 
Riktigt svenskt fika ;)
 
 
 
En repris på gårdagen, visst tycker ni jag blivit lite brunare va? ;)
 
 
 

VÄRLDENS BÄSTA VIDEO

Hello, 
 
Ni måste bara ta er en titt på den här alltså. Så himla kul <3
 
 

DET BÖRJAR BRA

Hejsan,
 
Idag har det varit lite blåsigt men ändå riktigt varm, så shortsen åkte på och så drog jag fram solstolen :) Jag var riktigt lycklig över att jag efter att ha stigit upp med lillasyrran inte däckade i sängen igen utan faktiskt tog mig upp. Tog en promenad med vovven och gick och lämnade ett litet packet på posten till Emelie :) När jag kom hem blev det lunch och så sökte jag lite jobb medan jag kollade på lite film på tv. På eftermiddagen hämtade jag upp Clara och lyckades övertala henne om att istället för att åka extra tidigt till stallet så kunde hon göra sin läxa medan fortsatte sola ;) Men vid halv fyra var det bara att byta om och åka till stallet där det blev en härlig liten skogspromenad, vad jag kommer ihåg så fick vi aldrig rida ut så tidigt, vi fick ju knappt ens sitta på en häst första året. Om jag kommer in på skola till hösten så ska jag fasen börja rida igen :D
 
 
Blekfis ;)
 
 
             
 
 
 
 
 
 

GOODNIGHT

 
Hejsan, 
 
Väskorna har åkt ner i källarn där dom någon gång under veckan kommer packas upp (om vi har tur) och eftersom jag steg upp klockan 6 i morse är jag ordentligt trött. Imorgon ska jag upp tidigt med lillasyster för att se till att hon kommer sig iväg till skolan och sen ska vi förbi stallet. Men nu säger jag och lillvovven godnatt ;)
 
 
                   

 

UPPRAGGAD

Hej,
 
Jag vet inte vem som har haft koll på mig idag, men någon. Inte bara höll jag ju på att missa tåget mot Sverige utan tåget blev ju även försenat in till Umeå så vi kom fram 5 min innan bussen skulle gå och då skulle jag vara tvungen att springa med mina väskor en sträcka som tar minst 15 min. Men det var så många som skulle med den bussen så dom väntade på oss. Det var så sjukt skönt att bara känna att nu slipper jag släpa på väskorna och kan ta det lugnt :)
   Väl framme i Skellefteå (10 minuter före tidtabellen) så var det min faster och farbror som hämtade upp mig i deras nya amerikanare som var hur läcker som helst, vi åkte alla tre i framsätet också <3 Vi drog raggen förbi X:rysset och åt en obligatorisk återvändarhamburgare :) It's nice to be home.
 
 
 
 
 
 
Sötaste lillasystern kom också förbi och åt hamburgare :)
 
 
En månad sedan sist, nu måste vi bara försöka hålla det här med att vara skinny fram till den 21 Juni, vi får se hur det blir med det :P

SO LONG

Hej,
 
Jag höll ju inte alls på att missa tåget idag inte, nejdå. Jag steg upp klockan 6 för att vara på den säkra sidan eftersom tåget gick 07.50 från stationen. Ungefär 06.50 så gick jag ut från huset, men jag har ingen aning om vad som hände med tiden, det tog mig alltså 30 min att gå från huset, upp för helvetesbacken och till busshållsplatsen, en sträcka som egentligen tar 5 min. Jag höll på att börja gråta när bussen kom fram kl 07.30 i stan och jag var tvungen att springa med mina tunga väskor till stationen. Hade det inte varit för att det faktiskt finns snälla människor så hade jag inte kommit 5 minuter före tåget gick. Kan verkligen inte beskriva hur härligt det var att få sitta på tåget och andas ut. Ja nu är det 11 timmars resa att se fram emot, har i alla fall internet på tåget :)
 
 
 
 
 
 
 

WEEK OF INSTAGRAM ~ 18

 
 


 
 

COOKS KNIFE BLUE

Hejsan,
 
Kolla jag fick även med mig en present hem från stan :D Och den är bara till mig. När jag gick för att betala min fina kniv så frågade hon i kassan om jag ville ha den inslagen, och ja det ville jag ju jälvklart ha ;) Efter många om och men blev det i alla fall den blåa kniven, och bara ena kniven, brödkniven fick bli till en annan gång då jag shoppade så mycket igår :P
 
 
 
 
 
 

SNEAK PEAK

Hejsan,
 
Nu håller jag på att ha packat allt, det enda jag är orolig över är att inte mitt täcke och kudde ska rymmas, dom är så stora. Annars så har jag precis packat ner det jag köpte igår, bestämde att jag visar dom på typ tisdag istället, orkar inte riktigt angagera mig idag. Men det slutade då med två klänningar, ett linne och en jeansjacka. Sen blev det även en härligt blå blomma för håret, den kommer sitta fint i sommar :)
 
 
 
 
 
 
 

RESTAURANG ÅGOT

Hej
 
Efter att ha sprungit runt och shoppat som en tok hela dagen blev det en mycket trevlig och efterlängtad middag. Hittade ett ställe som hade Fish & Chips och det har jag velat prova på rikitgt länge så nu när jag ska hem efter den här helgen bestämde jag mig att nu var det dax. Denna restaurang serverade endast mat från havet (ja men förutom tillbehöret som potatis då) och fisken var fångad dagen innan. Dom hade gärna fått skicka med lite grönt på sidan men i botten fanns det faktiskt coleslaw så det var absolut ett plus i kanten. Kände mig dock lite hemsk där jag satt och åt mat, dom hade nämligen tavlor på (döda) djur på väggarna, värst var nog den extremt stora fisken inne på toan, kände att jag gärna gått på toa i fred utan att behöva bli utstirrad av en död firre, som dessutom såg ut att vilja äta mig!
 
 
 
 
 
 
You're a horrible person, you're eating our friend, buhu :,(

 
Toafisken. Helluuuuuuuu......
 
 

THE DATE IS SET

Hej,
 
Idag hade jag en riktigt mysig dag där jag faktiskt unnade mig lite saker efter denna tid i Norge. Det blev både lite planerade grejer och oplanerade grejer :) Mest nöjd är jag nog att jag hittat en klänning till bröllopet, wee. Dock är den kanske aningen genomskinlig så nu blir det löpning, inge onyttigheter och allmänt fitness inriktade saker fram till den 21 juni.
 
 
Genomskinliga saker kräver snygg mage, så hej och hå löpning och sit ups i en och en halv månad!

QUICK UPDATE

Hej,
 
Ja en liten quick update för kvällen. Sista passet på baren och jag kom på mig själv med att jag nästan skulle sakna att jobba där, tills jag kom på hur jäkla duktiga dom är på att utnyttja folk! Skulle ju sluta 3 inatt men eftersom det var lite folk så hade dom inte 'råd' att ha mig kvar så jag fick sluta 01.30 istället! Men hallå så jäkla taskigt alltså, det är fasen inte värt att bara jobba 3 timmar, hur snällt är det? Då hade jag kunnat skita i det där jäkla passet och åkt hem till Skellefteå redan idag och sluppit sitta här i helgen. Inte schysst av dom ska jag säga, menar hade jag fått betalt hade det ju fasen varit ok. Men nu? Argh, dom kunde väl fan skicka hem någon annan, nä självklart skickar vi hem Johanna! Fuck it säger jag bara!
 
 

GRATIS MOTION...

Hejsan,
 
Idag skulle jag egentligen inte göra annat förutom att packa, slappa och så innan jag skulle på sista arbetspasset på baren. Men igår så lyckades min chef på Big glömma att hon skulle ge mig arbetsgivarintyget som jag bett om. Så då fick jag gå in idag, men när jag kom dit så fanns det inget papper och när jag ringde så svarade hon inte. Så använde lite av mina poäng från Big Bite och åt gratis och gick även och köpte lite glass. Men hur som helst så fick jag liksom gå en halvmil utan anledning eftersom chefen inte svarade när jag ringde, surt. Dock efter en liten snabb titt på stan idag så bestämde jag mig för att ta en heldags shopping nu på lördag, plus att få ut och äta för dricksen jag kommer få ikväll <3 Hittade sååå mycket fint, ska bara se om jag har tillräckligt på kontot för en liten shoppingdag, hoppas kan man alltid göra :P Nä nu ska jag dra iväg till baren, ska vara där om 40 min, sen blir det jobb till 3 inatt, see ya :D
 
 
 
Mohaha, inget big BIte menas att jag äntligen får ha på mig nagellack, detta är det jag köpte från Bik Bok förra veckan :)

ALL THE COULORS OF THE RAINBOW

Hejsan,
 
Åh idag är jag riktigt glad alltså. Från och med nu slipper jag stå och smöra mackor åt folk jag inte känner, inget skäll från min chef eller att måsta stå ut med jobbiga kunder :P Nä för idag var mitt sista pass på Big Bite, och det spelar ingen roll ifall hon hör av sig och vill att jag kommer in, för det gör jag inte!
   Vädret har idag även varit lite lustigt, i morse regnade det och sen när jag skulle hem idag så var det regn, snö och hagel på samma gång, kan vi kalla det nordisk vår? ;) Imorgon blir det sista passet på Baren och efter det en ganska långtråkig helg där jag bara kommer att längta efter att åka hem :P
 
 
Fastän det regnade i morse så var det rätt fint ute, regnbågen tittade även fram <3
 
 
 
På tal om regnbåge. Hittade ju jättefina knivar på Kitch'n , i alla regnbågens färger (och svart). Kunde inte riktigt bestämma mig för vilken färg jag skulle välja. Älskar ju verkligen blått men den rosa i mitten var faktiskt asläcker också. Men tror det är bestämt att det blir den blåa <3
 

1 MAJ

Hej,
 
Ja medan ni andra säkert har haft en trevlig Valborgs så har jag gjort absolut ingenting. Jag skulle ju egentligen vara klar med Big Bite jobbet i går men ja jag blev ju inkallad en dag extra. Men på något sätt känns det endå okej, tiden går ju fortare då plus att cash inte är helt fel. Eftersom det inte var allt för fint väder idag har jag mest suttit inne och inte gjort något alls. Men nu ikväll blev det en trevlig promenad, hade tänkt ut springa men kom på att mina träningskläder låg i tvätten med allt annat, har redan börjat med packningen, längtar till på måndag, bara 5 dagar kvar nu :D