MESSY

Hejsan allihopa,
 
Idag är det slutspurten som gäller, allt ska vara nedpackat i kartonger eller sopsäckar innan familjen kommer till Uppsala imorgon. Jag har packat ner alla mina prydnadsgrejer, böcker, spel osv.. dock har jag det värsta kvar, kläder! Det är något som jag har stora problem med att slänga, men det måste göras.
  På eftermiddagen kom Emelie förbi för att fika lite men det slutade med att hon stannade ett bra tag för att leka chef över packningen, speciellt var hon duktig med att få mig att slänga saker ;) Vi lyckades även slänga ihop en riktigt god middag av det lilla som jag hade kvar i kylen.  
 
 
 
 
Emelie hade verkligen kul med min bubbelplast ;)
 
 
 
Fina Emelie i mitt inte lika fina, stökiga rum :P
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På kvällen hann vi även med att äta lite gott och se på en och en halv film. Det känns verkligen tråkigt att det här  är sista kvällen vi kommer att kunna umgås så här, nu när jag lämnar Uppsala och så. Men jag Emelie bor ju som tur kvar så då kan jag alltid komma och hälsa på ;)
 
 

RECEPT TOSCAKAKA

Hej,

Tänkte att jag slänger upp receptet på dessa underbara kakor, jag är riktigt dålig på att hålla koll på recept men det här blir ett perfekt ställe att lagra det på ;)  Ett tips är att använda en stor långpanna, annars tar det lång tid innan den blir klar. 
 
 
FALSK TOSCAKAKA
175° (15-20min)
 
Botten:
 
175 g smör
4 ägg
6 dl strösocker
3 dl mjöl
2 tsk bakpulver
8 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
2krm salt
 
Toscasmeten:
 
75 g smör
2 dl strösocker
2 dl vispgrädde
2 dl ljus sirap
200 g riven kokos
 
GOOD LUCK ;)
 
 

FALSK TOSCAKAKA

Hej,
 
Även om vårt kök här i korridoren inte är den fräschaste så hade jag ett så stort sug efter att baka att jag helt enkelt startade upp ugnen och började baka ändå ;) På receptet idag så stod det Falsk Toscakaka. För att vara så god är den faktiskt otroligt enkel att göra. Botten är typ en helt vanlig smet, ägg, smör, mjöl m.m. och toppingen är exakt samma recept som knäck, fast man låter den inte stelna lika mycket och så slänger man i en påse kokos också :D
 
 
 
 
 
Och återigen har jag varit otroligt duktig, kakorna fick definitivt tummen upp ;) Sen kommer ju även brorsan och syrran nu på fredag så kommer inte ha några problem alls att få dessa godingar uppätna.

NYTTIGT VS. ONYTTIGT

Hej,
 
Egentligen skulle jag med Emelie på IKEA idag och äta middag men just när ja skulle gå till bussen fick jag ett mail som påminde mig att jag hade ett Skype samtal inbokat med en tjej som jag eventuellt ska hyra lägenhet av i Norge. 
  Innan samtalet så åkte jag en snabbis in till stan för att köpa en grej till rummet, men det fanns tyvärr inte. Men hann då förbi och handla lite smågrejer till min lilla pausunderhållning i eftermiddag ;) Själva samtalet gick bra, var lite smått nervös eftersom det var tre personer jag skulle prata med + att dom skulle bedömma om jag verkade trevlig eller inte, alltså om jag får flytta in i lägenheten eller inte. Efter ett tag så flöt samtalet på och jag fick godkänt av alla tre, så imorgon ska jag lämna besked om det är så att jag vill ha rummet. 
 
 
När jag var och handlade så hade dom mini laxfiléer för 15 kr så det blev min middag ikväll :)
 
 
Hittade även Nöt Crème på burk, coolt. Dock fick det inte följa med hem :P
 
 
Passar även på att använda mitt kort nu när jag har tillgång till ett Espresso House, blir ju Norrland igen nästa vecka.
 

THE 'MOVING OUT' RITE

Hej :)
 
Vet inte riktigt vad jag har lyckats åstadkomma idag. Har plockat ut ALLT ur skåp och lådor och placerat dom lite varstans ute i rummet, så kan man säga att jag egentligen bara lyckats stöka till? Hellboy II började för en stund sedan och det känns lite roligt att jag tänt ljus i ALLA ljuslyckor jag äger, ser lite ut som jag ska ha en ritual på mitt rum... Aja sitter då nu och slår in prydnadsgrejer i sönderpoppad bubbelplast, jag hoppas på att mina flyttkartongerna räcker till alla mina grejer, ska försöka slänga saker men idag känner jag mig verkligen som en av de där maniska samlarna.. Nej den där är fin... hmm den där fick jag av mamma för 21 år sedan... hmm den där kan vara bra att ha senare... help me maybe? ^_^
 
 
 
 
 
Oooo 20 meter bubbelplast :D Pop Popelli Pop
 
 
 
Vet inte om jag lagt upp den här på bloggen tidigare? Köpt på IKEa i alla fall, använder den som tvålfat till mina fina och underbara Lush tvålar :)
 
 
 
Nej nu ska jag helt enkelt ta och fortsätta med att försöka packa. Pappa, Isac och Clara kommer ju till mig nu på fredag och då ska allt vara färdigpackat, jobbigt :P
 
 
 

COFFE CARD

Hejsan allihopa :)
 
Tisdag idag och jag har äntligen dragit igång med att städa upp på mitt rum. Eller städa och städa, mer rensa och packetera ;) Drog förbi stan en sväng och köpte flyttkartonger och 20m bubbelplast (ja såna man kan sitta med i timmar och smälla). Sen fick jag äntligen användning för mitt Espresso Hosuse kort, bästa är att man får 20% på fikat med det kortet & idag fick man extra billiga chokladkakor om man köpte kaffe, how can I say no to that? 
 
 
 
 
 
 

LAST NIGHT TOGETHER

Hejsan,
 
Ja eftersom det nu är bestämt att jag verkligen ska åka till Norge så kommer jag nu lämna Uppsala. Jag skulle ju egentligen börja packa ner allt i kartonger, men det var rätt jobbigt, jag har ju snart bott här i tre år, kommer sakna mitt lilla rum. Men eftersom jag nu snart ska flytta så bestämde jag och Emelie att vi skulle ha en sista Taco kväll tillsammans. Emelie lyckades verkligen få till en god Guacamole den här gången, kan bero på att hon tog med sin mixer, och mycket blev det också så vi fick dippa med lite chips :) Sen såg vi även slutet på De tre musketörena (musikalen), den var verkligen så bra alltså :P
 
 
 
 
 
 
Min tacos består för det mesta av sås, hela fyra olika såser har jag i :) Mums
 
 
Barnsliga är vi allihopa... ;)
 
 
 
Efter middagen blev vi självklart proppmätta så vi la oss i sängen och såg på film. Vi funderade ett tag över vad vi skulle se men kom fram till att det var riktigt länge sen vi båda såg Sjätte Sinnet, så vi letade upp den på Youtube och dom hade den rent i HD kvalitet. Dock innan vi såg den så råkade jag hitta en annan roligt grej. Ni kommer väl ihåg Trassel? Okej det här är typ en kort sketch som heter Trassel - Ever After och handlar om hästen och kameleonten, hysteriskt rolig var den ;)
 
 

THE MAIN REASON WHY I WASH MY HAIR

 
 
 
 
 
Tigi's Bed Head (eller Small Talk) appliceras i blött hår och doftar så underbart ljuvligt. Om inte mitt hår blev så risigt så skulle jag duscha det varje dag bara för att få ha i denna produkt. Men doften brukar faktiskt hålla i sig två dagar i alla fall :) 
 

SIGHTSEEING

Hej,
 
Fick ju låna ut min stora fina säng igår till mitt fina främmande då dom skulle stanna och sova över, stackarna kunde ju inte dela på en liten 90 madrass. Tror klockan gick mot tre när vi äntligen gick och la oss efter att ha sett film och läst lite. Men jag lyckades ändå få upp Rebecca och Jonas i någorlunda tid. Själv vaknade jag just efter klockan åtta men lät dom sova ut till klockan tio innan jag fixade lite frukost och drog upp rullgardinen ;)
  På väg in till stan gjorde vi även en sightseeing runda förbi Universitetshuset och domkyrkan, sen blev det en mysig lunch innan jag följde dom till bussen :) Hmm nu ska jag bara städa upp efter det trevliga partyt vi hade igår och äta upp det godiset syrran lämnade :P
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
<3
 
 

FINFRÄMMANDE

Hejsan,
 
Tidigare i vecka så hörde jag med Rebecca om hon hade lust att komma hit och spendera sista helgen i Uppsala med mig. Till slut lyckades jag ju få hit henne och hon tog även med sig Jonas hit. Innan dom kom lagade jag och Emelie middagen som blev Kyckling och kulpotatis, med lite sallad på sida. Maten blev supergod och tror alla blev ordentligt mätta, men medan jag och Jonas spelade lite PS2 och Emelie berättade lite för Rebecca om hennes resa till London så orkade vi ändå dra i oss en chipspåse och två popcornpåsar ;)
  Inte nog med det så efter det att Emelie drog hem så kände sig Jonas och Rebecca lite sugna på gott så vi promenerade bort till Ica. Just nu sitter vi och ser på filmen 'Shark Night'  vilket förmodligen är en av de sämsta hajfilmerna jag sätt på mycket länge, men ja jag underhåller mig med bloggen istället :P
 
 
 
Nystädat rum då jag får gäster, nu på måndag ska jag även börja packa ner allt i lådor...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja vi skulle ju egentligen gå ut ikväll men festprissarna bangade lite, ja det var ju kallt ute :P Men om dom här två lyckas stiga upp i tid imorgon verkar det som att vi kanske ska ner på stan och äta lite lunch, kanske jag kan få användning av mitt fina Espresso House Kort jag fick av Emelie i julklapp ;)
 

SORTERA

Hej,
 
Även om det blev rätt sent i säng igår så vaknade jag tidigt, redan 06.30 var det någon som tyckte att jag skulle stiga upp. Men det var väl lika bra då hann jag både städa och slänga igång en tvätt innan jag skulle få främmande. Har nämligen bjudit it syrran och hennes pojkvän ikväll, och även Emelie ska få vara med på ett hörn här ikväll :) 
  Hur som helst så satte jag mig och rensade lite bland mina smycken eftersom dom legat runt halva rummet i en enda röra. I mitt fina rensade hittade jag även massa andra roliga saker :)
 
 
 
 
 
Smart tips om man har köpt örhängen från H&M och har tänkt slänga den där 'kartan' så kan man klippa den i delar och sätta fast örhängen på dom så slipper man tappa bort ett av dom ;)
 
 
Och så följer det alltid med små vita ploppar på baksidan och dom kan man spara och sätta på baksidan av örhängen som inte har ploppar så tappar man dom inte när man är ute och festar ;)
 
 
 
 
Kommer ihåg när jag köpte den här och inte visste vad jag skulle ha den till, men ja nu är det en smyckesväska ;)
 
 
 
Sen så började jag även städa bort mina julgrejer vilket kändes rätt skönt. Visst dom är riktigt fina, men ja julen är över nu :P Bästa var att jag inte hade ätit upp minjulkalender så fick äta dom allra sista luckorna ;)
 

FYRARÄTTERS MIDDAG

 
 
 
 
 

SNÖYRA 2013

Hej, 
 
Så ikväll blev det min tredje och förmodligen sista träff med Ypsilon. Men det var även den bästa faktiskt :) Ikväll var det den så kallade snöyran på Norrlands. Det serverades fyra rätters och massa dricka. Till förrätt blev det först mozzarella och tomater och sen även ärtsoppa och bröd. Sen hade vi även lite en liten paus innan huvudrätten bestående av lax och ris serverades. Vi fick även lite underhållning när strumpebands- straffen skulle delas ut och dom resulterade i lite lapdance till 'I'm sexy and I know it' ;) Jag och Emelie hade supertrevliga bordsgrannar så när sittningen drog ut lite på tiden gjorde det inget, vi hade väldtigt roligt ihop med dom. Vår efterrätt fick vi någon gång mot 23-24 tiden och det var verkligen supergod så bad en av tjejerna om receptet :)
 
 
 
 
 
Bordsgranne Evelina :)
 
 
 
 
 
Fina Emelie, så fint leende har hon också :)
 
 
Tjejen som bytte frisyr typ tre gånger under kvällen :P
 
 
 
 
 
 
 
 
Sä jäkla bra sång alltså ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ypsilon :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gud när en av tjejerna höll tal och sa att hon hade varit ledsen om hon inte hade gått med i Ypsilon och träffat alla trevliga tjejer där så kände jag mig nästan träffad. Hade så gärna gått med i den tidigare, alla tjejer där var så sjukt trevliga , så synd att komma på den nu när man flyttat :/ Men hur som helst är jag nöjd med kvällen, även om jag fick gå hem lite tidigare. Egentligen brukar yrorna vara slut före midnatt, men när den passerat ett började vi dra oss tillbaka :P
 
 
 

TAR IGEN MIG PÅ LITE SERIER

 Hej,
 
Imorse vaknade jag vid 06:00 och kunde verkligen inte somna om. Men orkade inte riktigt stiga upp heller så jag låg och såg på lite Vampire Diaries, som jag inte kan bestäma mig om det fortfarande är bra eller bara börjar gå överstyr. Men så länge dom har med Damon så kommer jag nog fortsätta se i alla fall ;) 
  Jag hann också fixa lite med dom rum som jag kollat på i Norge, typ kostnader och så, kan inte fatta att ett litet rum som det jag har här i Uppsala har en deposition på typ 15 000, sjukt dyrt. När jag var klar med min fina lista hoppade jag in i duschen och la mig sedan och såg på en ny serie. Jag vet inte om ni kommer ihåg att  när jag var i Kina så berättade jag om en serie som heter 'American Horror Stories'? Den är rätt ovanligt eftersom det är en serie och inte en film, och ja som ni hör på namnet är det en skräckis. Nu har dom i alla fall kommit ut med en ny säsong, dock med en helt annan historia, på ett mentalsjukhus! Killen som är med i 'Kick Ass' är 'huvudpersonen' om det nu finns en sådan. Nu ska jag snart göra mig klar och åka till Norrlands, det är snöyra med Ypsilon ikväll :)
 
 
 
 
 
Blev lite mys på kvällen :)
 
 
 
Vad fin och rosa den var, passar ju in på min blogg :P

DE TRE MUSKETÖRERNA

Hej,
 
Eftersom att jag gick och la mig väldigt tidigt igår efter att jag hade läst lite så vaknade jag också väldigt tidigt i morse. Tror inte ens klockan hunnit bli åtta innan jag drog upp rullgardinen, gjorde frukost och satte igång med min fina lilla lista. Satt ganska länge och försökte knåpa på mitt CV och försöka få det till en läslig fil eftersom jag inte har Word, men ja det gick ju inte så bra. Men sen där någon gång efter lunch började jag få massa mail av människor som jag sökt bostad av, är uppe i hela 18st!! Ja nu är det bara ett jobb kvar att ordna då och sen blir man Norska ;) Var även väldigt fint väder här i Uppsala så passade på att gå en promenad, men det var jäkligt kallt :/
 
 
 
 
 
Jag fattar inte varför min ena kamera (den man ta ego pics med) ger bilder som ser ut att komma från den första mobilen med kamera, det ser ju ut som bilderna är helt frostad!!
 
 
Satt med min fina lilla lista i ungefär 12 timmar igår ZzzZz Kollade även lite halvfartskurser som jag skulle kunna gå nu medan jag jobbar i Norge. Haha vet ni vad det fanns för kurser? En kurs i Vampyrism och en kurs i Amning & bröstmjölk XD
 
 
Var och handlade lite basic saker och hittade även jordgubbar för 15kr, förvånansvärt goda :) 
 
 
 
 
 
Sen på kvällen åkte jag hem till Emelie där vi myste och såg på Musikalen 'De Tre Musketörerna'. Haha hon hade verkligen rätt när hon berättade för mig hur bra den var, vi asgarvade och sjöng med i låtarna, dock hann vi inte se hela men eftersom den finns på Svt Play så kan man se den senare. Dock är det typ bara 4 dagar kvar man kan se den, så vill ni kolla in den så gör det snabbt, 'De Tre Musketörerna' :)
 
 

WHY DO I INSIST ON MAKING LISTS?

Hejsan,
 
Ja nu var det bara att stiga upp i tid och åka ut till flygplatsen med mamma i morse. På något sätt kändes det skönt att åka ner till Uppsala så att jag kan ta i tu med allt som ska göras till nästa vecka (jag har en lista!) men ja av samma anledning känns det jobbigt att måsta fixa allt :/  Åkte i alla fall med tio planet ner till Arlanda och åt en cheese på McDonalds innan jag satte mig på bussen. Lägenheten stod kvar när jag kom ner i alla fall.
 
 
 
 
Saknar redan Molle :/
 
 
Och jäkligt soligt var det när jag skulle åka.
 
 
 
 
 
 
Usch det här inlägget kändes lite negg tycker jag. Aja jag ska peppa som tusan inför imorgon då jag ska upp tidigt och sätta mig ner och plöja igenom min fina, långa och jobbiga lista, Wish Me Good Luck! :)
 
 

CUPCAKE RECIPE

Hejsan,
 
Lovade ju att jag skulle slänga upp ett recept på dom goda muffinsarna som jag och min lillasyster bakade. Det är ungefär samma recept som när man bakar kladdkaka :)
 
 
För oss blev dom perfekta efter drygt 15 minuter :) Man ska ha dom längst ner i ugnen.
 
 
Det blev även ett litet hemmagjort recept på frosting, men den blev otroligt god i alla fall :)
 
Frosting ca 10st Muffins:
 
* 7,5 dl Florsocker
* 1 tsk Vaniljsocker
* 9 msk Vatten
* 5 msk Kakao (för färgens skull, det går att använda karamellfärg också)
* 0,5 - 1 dl mjöl
* En liten klick smör
 
Gör frostingen först efter att dina muffins har blivit kalla. Om man her på frostingen för fort smälter den, och om du gör frostingen och låter den stå kommer den att stelna. Lycka till :)
 
 

SPOONFUL FOR COFFEE

Hej,
 
Har inte hänt så mycket idag, har inte tagit mig för att göra så mycket eftersom jag ska hem till Uppsala imorgon på morgonen. Jag har packat klart väskan, den är väldigt lätt eftersom jag nu har fått dumpa av dom paket som jag hade med mig upp från uppsala ;) Började även nu i eftermiddags att läsa om Diana Gabaldons böcker, dom är verkligen bra, men tunga :P Och undra om Pappa var tankeläsare, kände mig sugen på plättar idag, och gissa vad vi får till middag ^_^
 
 
 
 
 
Den lilla chokladgrejen jag köpte på temagasinet, den gjorde inte allt för mycket för smaken och la sig mest i botten, haha jag slickade tillslut av den halvsmälta chokladen från pinnen, den var god i alla fall :)
 
 

BIRTHDAY BOY

Hej igen, 
 
Haha som ni ser så hann jag med mycket idag, både äta lunch med mormor, ut och åka bil och nu på kvällen blev det lite surprise visit till min morbror som fyller år. Ja egentligen gör han det imorgon, men då var tydligen alla upptagna så vi tog det idag istället. När jag var på maxi med mormor så köpte vi en bok åt min morbror 'Sandmannen' av Kepler, verkade rätt bra. Som tur så hade Jennie hunnit förbi Stigs konditori och hämtat upp en underbart god Prinsesstårta, vilken lyx :)
 
 
 
 
Husets 3:e hund, han är riktigt kelsjuk i jämförelse med andra kattern, ja nästan som en hund ;)
 
 
 
 
Hmm en kille som inte vill vara med på bild, födelsedagspojken smet innan jag fick en bra bild...
 
 
Min bordsherre, Kapser ;)
 
 
 
 
Jennies Islandshästar. Dom är verkligen supergulliga. Min syster älskar verkligen hästar så det är tur att hon får komma hit och rida ibland :) På tal om ridtur så hade jag så mycket träningsvärk sedan jag och Jennie var ute och red i Lördags :P
 

PINK SUNSET

 
 
 
 
 
 

MY LUCKY DAY :)

 
Hejsan,
 
Förra onsdagen skulle jag egentligen ha gått ut med min mormor och ätit mat, men hon blev sjuk så då kunde vi gå. Men idag kände vi för att ta nya tag (och jag var sugen på thaimat) så vi åkte upp till Mormors favoritställe, Lakkapää där en restaurang som heter 'Budsba' serverar jättegod thaimat :) Den här gången var maten riktigt spicy, men eftersom jag gillar den friterade kycklingen och kyckling i satésås allra bäst så åt jag det istället ;)
 
 
 
 
 
 
 
När man inte kan med en iPhone kan det bli lite suddiga bilder när man ska ta, men hoppas ni överlever det ;)
 
 
 
Hittade de här rackarna på Ica Maxi, dom brukar inte finnas, och det är mina och mammas favoriter <3
 
 
Behövde verkligen en ny foundation eftersom min är slut, hade egentligen tänkt åka in till stan men vå åkte på maxi istället, och det var extrapris på smink där idag, awesome ;)
 
 

CUPCAKES

Hejsan,
 
Idag har jag varit riktigt duktig och produktiv. Först har jag suttit och bloggat ikapp mig, ändrat min design lite och var så duktig och steg upp tidig.
  Sen när syrran kom hem från badet så ville hon att vi skulle baka muffins. Hon hade ju fått såna där silikonformar av mig i julklapp så nu ville hon använda dom. Det blev riktigt goda Chokladmuffins, och jag piffade till dom lite extra genom att göra lite glasyr på toppen, hade varit kul att göra lite olika färger, men vi hade ingen karamellfärg hemma, det får bli en annan gång det. Tror nästan att jag ska ta och slänga upp ett recept på dom där muffinsarna för dom var bara så otroligt saftiga och goda, nästan som kladdkaka :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Sugen vovve eller vaddå? ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Åh så fina muffins vi gjorde alltså, och goda var dom också :D Hoppas att vädret är lika fint imorgon för då ska jag ner på stan och handla lite och även ut och äta med mormor :) Natti!
 
 

DJANGO UNCHAINED

Hejsan,
 
Idag har jag verkligen hunnit med en hel del alltså. Vid halv tre idag kom min morbror och hämtade mig och så for vi hem till han och Jennie i Gärdsmark. Där blev det att byta om till ordentliga vinterkläder och gå ut till stallet. Jennie har ju nämligen 10st islandshästar på gården, dock är nog bara 5 st hennes. Men hur som helst så for vi ut på en ridtur, och jag fick en häst som heter Ringur, supermysig :) Det är otroligt vad jag saknar att rida alltså, det går inte att beskriva känslan av att vara ute och galoppera ute i skogen och snön <3
  Sen blev det att mocka stallet och gå in och duscha. Vi hade bokat bio till ikväll så vi skulle även äta inne i stan. Vi var sugna på Bishop men det var fullt så då blev det Kinamat på Tatung istället, vilket var supergott :)
 
 
 
 
Nyfikna pållar ;)
 
 
 
 
Supersöta Ringur <3 Passade mig perfekt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Friterad banan till efterrätt :) Ah så gott det var!
 
 
 
 
 
 
Sen blev det ju som sagt bio, Fredde hade röstat på Django, så ja... det blev den. Den hade premiär igår och jag ville gärna se den men mamma hade hört att den skulle vara blodig (you think, det är en Quentin Tarantino film) så hon ville inte. Det tog väl typ 5 minuter in i filmen innan någon fick skallen avblåst. Det otroliga med den här filmen är att när någon blev dödad så skrattade alla. Trots sin råhet så var den här filmen en ren komedi alltså, tror vi skrattade mest hela tiden. Jag måste nog säga att Samuel L Jackson var den som gjorde filmen bäst, till skillnad från dom flesta andra av hans filmer så var han en av The Bad Guys den här gången, och det gjorde han bra. Skulle lätt kunna se filmen igen :)
 
 

HELG, WHOOP WHOOP

Hejsan,
 
Idag har jag fått så där lagomt mycket gjort. Jag slappade typ hela eftermiddagen och sov även en stund just där före middagen då jag inte kände mig allt för pigg, kanske det berodde på att det var -30 ute! Jag frös och satt och åt med en filt. Men vi var rätt duktiga i alla fall och åkte iväg på gymmet jag, Linda och Isac. Men herregud vad det var jobbigt idag.
 
 
 
 
 
Mys med godis och film på kvällen i alla fall ;)

RESTAURANG VALENTINO

Hej,
 
Idag träffade jag min Morfar inne på stan för att gå ut och äta på den relativt nya Italienska restaurangen Valentino. Dom hade inte allt för brett utbud av mat tycker jag, men det var inget fel alls på maten. Jag åt faktiskt Pizza även om jag var rätt sugen på past. Morfar däremot beställde något Carbonaraliknande, vilket var den enda pastan som gick att beställa, men alla andra gånger jag ätit på italienska restauranger så har det ju blivit Carbonara, lite kreativ måste man väl vara ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu när det är ljust ute är det lite lättare att se vad jag menar med att träden har blivit så där frostigt vita, riktigt fint faktiskt.
 
 
 
 
 
 
Lika gott godis som vanligt, men fasen så fula påsarna är nu, dom ser så barnsliga ut, nä det där får dom göra om!
 
 
Hmm och ja egentligen skulle jag ha suttit och bloggat från Uppsala nu, men vet ni vad, jag sket i att åka :P JAg kände att jag ville stanna en extra vecka för att se om Molle blir helt frisk, och även att umgås med lite folk då jag förlorade en hel vecka nu när Molle var sjuk. Så vi drog ut och åt (Gud jag vet jag skämms, nu är det utgång alldeles för ofta, men tur att jag hinner på gymmet lite i alla fall också :P
 

SUGEN PÅ ATT BAKA

Hej,
 
Ja nu börjar det närma sig att åka hem, ska ju åka hem till Uppsala imorgon vid halv åtta på kvällen. Så idag så passade jag på att mysa lite extra med vovven och sedan göra ett sista hembesök hos Jenny. På väg till Kusmark så stannade jag till hos min faster och farbror, men det var bara Kurt som var hemma, men det gick lika bra det och vi satt och pratade i en timme om lite allt möjligt :)
 
 
Det är så fuktigt/kallt ute just nu så träden har blivit frostiga och det ser så vackert ut, dock svårt att fånga på bild :/
 
 
Jenny Bjöd på gott fika, blev otroligt sugen på att baka lite nu innan jag drar ner till det grisiga köket i Uppsala.
 
På väg hem så drog jag förbi graven för att tända ljus åt min farmor och farfar. Jag och Jenny hade precis sett en skräckis, så hehe jag var väl kanske lite harig när jag gick där i mörkret, buhu...
 
 

FEJK TACOS

Hej,
 
Ja idag är det en betydligt bättre dag än ja vad ska jag säga.. hela veckan kanske :) Solen skiner äntligen över Norrland och Molle har inte behövt ut i natt vilket menas att han lyckades behålla maten från igår, och han har även ätit ordentligt idag. När Clara kom hem från skolan så gjorde vi lite milkshakes, fast dom fick vanlig glass eftersom dom sa att dom inte orkade diska bort efter sig själva. Min milkshake var då supergod i alla fall, bananmilkshake <3
  Eftersom både mamma och pappa jobbade idag så tog jag på mig att fixa middagen, det blev fejk tacos, alltså fajitas, med kyckling och mjuka bröd, men haha det var lika gott ändå ;)
 
 
 
 
All you need ;)
 
 
 
Ja som sagt det blev ju fejk tacos, det enda som saknades var ju köttfärs och skal, men vi hade resten, som Guaccamolen <3 Absolut viktigaste ;)
 
 
 
JAg tror aldrig jag har varit så nöjd att se min hund sitta och tigga vid bordet. Inte för att grädde är så bra att ge en hund, men det kändes bra att se honom vilja ha det i alla fall :)
 
 

ASIAN FOOD

Hejsan,
 
I dag var det rätt jobbigt att vakna upp, jag och mamma hade 'The Talk' om hur vi skulle göra med Molle. Han ville varken röra sig, lyfta på huvudet eller ens lyssna när man ropade på honom, och nu har det gått en vecka sedan han sist åt. Det är alltid hemskt när sånt händer, men när det blev prat om att åka till veterinären var det inte roligt längre. Har gråtit mycket de senaste dagarna, men inte lika mycket som nu. Men ja jag grät ju till mig honom för 10 år sedan så varför inte avsluta så också?
  Dock verkade det som att vår kära lilla fulhund hörde vad vi pratade om och bestämde sig genast för att nu skulle han visst äta och gå och söka godis i köket och komma springade när man prasslade i påsar. Eftersom vi var förvånade så gav vi honom lite mat, vilket han åt, så vi får se om det fortsätter så här så kanske han blir bättre igen :D
  Själva så hade vi en liten asiatisk kväll med massa Kina och Thai mat <3 Pappa gjorde sin thai wook och så friterade vi små vegetariska vårullar. Han hade även köpt en liten sån här burk som man ångkokar dumplings i, dock var dom dumplings han köpt helt fruktansvärda, nä nästa gång lagar nog jag maten :P
 
 
 
 
 
 
 
 
Om man ska äta vårullar så ska man ha den här såsen! Det är thailänds plommonsås, söt och god. Jag älskar den verkligen :D
 
 
 
 
Första gången på en vecka så sitter han under bordet för att se om vi kanske skulle råka tappa ner något på golvet :D
 
 
 
 
 

BREAK OF DAWN

Hej,
 
Ja herren i huset är fortfarande inte frisk, nu säger han till och med nej till skinka, och även om han inte ätit på nästan en vecka nu så kräks han endå. Dock kändes han mycket piggare när jag var ut med han i morse. Han väckte mig någon gång vid sju på morgonen, och till min förvåning ville han faktiskt ut på en promenad och inte bara gå på gården. Men sen var det hem och sova igen som gällde. På kvällen skulle vi egentligen bort men jag ville inte lämna Molle ensam så jag stannade hemma, men som tur var så fick jag hemkörd mat från festen ;) Sedan blev det lite mys med Chips och Sagan om Konungens Återkomst :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Dagens lunch, pappa hade gjort palt, och dom var självklart lika goda som vanligt, riktigt Norrländskt ;)
 
 
Brorsan lämnade partyt tidigare så då kom han förbi med lite mat vilket var tur, dom åt grillat :)
 
 
 
 
 
 
 
Förutom Sagan om Ringen så såg jag även filmen, Beauty and the Briefcase, sjukt kul film med Hillary Duff.

NEW YEAR, NEW DESIGN

Hej alla glada,
 
Hehe nej jag är inte glad själv, är faktiskt rätt pissed off. Jag har suttit i drygt 4 timmar och försökt göra om min design. Kände att den gamla rosa passade när jag var i Kina, men nu när jag är hemma igen ville jag ha något mer subtle och vitt. Som ni kanske ser så har jag ju faktiskt lyckats någotsånär i alla fall, men det tog allt bra länge då allt fuckade upp sig hela tiden :( Men till slut började jag blanda lite kodmallar så då gick det ;)
 
Jag har även tagit mig tid att göra lite kategorier, det kan väl vara kul, eller hur? ;) Anyway här har vi den gamla och den nya :) Vad tycker ni?
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag gillar verkligen den nya, den är fortfarande rosa, men mycket snyggare så :D Nu ska jg bara orka gå igenom alla mina inlägg och sätta in dom i kategorier :P

TRÄNINGSPASS X2 ;)

Hejsan,
 
Imorse blev det att försöka stiga upp i tid, jag och Linda skulle nämligen på gymmet. Det blev att springa lite på löpband och crosstrainer, även lite träning av magen, sjukt jobbigt när man har latat i princip hela julen :P
 Sen hade jag lovat min lillasyster att jag skulle följa henne och en kompis till Leo's (barnens paradis) så jag hämtade upp dom just efter ett. Medan dom lekte som galningar så åt jag lunch, läste tidningar och bloggade. Vi hann även med en liten fika innan vi åkte hem just efter sex, träningspass i drygt fem timmar alltså ;)
 
 
 
 
 
Clara och Lova :)
 
 
 
 
 
 
 
Det var maskinlatte som kostade 29kr, den var asdålig! Drick inte kaffe på Leo's :/
 
 
 
 
 
Fina hårsnodden med metall på som jag köpte efter jul, rätt snygg var den :)
 
 
 
 
 
Två trötta tjejer som har sprungit runt i ca 5 timmar inne på Leo's :) Dock hade dom nog kunnat springa lite till också ;)
 

PÅ BÄTTRINGSVÄGAR?

Hej,
 
Just nu har jag helt förlorat min dygnsrytm. Har varit vaken med Molle sedan i söndags, han ska ut minst 5 gånger för att han mår dåligt, och det ger verkligen ingen sömn för matte. Vid fem i morse gav jag helt upp och gick och gjorde mig en kopp varm Choklad för att kunna somna, skulle nämligen med Molle till veterinären igen vid typ 8.30, det sög.
  Men efter att vi hade varit till veterinären så hämtade Mormor och Morfar upp mig eftersom vi skulle upp till Lakkapää och äta Thai- mat. Idag var den faktiskt extra god, vet inte varför men jag var så otroligt hungrig och åt faktiskt två portioner :D
 
 
 
 
 
 
 
Morfar var dock tråkig och åt spaghetti och köttfärsås. Men jag och Mormor njöt för fullt av maten :)
 
 
 
 
 
 
Efter vi var och åt så åkte vi även på djuraffären så att jag skulle kunna köpa mat åt Molle. Eftersom han inte vill ha sin vanliga mat så köpte jag lyxmat på burk, uktar illa men smakar tydligen gott. Vågade bara ge honom två skedar även om han bra gärna hade velat ha lite mer. Men han har inte ätit sen i söndags så jag ville vara försiktig.
 

VETERINÄRBESÖK

Hejsan,
 
Ja här uppe i Norrland verkar inget gå bra just nu. Fick ju beskedet från utbildningarna och jag kom inte in på företagsekonomin, så ja, det blir inget mera Uppsala för mig nu :/ Kommer verkligen att sakna mitt lilla rum där. Nu blir det förmodligen Norge då. Sen har vi lillevovven också som fortfarande inte är frisk, han äter inte men kräks ändå upp allting. Och nu börjar han inte vilja gå ut heller. Så idag så åkte jag och mamma med Molle till veterinären så att dom skulle få kolla på honom, men ja som vanligt hittade dom inget men vi fick fortfarande betala nästan 2000kr, inte okej alltså :/ 
 
 
 
 
 
 
 
Han fick dropp i ryggen och till slut såg han ut som Quasimodo med en vattenpuckel på ryggen :P
 
 
 
 
'
 
Mamma hade köpt semlor, jag tycker om dom, men verkligen inte madelmassan, den är alldeles för söt :(
 
 
 
Åh ja har ju köpt träningskort nu, dom hade ett skitbra erbjudande med 200kr för en månad :) Dock hade jag glömt mina skor hemma så det var inte allt för lyckat, men körde då på crosstrainern i alla fall :P

DANCE OFF

Hejsan,
 
Inte allt för pigg tjej här, hunden mår fortfarnade dåligt vilket menas att han vill ut drygt 10 ggr på en natt. Dock har jag så tur att min hund kan säga till när han vill ut, han visar verkligen att matte, nu behöver jag få gå ut, annars skulle ju alla olyckor hända inomhus. Vid åtta imorse orkade jag inte försöka somna om utan steg upp och åt frukost. Mamma fick ju ett trevligt uggle-set från Lagerhause i julklapp av Rebecca. Jag älskar verkligen koppen och ja även skålen :D Allt blir extra gott när man äter ur dom. På kvällen så hämtade Linda och Karin upp mig och så drog vi ut och åt på Krysset. Gud nu börjar det se hemskt ut när typ alla inlägg jag gör handlar om hamburgare, är verkligen inte så här farlig i vanliga fall :P Sedan blev det lite workout med Lindas Wii, dance show off.
 
 
 
 
 
 
 
 
Haha kommer inte ihåg vad spelet hette, men fasen vad kul det var! Vi dansade så att vi blev svettiga och fan vilken träningsverk det gav :P

LIFE OF PI

Hej,
 
Gud var inte jag på bio igår? Haha men det gör inget bio kan man gå på ofta, speciellt då man har gratisbiljetter :) Jag, mamma och pappa bokade in middag och bio idag medan vi lämnade dom andra hemma. Hade försökt få med mamma på The Hobbit, men verkade som om det inte riktigt var hennes grej, men dock var ju både hon och pappa sugen på att se Berättelsen om Pi, Life of Pi. Så först åkte vi på Big Smajl så att jag kunde använda mitt presentkort. Ja jag vet att kortet var till Frasses, grejen är att dom bytt namn till Big Smalj nu, inte lika bra..
 
 
 
 
 
 
Alltid lika snygg i dessa brillor alltså :P
 
 
 
 
Medan pappa inte tyckte filmen var något speciellt så tyckte både jag och mamma om den. Jag gillade storyn även om twisten av den på slutet förstörde lite. Men det var så otroligt fint med alla härliga färger, typ som Avatar. Dock tyckte jag att det var hemskt att alla djuren på båten var tvugna att dö, hatar när djur dör i filmer. 
 Och på tal om djur så steg jag upp riktigt tidigt i morse med Molle för att han var illamående, han har varit lite hängig under kvällen så får hoppas det blir bättre snart.
 
 
 

THE HOBBIT

Hej :)
 
Idag efter en någotsånär trevlig hockeymatch fick vi besök av familjen Berggren. Alltså dags för den årliga laxmiddagen. När jag var och handlade med pappa igår så köpte jag jättefina servetter, dom ena hade franskt tema och de andra hade ett brittiskt tema. Inte för att dagens mat har något med England att göra men jag kände mig på allmänt brittiskt idag. Så det blev både servetter och en trevlig brittisk outfit ;) 
  Egentligen skulle jag på bio ikväll med två tjejer, men tyvärr så blev dom lite opepp på bio senare under dagen. Dock hade jag biljetterna kvar så när klockan började ticka mot åtta så frågade jag Elin om hon kanske var sugen att gå och se The Hobbit, och det var hon faktiskt. Sedan hörde även Sandra av sig och frågade om vi fortfarande hade biljetterna så då hägde hon också med :)
 
 
 
Blått och rött, kände inte alls att jag skulle vilja åka till typ London eller så ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
Mina fina brittiska servetter ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efterrätten hann vi inte med innan vi drog på bio så den åt vi när vi kom hem istället :)
 
På tal om The Hobbit, eller Bilbo som den heter på svenska, har ni inte sett den, se den. Ja i alla fall om ni tycker om Sagan om Ringen. Jag har faktiskt läst boken och eftersom dom nu gör boken till tre filmer så kan jag säga att istället för att ta bort saker har dom lagt till en massa. Men den var verkligen superbra och man kände verkligen lotr känslan när man såg den. En sak som jag inte förstår dock är vad dom har tänkt göra med dom två andra filmerna, första filmen plöjer nämligen igenom ca 3/4 av boken. Dock något jag ser fram emot är Legolas i nästa film <3

Wiiii

 Hejsan,
 
Ja inatt satt jag uppe rätt så sent och spelade Assassin's, hann inte ens med att blogga (men whatever hade inget att blogg om i alla fall). Jag var ju inte allt för nöjd med Haytham, men nu visade det sig att den man egentligen ska vara är hans son, Connor. Spelet blev just x10 bättre :D Förutom att jag steg upp sent så blev det lyx middag, Tacos, droool. Det måste ärligt talat vara världens bästa mat. Sen tog jag äntligen tag i att färga mitt jäkla hår, jag köpte färgen i somras men har inte kommit mig för att färga det ännu. Det blev mörkare om vi säger så, men fortfarande med det röda kvar i håret. På kvällen blev det även ett besök hemma hos Linda :)
 
 
 
 
 
 
 
Isac ville inte ha godiset han fick i julklapp så då gav han det till oss, hehe I don't mind :P
 
 
 
 
 
Tyckte det såg ut som jag duschade av mig blod :P
 
 
 
Lindas katter, hampus och Bob
 
 
 
 
 
Inte snyggaste bilden, och det är knappt man ser att det är mörkare, men eh här är den i alla fall.
 
 
 
 
Och ja det var ju lördag så alla hade köpt med sig massa gott, typ chips och godis men framför allt läsk :) Vi körde Mariokart på hennes wii, vilket var hur kul som helst. Dock fick jag skäll för hur dålig jag var och dom frågade varför jag bara körde i cirklar. Och ja det gick dåligt men jag skyllde på kontrollen för gubben ville aldrig svänga åt det hållet jag styrde, hehe visade sig sen att jag kollat på fel gubbe, lol. Challan var också där, hon har ju flyttat till Norge nu, och jag måste erkänna just nu är jag också väldigt sugen på Norge, och som tur är var jag inte den enda, så kanske man får sällskap dit om det blir så att man drar :)
 
 
 

GENERATIONS BOULE

Hejsan, 
 
Idag blev det att stiga upp lite tidigare eftersom jag skulle träffa morfar idag. Förra veckan eller så så bjöd han med mig att spela Boule med honom på något som heter generations Boule, typ en av spelarna (som alla är äldre) tar med sig ett barn eller barnbarn eller så och ja så spelar man Boule. Boule är ungefär som Bockia fast med tunga klot istället. Innan laddade då jag och brorsan upp med mat på Krysset, bästa hamburgerstället i stan!
  Det var faktiskt roligare att spela än jag trodde, speciellt då det gick så bra för oss. Första matchen vann vi, dock andra var det jäkligt nära att vi förlorade, och efter att vi hade vunnit tredje matchen visade det sig att jag och Morfar hade högst poäng och van därför hela turneringen, nu vet ni vem ni ska ringa om ni ska spela Boule ;)
 
 
 
 
 
 
 
Fikapaus 
 
 
 
Blev lite suddig när Moffe skulle ta kort, tog även länge för honom att lista ut hur man tar kort med en iPhone :P
 
 
När vinner jag alltså? Men förutom turneringen så vann jag även ett presentkort till Frasses <3
 
 
 
Och ja som sagt så kom ju jag och Morfar 1:a och då fick alla yngre en medalj och hamnade på bild i Norran, oh tha fame ;)
 

UT MED ALLT

Hej,
 
Första dagen på det nya året och än har det inte hänt mycket förutom att vi har börjat plocka bort julen. Tog precis bort min lilla julgran och bytte ut den mot mina fina ljuslyktor från Indiska, blev genast mycket mysigare. Mamma tog även bort julgranen uppe och hur trevligt det än är att ha en äkta gran så är det verkligen inte kul då den barrar så fort man petar i den, tackar vet jag plastgranar.
 
 
 
 
 
 
Någon Chokladgrej som jag köpte förra veckan, man doppar den alltså i kaffet för att det ska smaka choklad :)
 
 
 
 
 
 
 
Så äntlien börjar vi slippa julmaten, pappa hade en oxfilé undanstoppad i frysen så det blev att ta fram och göra middag av. Sen fortsatte jag med städning av mitt otroligt stökiga rum och slängde även igång en tvätt, rensade bland mina smycket osv. Sen fortsatte jag även mitt spelande i Assassin's ;)
 
 

MITT 2012 :)

 Hello, 
 
Eftersom jag nu har skrivit på min blogg i ett år (ja nästan i alla fall) så tänkte jag att det skulle kunna vara kul att gå igenom det året som har varit. Försökte komma på min egen lilla lista men det var omöjligt, så då kollade jag min kära vän google och det visade sig att det bara finns en mall som alla bloggare använder, so here it is ;)
 
Hur har ditt 2012 varit?
 
Mitt 2012 har i princip varit helt otroligt, i alla fall så roligt det kan vara när man pluggar ;) 
 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Ja of course, jag var ju till Kina. Pluggade kinesiska ett par månader i Beijing, en helt ofattbar upplevelse 

 

 

Har du några nyårslöften?

Hmm... nä tror inte det, inga fasta i alla fall, men beach 2013 satsar man väl alltid på.

 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Ja faktiskt. Men jag börjar inte känna mig gammal ännu, hon är faktiskt 30 år medan jag bara är 21 år.

 

Vilka länder besökte du?

Sverige som vanligt, mellanlandade i Finland och Polen (om nu det räknas) och självklart Kina.

 

Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?

Kommer inte ihåg exakta datum, men kommer alltid minnas dagen jag steg ut ut ett plan och var i Kina (hehe gud vad det var tjat om detta Kina <3) även när jag fick mitt betyg och klarade plugget i Kina.

 

 

Bästa minnet från 2012?

Det måste nästan vara när vår klass åkte till Kinesiska muren, det var inte bästa vädret, men oj vad kul det var. Måste ju även säga att ett annat bra minne är då jag träffade Jenny i Kina. Våra släktingar som känner varandra parade ju ihop oss efter att dom fick reda på att vi skulle bo i samma stad, så glad över att ha fått henne som vän <3

 

Vad var din största framgång 2012?

Måste väl vara att jag klarade skolgången i Kina. Men annars är väl varenda dag en framgång i sig, men att ha kinesiska betyg måste nog vara den största ;)

 

Största misstaget? 

Några av killarna i min svenska klass ordnade så att man kunde läsa vidare i Kina, samma kurs som man skulle läsa i sverige under hösten. Men dock var jag så otroligt dum att jag inte tog den chansen, nu så här i efterhand ångrar jag mig så otroligt mycket faktiskt! 

 

Bästa köpet?

Min fina, och rosa, Jimmy Choo väska! Den måste nog vara det jag är allra mest nöjd över att jag köpte i Kina, den är otroligt snygg och egentligen rätt olik min stil, men jag var bara tvungen att ha den, och den var mig trogen i Kina. Och det bästa med den är att den fortfarande är hel :D

 

 

Vad spenderade du mest pengar på?

Med tanke på mitt förra svar ska jag inte ljuga.. alla mina pengar gick åt till att köpa skor, smycken, kläder och väskor. Men sen gick även mycket pengar till mat, den kostade inte mycket, men gud vad man åt och provade nya maträtter :D

 

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2012?

Den något uttjatade PSY- Gagnam Style som på något sett fortsätter vara bra, och har typ över 1 Biljon hits på Youtube. Men sen är det väl Big & Chunky - Will.i.am och Justin Bieber - Boyfriend. 

 

 

Vad önskar du att du gjort mer?

 Pluggat, nuff said!

 

Favoritprogram på TV?.

Hmm hade inte så stor tillgång till (bra) tv i Kina och när jag kom tillbaka till Sverige började jag aldrig med någon serie. Dock kollade jag in Spartacus på datorn (och fick en crush på Gannicus), men sen är det väl dom vanliga Simpson och Family Guy avsnitten som jag verkligen tycker är kul att se på.

 

Bästa boken du läste?

Fy skämms på mig, jag är så duktig på böcker och dra ofta igenom minst 30 böcker på ett helt år. Men i år tror jag inte ens att jag tog mig igenom 10, kanske inte ens 5... Så den bästa boken måste nog gå till årets hit, Fifty Shades of Grey.

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2012?

Jag blev bjuden på mat av mina tre kinesiska kompisar. Sedan gick vi även och fixade naglarna :)

 

 

Hur skulle du beskriva din stil år 2012?

Kinesisk, billigt, matchande, färgglad.

 

Den Dom bästa nya personen du träffade? 

Oj i år har jag träffat så otroligt många nya människor. Det roliga är att även om jag var i Kina var det flest svenskar jag lärde känna. Träffade ju som sagt Jenny när jag var i Beijing, hade även två supertrevliga svenska tjejer i min klass, Anna och Cloie, som jag fortfarande har kontakt med. Och även om jag ångrar att jag inte stannade i Kina så är jag även glad att jag åkte hem för annars skulle jag aldrig lärt känna Annika :)

 

Är det något du saknade 2012 som du vill ha 2013?

A fulltime Boyfriend.

 

Vad ser du mest fram emot med 2013?

Att alla möjligheter i världen finns. Resor utomlands, knasiga grejer man hittar där,  nya personer att träffa och att tjäna pengar ;)

 

  

GOTT NYTT ÅR ;)


IT'S THE END OF 2012

 
Ja gud vad ska man säga? Gårdagen var en av de bästa nyårsaftorna jag haft på mycket länge. Hade fått ett par erbjudanden, men nöjde mig med tre av dom ;) Först skulle vi hem till en familj som vi varit hos många nyårsaftornar, Elenor och Roger, och även tillsammans med Anna och Hans. Vi blev först bjudna på en jättegod förrätt, med sallad, avocado och räker i ett vinglas. Sen blev det lite Sunes sommar (fråga mig inte varför den sänds på nyårs) innan vi satte oss ner för att äta middag. Sen hade brorsan rätt bråttom till Ersmark så jag som körde bil fick också åka rätt tidigt. Vi hann med ett besök hos faster och farbror innan Isac drog iväg till sitt och jag åkte till min slutstation, nämligen Jenny och Jamie :) Vi hade det också supermysigt, en väldigt lugn kväll med gotta, Sagan om Ringen och kladdkaka till efterrätt. Innan tolv åkte jag in till Stan igen och träffade upp mamma och pappa för att kolla på fyrverkerier, vi var lite snåla i år och hade inte köpt några :P
 
 
 
Gjorde mig i ordning för fest, fick äntligen användning för mina fina nya örhängen, som jag lyckades slarva bort under kvällen också :(
 
 
Hemma hos elenor och Roger hade dom dukat riktigt fint :)
 
 
 
 
 
 
 
Supergod förrätt, den måste man verkligen komma ihåg till en annan gång :)
 
 
 
 
 
Ja som sagt Sunes sommar :P
 
 
 
 
 
 
 
Maten var så otroligt god, det var rent älgkött vi blev bjudna på :)
 
 
 
 
 
Och sen ett besök hem till faster och farbror för att önska dom ett gott nytt år också :)
 
 
 
Och sen åkte jag ju även hem till jenny, vilket blev en lugn och mysig kväll att fira nyår på :)
 
 
 
 
 
Hehe och hon hade ordnat med kladdkaka också ;)
 
 
 
 
 
Till tolv var jag tillbaka på ställe nummer ett och han skåla med familjen.
 
 
 
 
 
 
 
 
GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!