MODIG

 
Precis som lovat tog jag med mig lillasyster på Bio idag. Hade redan veckan innan planerat att gå på bio men då missade vi att barnfilmer bara visas kl 13 och 15. Så det blev upp 'tidigt' slänga i sig rester av smörgåstårtan och sedan dra iväg för att hinna med att hämta ut biljetter till bion. Väl där visade det sig att det var dagisgänget som skulle se på Modig, alla barn var under 5 och otroligt nog kände ALLA mammor varandra och hade ju så mycket att prata om. Så vill ni njuta av bio gå INTE före kl 18 ever! Filmen däremot var faktiskt väldigt bra, påminde väldigt mycket om trassel och den vuxenhumorn dom hade i den (eller är det bara så att jag först nu börjar förstå den?) många skämt och bäst var nog Drottning Elinor som björn, ja jag skrattade mer än lillasyster. Något dom hade lag ner mycket tid på var hästarna, dom såg helt otroligt levande ut.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Chillade med The Sims och Banan Milkshake :)
 
När vi kom hem så blev det lite föräldrafritt eftersom mamma och pappa var på jobbet så vi tog det bara lungt och spelade lite The Sims 2. Jag installerade det förra veckan och jag måste säga att det är ett sådant otroligt beroende, men det är bara för att det är såååååå kul. Haha det är kul att ha makt över folk, råkade göra pappan alien-gravid, hann även med att få honom från barn till eh ja död. Borde skaffa mig ett liten mer vuxet intresse tror jag, innan jag installerar det på MIN dator och tar med mig det ner till Uppsala...

SHOP UNTIL YOU DROP

 
Innan begravningen för min farfar som var på fredag så sov jag över hemma hos Jenny (eller hos hennes föräldrar eftersom hon renoverar sin lägenhet) det blev rätt sent, tror hennes mamma sa något om att hon hörde oss vid halv fyra på morgonen. Men vi satt uppe och såg på millenium trilogin eftersom jag (pinsamt nog) inte sett den, eller ja nu har jag ju det :) Begravningen var väl som vilken annan begravning både fin och jobbig. Det är alltid svårt att förstå att någon är borta. Ni ska få se några bilder sen men jag tog inga så måste be mamma.
  På kvällen for vi i familjen ut och åt tillsammans, var väl ingen som orkade laga mat, eller så hade vi ätit för mycket smörgåstårta. Sedan dumpade jag och syrran familjen för att gå på stan som hade kvällsöppet till 21.00 och massor av rabatter överallt. Äntligen hittade jag lite fina kläder.
 
 
 
Nytt linne från H&M.
 
 
Syrran hade en liknande från New Yorker, tyckte den var riktigt fin så köpte en nästan likadan från Gina.
 
 
Även en höstfärgad sjal, som om jag inte har nog av dem ^^
 
 
 
Var även in på glitter men hittade inga smycken utan en annan rolig liten sak. För att hörlurarna inte ska trassla in sig så lindar man dom run den rosa lilla girrafen. Fanns olika figurer, men tyckte som var lite för gulliga egentligen, men whatever bara den gör sitt jobb. Dock tror jag inte att jag kommer vara så duktig på att faktiskt linda runt dom varje gång ;)
 
 

GRATIS ÄR GOTT

Eller TIME is MONEY ^^ Hur som helst så möttes jag och Emelie upp på Blåsenhus just före kl 13 idag. Vi hade skrivit upp oss på ett psykologiskt test om hushållsel. Testet tog drygt 60 minuter och som vanligt är betalningen antingen ett intyg? eller en biobiljett. Mohaha guess what I picked ;)
 
 
Nu gäller det bara att fundera på vilken film man ska gå och se. Har då ett biobesök inplanerat med lillasyster, Brave, eller modig som den heter på svenska :)

AUTUMN SHOPPING

Jag och Emelie kände att det var dags att spendera lite av sommarlönen. Förutom att det är höst och regn i princip varje dag så höll jag på att frysa fingrarna av mig i förrgår, så var i stort behov av ett par nya vantar. För att orka med en heldags shopping så blev det en lunch på den nya restaurangen Taco Bar. Okej den finns ju i Stockholm och andra städer men det är nytt här i Uppsala :) Har verkligen längtat efter en tacorestaurang. Fick även se dom fina inköpen som Emelie gjorde när hon var i London förra helgen, blev ju inte bara lite sugen på att dra dit jag med. Så funderar om det blir att spara ihop till antingen London, Paris eller Rom :)
 
 
 
 
Hattar är inne i höst, dock är det kanske inte riktigt vår stil, or what so you say? ;P
 
 
 
 
Var i så stort behov av en ny mascara. Jag provade använda min gamla på ena ögot och den här på det andra, det var så stor skillnad. 
 
 
Förutom det väl behövda vantarna så köpte jag en matchande (riktigt mjuk) halsduk på Åhlens.
 
 
 
Färgen ser lite persikofärgad ut men den är egentligen riktigt rosa. Såg en tjej med en liknade scarf och ville verkligen ha nått i den stilen, tur att jag hittade en på glitter då, + att man fick 20% där i veckan :)
 
 
Ja jag var väl egentligen bara ute efter ett par vantar men som vanligt när man är och shoppar så blev det ju lite mer grejer. Men alla var rätt välbehövda, förutom min facemask men den ska avnjutas med en tidning och te på söndag då jag kommer hem från Skellefteå. Dock ska jag verkligen börja spara pengar, helt seriöst vill verkligen åka utomlands, måste bara hitta någon som är lika sugen ;)

GIRL TALK

Efter en lektion på Fort Knox (aka. Carolina Rediviva) där vi fick lära oss om hur man söker efter information till våra D uppsatser så träffade jag upp Ullis som också har flyttat hit nu. Det blev lite catching up och det vanliga girl talk. Vi möttes upp på ett av Uppsalas mysigaste café och blev både middag och fika :)
 
 
 
 
Dom gör alltid så fina tallrikar laddade med frukt. Är inte riktigt säkert men tror att dom små röda kärnorna är från ett granatäpple och det var faktiskt väldigt gott :)
 
 
 

NEW HEADER

Okay as you can see så har jag bytt ut min header. Är ju inte kvar i Kina längre och ville gärna ha en mer personlig header än den förra. Dock passar den nya inte in riktigt lika bra till den bakgrunden jag har (or am I wrong?) så ska försöka byta ut den om jag kan lista ut hur jag ska göra, webbdesign är inte riktigt min grej :P Okej här är i alla fall den gamla och den nya :)
 
 
 
 
 
Se så fint det kan bli med lite klipp och klister i Photoshop ^^ Det var tufft att välja ut bilder från Kina, alla är rätt snygga. Dock försökte jag få med så många av de platser jag besökte som möjligt. Wangfujing, Summer Palace, Datong, CUC, Forbidden City och så vidare :)
 
 
 

SUMMER OF 2012

Här kommer den något odokumenterade sommaren i bilder innan vi fortsätter med de vanliga uppdateringarna.
 
Blev ett par vändor till Verandan with the girls :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Trevliga middagar med supergod mat, efterätt och trevligt sällskap.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Trästocks Festivalen.
 
 
 
 
Härliga turer till stugan med familjen.
 
 
 
 
 
 
 
Hängde med Jenny, massa trevliga filmkvällar. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Åkte till Luleå med familjen och bodde på hotell.
 
 
 
 
 
 
 
På tal om hundar.
 
 
Nolia i Piteå.
 
 
 
 
 
 
 
Det var väl några av dom sakerna jag underhöll mig med i sommar, ja förutom att jobba. Nu är jag tillbaka i Uppsla i alla fall. This autum is gonna be fantastic.