HÅRT ARBETANDE MÄNNISKA

Hej,
 
Och hå. Redan andra dagen på jobbet och det känns som jag jobbat här forever. Jag har riktigt härliga arbetskamrater som direkt fick mig att känna mig som en i gänget. Idag har vi varit och rensat ogräs i buskarna på gymnasieskolorna, och i denna värme är det ganska krävande, blir minst en flaska vatten varannan timme. Men som tur är så är vi ju kommunalarbetare ;) Vi har fika varannan timme också, haha skämtar inte nu alltså. Vi börjar jobba 7 och kämpar på till klockan 9, sen är det rast. Sen blir det lunchrast igen klockan 11-12 och efter det har vi ytterligare en rast klockan 14, ibland är det härligt att jobba för kommunen. Men vi förtjänade verkligen rasterna så hårt som vi jobbade idag. Dock blev dagen extra kort idag eftersom jag skulle in till brinken och ta ett kort till min id bricka. Kortet blev hur uppfuckat som helst, men jag sa att det var ok eftersom bara jag skulle se det (trodde jag) haha alla mina arbetskamrater ville se, men ja då hade vi något att skratta åt. Men tur var väl det i alla fall, kortet blev ju lite sådär. Efter en hel dag ute i solen, osminkad och kepshår, ingen lyckad kombo ;)
 
 
 
Lamporna inne på toaletten var neonblå, såg ut som en smurf :P Och mina neonbyxor blev superläckra.
 
              
 
När jag åkte iväg och tog kort fick jag låna en sån där gullig lite grön bil, en gator (som alligator, märket heter så).
 
 
Efter jobbet så följde jag med Anette hem till dom. Och det känns verkligen att jag jobbar hårt på dagarna för nu är jag hungrig hela tiden, eller så tror jag bara det. Där efter 4 var jag så otroligt hungrig att jag var tvungen att fika lite, och ändå kunde jag dra i mig ett helt skrov till middag sen. Men ja är man kommunalarbetare så är man. Fördomsfull much?

Kommentarer
Postat av: Emelie S-L

Kul med trevliga arbetskamrater, det är viktigt! =)
Hihi, ja, smurf-Johanna ;)

2013-06-02 @ 23:38:30
URL: http://emeylie.blogg.se/

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback