LUCK OF THE IRISH

Hej,
 
Det blev jobb idag med faktiskt. Sara ville att jag skulle komma och öppna. Tydligen ska jag vara färdigutbildad i öppning nu och ska klara det själv från och med nu. Dock något som vi fick reda på idag är att man aldrig kan bli färdigutbildad i något och alltid kan lära sig nya saker. Det var nämligen så att det blev slut i Heineken tanken så vi var tvungen att gå ner och skifta den. Dock hade Sara som jobbat där i ca 4 år svårt att få loss slangen och trodde hon rivit sönder den eller något. Dock visade det sig att dom glömt stänga av tankarna i går så idag när vi kom dit så stängde vi av dom istället för att öppna dom (därför kom det ingen öl), så när hon väl fick lös slangen sprutade det ur öl och vi fick båda en ordentlig öldusch (inga små tankar vi pratar här) och vi blev båda genomdränka. Kanske passande då det är Saint Patrick's Day idag, men kan ju inte precis säga att vi har 'Luck of the Irish'.... Fick då jobba 4 timmar i alla fall och stod bakom disken dyblöt, men försäljningen ökade ordentligt, hade ju ölparfym så alla ölsugna drogs till oss som flugor, eller hur det nu var. Blir att tvätta imorgon!
 
 
 
Okej?
 
 
 
 
Nej jag har inte den så kallade ' Luck of the Irish', hade dock behövt den.
 

Kommentarer
Postat av: Emelie S-L

Nej men usch, genomdränkta av öl?? Fyyy =P Haha, kan ju inte påstå att öl luktar sådär jättegott, men bra om det drog kunder iaf ;)
Hoppas du fick en trevlig St. Patrick's Day iaf (minus ölduschen dårå =P), själv gjorde jag absolut ingenting igår... xP

2013-03-18 @ 11:40:06
URL: http://emeylie.blogg.se/

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback