I'M BANANAS OVER YOU

Heej,
 
Idag har verkligen varit fullspäckad. Förutom en runda nere på festivalen så hade vi även storfrämmande av familjen Stiglund/Lagerhjelm där det bjöds på surströmming. Haha fast jag som inte äter suring höll mig till de ytterst goda hamburgarna istället, men fick dock stå ut med den underbara lukten. Men mamma hade gjort en underbar efterrätt som lätt kompenserade för det ;)
 
 
 
 
 
 
 

Efter middagen så drog jag och syrran ned till festivalen och kom precis i rätt tid för att höra Magnus Uggla. Och medan vi väntade på Anette och Kurt upptäckte vi att man faktiskt kunde se honom från sidan av scenen (vilket dom sen åtgärdade genom att placera en stor lastbil just där, dumt). Blev som vanligt att gå en runda eller två runt tivoliområdet och spela på chokladhjul och sånt. Upptäckte även att ett av mjukisdjuren jag verkligen ville ha förra året fanns idag med. Förra året provade jag ett x antal gånger utan att lyckas, denna gång provade jag 1 gång och fick upp den jäkla apan, så lycklig ;) Sen drog ju även vår tursamma farbror in storvinsten i form av ett 2 kg daim, lyx ;)
 
 
 
 
Bild från förra året då jag försökte få upp samma apa :P
 
 
 
Förstapris vinnaren och syrran ;)

SUGAR CRUSH

Hejsan,
 
Eftersom det börjar närma sig den första juli nu (billiga gymkort på friskvårds då) så kände jag att det var dags att försöka uppdatera garderoben med lite nya träningskläder. Mamma var och shoppade gymkläder på stadium igår så jag gick förbi där, dock var i princip alla kläder bort. Fanns typ bara storlek XL eller XS, ingen som passar mig. Dock på väg ut så sprang jag in i ett par M som just hängdes ut, dom blev så mina. 
  Lindex hade även rea på ett nagellack som jag haft ögorna på länge, nämligen 'Sugar Crush' från Isadora. Köpte ju något liknande för ett tag sen, fast då hällde man ut glitter, nu är det som sand eller socker i själva nagellacket :) Älskar det redan <3
  Sen blev det även några små och onödiga saker, fast ja jag behövde egentligen ett par nya bikini trosor, så det var ju nice att det var rea på H&M ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JAPP, IDAG IGEN ;)

Hej,
 
Hade tänkt ta en lång och skön sovmorgon idag men Fredde ringde och hörde om vi skulle med ner på festivalen och äta lunch. Sovmorgon är nice men ingen kan säga nej till mat på festivalen :P Jag fick även med mig Clara ner, så det blev både mat, karusell och spendera lite pengar på att spela. Idag provade jag det som Lisa åt till lunch igår, gyros, och det var så sjukt gott. Sen när dom andra två åkte hem så blev det lite rea shopping för min del ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JAG ÅKA KARUSELL? DU SKOJAR!

Hej,
 
Ska inte göra er besvikna, även om det inte blev något igår så kör vi festival idag istället. Vi hade en sjukt chill dag på jobbet idag. Eftersom det var festivalhelgen så slutade vi alla vid tolvtiden, så det passade utmärkt att dra in på stan tillsammans med Lisa och käka lite lunch. Och förutom Langos så är ju thaiwoken ett måste. Lisa åt dock något så otroligt gott, gyros från det grekiska tältet. Dom hade ju till och med pommes i, måste prova det någon dag :) Idag var jag även så crazy att jag köpte biljetter till karusellerna, jag som inte ens gillar att åka karusell. Men jag hade ju med mig Lisa, som var något mer rädd än mig, så då hade jag inte riktigt tid att vara rädd själv. Men det lär ta ett tag innan jag åker karusell igen :P
 
 
 
 
 
Titta vovven bakom mig, något sugen :)
 
 
 
 
 
 
 

BÄSTA MED SOMMAREN

Hejsan,
 
Sa jag inte att den här veckan skulle gå fort? Det är ju redan onsdag och första dagen på festivalen. Och dagen til ära så blev det ju kalasbra väder, tror till och med att jag brände mig lit eidag på jobbet, trots att jag smörjde in mig.  Jag följde med mamma och pappa in till stan och mötte även upp med Lisa för lite middag. I år var det otroligt mycket mat så var inte lätt att bestämma sig för vad man skulle äta. Men jag invigde då med en Langos, precis som förra året. Blev inte en allt för sen kväll utan vi drog hem till mig och hade trevligt på altanen, fick ju lite gott dricka från det som blev kvar efter bröllopet i helgen :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MED BLOMSTER I HÅR

Hejsan,
 
Vädret bara fortsätter vara underbart. Det blev till och med att plocka fram shortsen igen, och smörja in sig med solskydd. Idag har vi bara gjort roliga jobb. Först planterade vi ut blommor i rabatter, och det blev så sjukt fint. Sen åkte vi iväg och gjorde lekparkskontroller, och då måste man ju testa alla grejer för att se att dom håller ;)
  På eftermiddagen blev det att rensa i en lekpark och då var det en farmor som kände att komunen lika gärna kunde bidra som barnvakt också, hon dumpade nämligen sitt lilla barnbarn på oss i två timmar, och jag kan faktiskt förstå henne. Den lilla flickan pratade konstant i två timmar och försökte få oss att smaka hennes saft. Dock var hon duktig och 'hjälpte' oss att rensa buskarna, och sätta ogräsblommorna i mitt hår, åh vad ungar är härliga...
 
 
 
 
 
 

KÄNNS BRA FÖR ATT VARA EN MÅNDAG

Hejsan,
 
Ja då var även den helgen över. Men det gör ju inte allt för mycket eftersom det är ju festivalen i veckan :D Av någon anledning så känns inte veckan lika lång nu, men måste fortfarande vänta tills på onsdag innnan det drar igång. 
   Idag var det i alla fall en ganska härlig dag på jobbet. Vi städade lite efter midsommarhelgen och fick vara nere vid strandpromenaden i det fina vädret. Vi hade även en på jobbet som fyllde år, och då är det obligatoriskt för dom att bjuda på fika. SÅ det blev både jordgubbstårta och morotskaka till fika idag. Känns som det kommer bli en bra vecka alltså <3
 
 
Blir lite sugen på att bada :)
 
 
 
 

PÅ SOMMAREN SKA DET VARA GRILLAT

Hejsan,
 
Idag vaknade jag otroligt sent. Jag var ju kalasets chaufför igår, och även om sista körningen gick vid tvåtiden på natten så var jag inte i säng förrän vid halv fem på morgonen. Jag och några av barnen till brudparet körde lite efterfest och det slutade med nattamat hemma hos dom.
   Nu ikväll blev det i alla fall grillat till mat. En av de bättre sakerna på sommaren. Dock kommer ju tyvärr tacos lite i skymundan, men är inte dumt att äta grillat varje helg ;) Sen fick vi även besök av Linda på kvällen, och då blev de att gå hem till hennes föräldrar och spela lite kungens, guess who won? :)
 
 
Så här avslutade vi gårdagen, milkshake 4 på morgonen, härligt :P
 
 
 
 
 

BRÖLLOPSEFTERFEST

Hej igen,

På eftemiddagen åkte vi ut till partystället och vi behövde inte vänta länge på att brudparet skulle anlända i den läckra kärran. Det blev några tack och välkomstal innan vi fick sätta oss till bord. Jag fick mycket trevliga bordsgrannar, inklusive brorsan, vilket är bra när man är på långa sittningar. Efter den goda förrätten fick vi gummiband av 'lekledaren' och fick under hela middagen inte säga "ja" eller "nej" och förlorade ett gummiband om någon fick en att säga det, och den som hade mest i slutet skulle vinna. Jag vet inte om det var en bra ide för att få folk att prata eller inte. Ja man pratade med folk, men var tvungen att vara försiktig, för alla var ute efter gummibanden :P
  Festen blev roligare ju längre tiden fortskred, som sig bör. Vi fick spela in små videohälsningar till brudparet och med öppen bar så blev alla meddelanden lite extra roliga. Längtar redan efter nästan bröllop ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2013-06-21 BBRÖLLOP

Hejsan,
 
Idag har jag haft en helt underbar dag. Eller ja en underbar förmiddag :) Förutom att det är dagen då solen aldrig går ner så är det nu även våra vänners bröllopsdag. Det var ju i februari vi fick veta att Maud och Micke skulle gifta sig. Så idag var det dags och det är faktiskt ett av de första bröllopen jag är på. Men det är alltid lika fint och mysigt inne i kyrkan, och jag hade sån tur som fick låna min morbrors systemkamera, så jag fick riktigt bra bilder <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEVER LET PEOPLE TELL YOU WHAT TO DO

 
 
 
Hello people,
 
Både jag och syrran hade ju tänkt boka tid på nya Clive Russel men då gäller det att vara ute i tid för att bli inbokad. Dock var jag förbi coop igår och spontan bokade in mig för en klipptid där istället. Som vanligt frågar dom ju hur man vill göra, och det är något som jag aldrig vet när jag sätter mig i stolen. Dock vill jag nästan aldrig ta något på längden så jag bad henne bara fräscha upp mitt hår. Jag har länge velat göra en liten snyggare lugg, men har ofta hört av frisörerna att jag har för runt ansikte för raklugg så det blev snelugg istället. Men hur det nu gick till vet jag inte, men kom då ut med en raklugg. Jag blev dessutom jättenöjd, och kan inte sluta titta mig själv i spegeln :P
 
 
 
 
 
På kvällen så var vi ju som sagt hem till Anette på födelsedagskalas och åt smörgåstårta. Haha nu har jag ätit ordentligt med smörgåstårta senaste tiden, men kan lugnt säga att denna tårta var absolut godast, kommer dock inte ihåg var dom hade köpt den. Sen hade dom även bakat 'potatisbakelser' och måste göra en liten personal note till mig själv att komma ihåg att baka dom snart, så goda :)
 
 
 
 
 Tänk så nöjd man kan bli ;)

BUBBELBAD

Hejsan,
 
Idag har varit helt awesome alltså. För det första så är det torsdag, och redan helg. På det så har vi även en kortdag och jobbade faktiskt bara till klockan 14. Sedan tyckte jobbet att vi varit så otroligt duktiga att vi förtjänade en smörgåstårta :) Så förutom att dagen gick hur snabbt som helst, där vi stötte på skumbad i parken, och någorlunda bra väder så fick vi se fram emot att äta supergott just innan vi slutade, tummen upp för idag. Nu ska jag iväg och klippa mig innan vi ska dra på kalas hos Anette :) Wonder what it will look like ;)
 
 
 
 
 
Nu har dom även invigt nya lekparken på gatan, den verkar vara rätt så okej :) Ska gå och leka lite med Clara.
 
 

'THE DAY BEFORE' SHOPPING

Hejsan,
 
Idag efter jobbet så sprang jag på stan med syrran ett tag för att 1. köpa hårfärg och 2. köpa örhängen :) Jag bokade ju en klipptid nu till imorgon för att fräscha upp mitt hår inför bröllopet, och sen så kände jag även för att se om jag kunde hitta några modell större örhängen, jag har ju mest pluttar. 
  Det tog ett bra tag innan en viss person bestämde sig vilken hårfärg hon skulle köpa. Dock hittade jag min ganska direkt, något med Brownie hette den. När syrran frågade om färgerna så sa expiditen att den tydligen var riktigt röd, alltså blir jag rödhårig i sommar. Jag hittade även lite smycken på ur och penn som jag funderade på att ha till bröllopet, men eftersom jag inte kunde bestämma mig för vilka jag skulle ta så köpte jag alla tre ;)
  Syrran provade även en perukliknande sak, vet inte vad rikitgt, men hon la den ovanpå håret så att hon fick en lugg. Hon passade verkligen i lugg och jag började fundera över att kanske ordna något liknande imorgon. Har ju tidigare velat klippa lugg, men frisörerna har rått mig ifrån det då dom tycker jag har ett runt ansikte. Men snelugg brukar fungera för mig också :)
 
 
Visst passade hon ändå rätt bra i lugg? Många trodde att allt var en peruk, men faktiskt bara luggen ;)
 
 
 
Jag och ringar alltså, påminner till och med om denna ring som jag köpte i Norge.
 
 
 
 
 

GIRL OR GUY NIGHT?

Hej,
 
Igår skulle jag och Lisa ha haft en tjejkväll, men jag somnade faktiskt från den. Ni vet att man lovar sig själv att bara blunda i 5 minuter men det råkar bli 2 timmar? Haha, ojdå. Hur som helst tog vi den i kväll då hennes föräldrar är utomlands denna vecka. Jag åkte hem till henne nästan direkt efter jobbet, drog bara på mig lite andra kläder efter duschen. Väl där blev jag bjuden på underbart god mat. Vi åt Kebeb tacos. Jag är egentligen inget fan till kebeb, och brukar köra den vegetarianska stilen. Men det här var bara asgott, måste göra det igen någon gång :) 
  Sen blev det massa gott och spela lite PS3 på deras fatass storbilds tv. Vi provade det nya Zombie spelet 'Last of Us' som kom ut nu förra veckan. Jag tyckte det var helt okej, lite seg med alla filmsekvenser i början, med lite annorlunda zombies. Dock tyckte jag att det andra relativt nya zombiespelet 'The Walking Dead' var
 mycket bättre.
 
 
 
 

EGO

Hejsan,
 
Det blev ett härligt avslut på helgen med myskväll och godis. Jag och Rebecca handlade lite candylicious och hon förstås chips. Sen kom Linda förbi och vi såg på filmen Ego tillsammans, eller ja dom hade lite tjejsnack medan jag försökte se på filmen. 
  Hade trott att filmen skulle vara bättre, men samtidigt är jag inte heller besviken. Den var rätt underhållande på vissa ställen, gillar ju verkligen tjejen, det är ju hon från Linas kvällsbok. Det var ju inte heller helt fel att killen var rätt så läcker ;) 
  Nu blir det då jobb igen imorgon, men som tur är så är det ju bara kortvecka då det är midsommar på fredag, och bröllp på det :)
 
 
 

AT AN EARLY AGE

Hej,
 
Haha med tanke på förra inlägget så tyckte jag att denna bild var rätt rolig. Smart eller risk för sked i ögat?
 
 

HEMMAGJORD MJUKGLASS

Hejsan,
 
I veckan på jobbet så pratade vi om att det hade kommit en kul grej till kyldisken. Nämligen att man kan göra egen mjukglass hemma i frysen. Allt du behöver är ett paket 'mjukglass' från Arla som går för det helt okej priser 24 riksdaler. Smeten var lättvispad, ungefär som vaniljvisp. Det ända jobbiga var självklart att den var tvungen att stå i frysen i ca 3-4 timmar, så inget man bara slänger ihop. Dock tycker jag det var riktigt kul att göra och den smakade faktiskt helt okej. Jag använde mig av en sprits för att få ner glassen i struten, då blev det även fina mönster. Perfekt till barnkalasen alltså ;)
 
 
 
 
Haha den hann smälta lite innan jag tagit kort klart ;) OBS, strösslet medföljer ej (tur det, för strösslet var inge gott)
 

HOME AGAIN

Hej,
 
Visst är det typiskt att det ska vara så dåligt väder under helgen att man inte kan bättra på sin bränna? Jag lyckades ju få till några ordentligt ful bränna första veckan på jobbet då jag hade min ganska heltäckande träningstopp på mig. Redan innan jag började jobba hade jag ju funderat på en bandeau bh, men alla jag provade på t.ex. Gina eller H&M var alldeles för små, fick inte ens på mig L. Men när jag var uppe på maxi så lyckades jag hitta en riktigt bra en (i storlek S till och med) och den satt helt underbart bra och har ännu kvar att glida ner, fast nu är det bara solen vi väntar på då.
   Sen så blev vi ju hela familjen idag då Rebecca kom hem nu i natt från Stockholm. Nu är det hennes tur att försöka pussla in alla tillhörigheter i ett pyttelitet rum. Jag blir bara slut av att tänka hur mycket grejer jag hade att pussla in på mitt rum. Vi firade då hemkomsten med grillat och potatisbakelser, ingen dålig lördag alltså :D
 
 
 
 
Sen så hade jag ju även beställt lite grejer med syrran från när hin och Jonas var i turkiet. Så jag fick två stycken shamballa armband. Riktigt gulliga färger blev det också, babyblått och tjejrosa :P ypiskt att jag fått dille på dom nu när jag inte är i utlandet längre...
 
 
 
 
 
Sen så hittade jag ju även ett av mina fina armband som har lånats men inte lämnats tillbaka. Inte för att jag vetat om att jag inte haft det, men nu när jag har det igen har det genast blivit en favorit igen ;)
 
 
Här är förresten kläderna som jag köpte när jag och Lisa var på stan tillsammans i söndags :)
 
 
 
 
 
 
Älskar verkligen kjolen, är så glad att det fanns kvar en i min storlek alltså :)

NOT LIKE REAL DISNEY

 
Hej,
 
Ja i förrgår så var vi ju och hyrde film på hemmakväll. Så ikväll så myste jag och Clara med filmen 'Röjar Ralf' som hon själv valde. Mitt i filmen var jag dock tvungen att åka iväg med brorsan och hans kompis till en fest i Yttervik. Men jag lyckades ändå hålla koll på handlingen i filmen, som faktiskt var rätt bra :) 
 Jag tycker egentligen att det var länge sedan vi fick en riktigt bra Disney film, kommer inte riktigt ihåg vilken som var den sista. Men med dom bra menar jag ju typ Lejonkungen, törnrosa eller Ringaren, dom med en riktig handling och snyfthistoria. Men den här var så där lagomt underhållande och slutade nästan som ett avsnitt ur CSI eller Scooby Doo, visst blev ni intreserade nu va? ;)
 
 
 
 
 
 Pippin fick också vara med och se på film med oss. Nu när vi inte har Molle så får fågeln så ut med mycket :P
 

HÄRLIG DAG PÅ JOBBET

Hejsan,
 
Äntligen fredag alltså. Som jag sagt förut så njuter man som mest av fredagar då man jobbar hela veckan. Denna fredag gick då dessutom otroligt fort. Det kändes som att vi inte gjorde något alls idag på jobbet. Tiden innan lunch gick ju åt till att åka i bilen runt halva stan, vilket var otroigt härligt med tanke på det 'fina' vädret. Efter lunchen fick vi även åka iväg med lite punkterade däck och hann inte sätta oss ner och rensa ogräs. Jag äslskar när dagarna på jobbet inte riktigt går som planerat och man måste åka iväg på lite oväntade saker. Allt går så mycket snabbare då :D Sen hade vi ju även kortdag idag, som vanligt på fredagar. Men den avslutades ju lite fint med smörgåstårta från en av våra kunder, man tackar ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SKOLAVSLUTNING

 
Hejsan,
 
Idag har det varit jobb hela dagen, så det är ganska härligt att det är fredag imorgon. Och det bästa är att vi ska få en smörgåstårta imorgon till lunch. Det var även årets sommarens sista skolavslutning idag också, Clara gick ut tvåan och är så stor nu att hon rent ska börja i trean. Dock slutade jag för sent för att hinna följa med och titta, men kompenserade genom att bjuda ut familjen på mat på Dallas :) Vi åkte även förbi hemmakväll och hyrde lite filmer och började helgen tidigt och köpte lite godis också. 
 
 
 
 
 
 

PÄRONDRÖM

 
Hejsan,
 
Idag har vi jobbat stenhårt, och dagen sniglade sig bara fram. Så vi drog förbi coop och handlade mellanmål. Blev sjukt sugen på risi frutti av någon anledning. Och istället för att välja hallon som jag alltid brukar göra så provade jag en ny smak som hette pärondröm, den var bara så god, härlig sommarsmak :) Sen har vi även fått hört rykten om att vi ska få smörgåstårta nu på fredag, vem längtar inte till fredag nu alltså :D
 
 

BLOMMOR, BLOMMOR, BARA MASSA BLOMMOR :)

 
 
 
Hej,
 
Sånna dagar som idag älskar jag verkligen. Älskar när det är stressigt på jobbet så man knappt hinner med lunchen, för då går dagarna så sjukt snabbt att man inte hinner längta efter att sluta :D Idag har vi i alla fall bytt ut alla vårblommor till sommarblommor, vilket som sagt tog hela dagen. Vi åkte upp till växthuset och hämtade över 400 plantor och sen så plockade vi bort alla vårblommor och planterade sedan de fina blommorna vi hämtat. Detta tog alltså lite mer än 8 timmar, så jäkla chill om jag själv får säga. Inser ju nu vilket jäkla kul jobb jag har egentligen. Mycket bättre än att plocka ogräs ute i spöregnet! Sen var det även jäkligt kul att vara uppe på växthuset bland alla blommor, dom var så jäkla fina, gud så kul det måste vara att jobba där uppe och ta hand om alla plantor bara :D
 
 
 
 
 

Sen när vi planterat klart ska det ner typ 20 liter vatten i krukorna. Vi var även tvugna att följa ritningar när vi planterade, himla kul alltså :)
 
 
 
Bäst av allt så fick vi ta hem alla vårblommorna som annars skulle slängas ;)
 

EVENING WALK

 
Ikväll så tog jag min första promenad sen i onsdags, och det känns så konstigt att inte måsta hålla koll på någon liten pälsboll. Varje gång det kommer en hund vänder jag mig nästan om för att kolla vart Molle är, så sjukt konstigt att inte höra det lilla pinglandet av hans halsband. Det är verkligen sånna här gånger man saknar honom som mest. 
 
 

SUMMER READING - CROSSFIRE

Hejsan,
 
För ett tag sen satt jag och kollade in bokrean på CDON och hittade en serie böcker som skulle vara den bättre versionen av Fifty Shades of Grey. Jag blev lite nyfiken och skickade efter dom, serien som heter Crossfire. Jag läste ut båda böckerna på mindre än en vecka, rena rama sträckläsningen.
  Men gjorde det böckerna bra? Inte för fem öre, jag blev i princip deprimerad efter att jag läst dom. Till skillnad från författaren till Fifty så ska författaren till denna bok, Sylvia Day, vara "The Number One Bestselling Author" i USA. Även om hon var duktigare på att skriva, hade bättre språkbruk, var bättre på att måla upp och använda beskrivande ord så kan jag inte säga detsamma om inehållet.
   Boken känns kopierad direkt från Fifty. En ung tjej som snubblar framför fötterna på en stenrik (über)snygg man som gör allt för henne och inte ens låter en annan man vare sig prata eller röra vid henne. Båda har självklart en brokig bakgrund där dom blev sexuellt utnyttjade som barn, vilket gör att ingen av dom kan lita på den andra. Boken blir bara sjukare och sjukare och handlar i princip om två sjuka människor som gör varandra ännu sjukare. Det finns inget romantiskt eller gulligt över något i denna bok, ingen liknelse vid Fifty alls. Jag förstår inte överhuvudtaget hur man kan anse att denna bok är romantisk, och nej den har inte ens BDSM i den, bara överdrivet sex. 
   Har sett nu att den även kommit ut på topplistan här i Sverige, typ på ica och coop. Undra om dom ens vet vilka sorts böcker dom säljer? Inte konstigt att tjejer är ihop med konstiga killar om dom får lära sig att det är romantiskt på något sätt. Nej Fifty får dubbelt så många stjärnor som Crossfire- serien. 
 
 
 

PLEASANT SUNDAY

Hejsan,
 
Idag har jag haft en riktigt härlig söndag alltså. I mitt fall förknippar jag söndagar med lathet, ångest och stress, allt för att det är måndag och jobb dagen efter. Men idag träffade jag upp Lisa och cyklade med henne in till stan. Igår såg jag nämligen en riktigt snygg kjol och tjejen sa att hon köpt den på H&M, men att den snart var slut. Så jag fick med mig Lisa på en trevlig shoppingtur, där vi faktiskt hittade rätt mkt grejer :) Jag köpte två linnen och hade faktiskt tur och hittade kjolen i rätt storlek, den kommer förmodligen att användas mest som strandkjol eller något liknande, men härlig var den :D
 
 
Det var superfint väder ute idag, och trots molen var det riktigt varmt.
 
 
 
 
Vi cyklade även förbi svandammen. Synd bara att alla måsar är där, annars skulle det vara riktigt rogivadnde att sitta där en stund och bara ta det lugnt :)
 
 
 
 
Shopping inne på H&M :)
 
 
 
 
 
 

FÖRSTA TUREN TILL VERANDAN

Hejsan,
 
Har varit sjukt osocial sen i onsdags. Inte umgåtts med någon, fasen inte ens svarat när folk ringt. Men idag kände jag mig något bättre och blev lite halvtvingad att vara social då vi hade middagsgäster. Men det gick bättre än jag trodde och det var faktiskt ganska härligt att ha någon att prata med så man inte sitter och spelar upp de sista minuterna i sin hunds liv hela tiden. Bäst av allt hade ju vännerna med sig hunden, så härligt att få gosas lite med en kelsjuk kille. Till maten hade vi även lite vinprovning, skulle kolla vin till bröllpet, men jag är fortfarande ingen stordrickare :P
  Sen blev det även ut och festa med vännerna. Efter en lång förfest så drog vi till Verandan, vilket var ovanligt kul. Helt okej musik och så träffade jag en del som jag inte sett på år, ganska kul som sagt. Nu kommer ju även syrran hem nästa helg så nu blir det väl utgång med henne också. Verkar som Verandan kommer dra folk i sommar om detta väder fortsätter.
 
 
 
 
 
 
Borde egentligen stämma Apple för den sjukt dåliga kvaliten på ego kameran :/
 
 

DON'T KNOW IF IT HELPS

Hej,
 
6 juni idag och Nationaldag. Kommer ihåg att förra året så var denna dag något roligare då vi åkte till svenska ambassaden i Kina. Idag känner jag mig bara helt slut och nerneggad. Hade tänkt åka och handla upp hela coops godisförråd, men kom bara hem med en Ben & Jerry's, just nu är livet bara för jobbigt. Sitter hela tiden, varje minut och varje timme och letar hundar på blocket, väntar på att den rätta ska dyka upp. Men just nu så vet jag att det kommer bli svårt att skaffa någon ny eftersom alla i familjen inte är överrens. Inte kul, då hela mitt liv är hundar, saknar att ha en liten ullboll med mig hela tiden. Orkar inte vänta....
 
 
 
 
 

LAST RIDE

 
Now it's done. Tror aldrig jag gjort något så hemskt i hela mitt liv. Men jag är glad att jag fanns där för honom in i det sista, det var han värd. Kommer alltid älska honom, och det kommer alltid finnas en plats i mitt hjärta för honom. Även om tanken på honom får mina ögon att tåras så vet jag att snart så kommer tanken på honom att fästa ett leende på mina läppar.
 
 
 
 
 
 
                   
 
              
         
               Sista bilden på min lilla älskling, kan inte förstå att det aldrig kommer komma fler...
 
 
 
 

DON'T WANT TOMORROW TO COME

 
 
 
 
 

FEELS LIKE IT'S BEEN WEEKS

Hej,
 
Just nu känns det som det går riktigt bra på jobbet. Har ett riktigt nice arbetsgäng och dagarna är hur chill som helst. Eller ja förutom när man ska rensa ogräs, vilket är typ 90% av det vi gör. Okej, det är inte så farligt, men gör hellre ngt annat. Och förresten så kom jag att tänka på att from now on kanske jag inte kan skriva 'vad som helst' i min blogg ifall ngn av mina chefer eller arbetskamrater skulle råka komma in på den. Skulle inte förvåna mig eftersom alla på mitt jobb känner någon i min familj, creepy :P
  Annars känns det allmänt jobbigt att komma hem på dagarna, kan inte fatta att vi ska åka iväg med Molle nu på onsdag. Känns som det ända jag gör är att ligga och gosa med honom eller flänna. Vet att det är det som är bäst för honom, men trodde aldrig att jag skulle vara tvungen att säga hejdå till min bästa vän :/ Kommer förmodligen vara bloggtorka snart då jag vet att jag kommer vara förstörd nu efter onsdag...
 
 
 
                
 
                 Kommer sakna att sitta ute på altanen och bara mysa med en gosig liten hårboll...
 

WE NEED NO KITCHEN

 
Hej,
 
Ja så här lagar vi mat då vi inte har något kök :P Det börjar faktiskt ta sig lite nu när vi har fått hem alla köksdelar. Tapeterna är uppe och golvet är lagt. Jag kommer nog inte lägga upp några bilder förrän det är helt klart, och haha det är nog ett tag kvar. Men än så länge så äter familjen Englund med platstallrikar och bestick, lätt att bara slänga bort, men måste ju säga att jag längtar tils diskmaskinen är uppsatt igen ;)
 
 
 
 
Är inte det här den mest Norrländska bilden ever?
 
 

SECOND BIRTHDAY

Hejsan,
 
Ni minns väl att just i början av maj så firade vi Jennys 30års dag? Nu idag var det då dags att ha kalas på riktigt där hon bjöd in oss till henne. Clara ville även följa med och fira henne (och träffa Jamie) så under dagen var vi ute och fixade lite, som en liten present. Hade ju egentligen tänkt köpa en ram och framkalla ett fint kort då hon redan fått en present tidigare, men hade helt glömt bort det nu då jag fick jobb. Så vi köpte supersöta små glasskålar till henne istället, om jag hade haft ett eget ställe hade jag nog köpt likadana till mig själv också :) 
   Jag och Clara var även förbi min morbror och lånade hans systemkamera, ska försöka ta lite fina bilder på Molle nu innan onsdag, och så ska jag försöka lära mig använda den innan bröllopet.
  På kvällen hade vi även så tur att vi fick åka en liten raggarsväng med Anette och Kurt då det var massa bilar ute och körde ikväll. Det var inte världens bästa väder på kvällen, men vad gör det då man sitter i en snygg bil? ;)
 
 
Vi åkte även förbi max för att köpa en lyxshake ;)
 
 
Jag är ju som bekant helt kär i hallon shaken. Syrran ville dock ha en med jordgubbssmak, haha men hon i kassan lutade sig lite diskret fram och sa att dom inte serverade den längre pga av risk för hepatit smitta?? :S Haha, say what now :P
 
 
Jenny bjöd på jättegott fika när vi hälsade på hos henne :) Och så fick vi träffa henne trevliga kompisar igen :)